8 april 2019 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De topfilms voor kinderen in het Pluspakket

In het Pluspakket zitten niet alleen zenders voor kinderen zoals Nick Jr. of Baby TV, maar zijn er ook heel veel series en films On Demand te kijken zonder extra kosten. Wij hebben de 5 beste films voor je op een rijtje gezet.

Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Dummie is een Egyptische mummie die vrienden wordt met Goos. Goos woont in het allersaaiste dorp van Nederland en heeft het idee om Dummie te introduceren op school als zijn Egyptische neefje. Goos zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn en gaat op een heel stoer avontuur samen met Dummie en zijn vader Klaas.

The Lego Ninjago Movie (NL en ENG)

Lloyd Garmadon, ook wel bekend als de Green Ninja, heeft de taak om samen met zijn vijf ninjavrienden hun thuiseiland Ninjago te beschermen. ’s Nachts vechten de strijders tegen slechteriken en monsters, terwijl ze het overdag als doodnormale tieners tegen hun grootste vijand opnemen: de middelbare school. Lloyd (Dave Franco) moet zien te accepteren dat zijn vader Garmadon de meest verschrikkelijke krijgsheer ooit is. Samen met de wijze en grappige Kung-fu master Wu (Jackie Chan) en zijn vrienden doet hij er alles aan om Garmadon uit te schakelen.

Lego Aquaman – Rage of Atlantis

Als zijn rijk Atlantis wordt aangevallen door Atrocitus en de Rode Lantaarns, moet Aquaman moeilijke beslissingen nemen om de toekomst van Atlantis veilig te stellen. Maar gelukkig zijn daar de leden van de Justice League, waaronder Batman, Superman en Wonder Woman. Samen proberen ze de Rode Lantaarns uit te schakelen om Atlantis te redden.

Shaun het Schaap: De Film

Hoera, een hele film over het brutale schaap Shaun! Waar de normale afleveringen zo’n zeven minuten duren, duurt deze eerste film maar liefst 85 minuten! We zien hoe Shaun de routine op de boerderij een beetje zat is en wel eens toe is aan iets anders. Hij verzint een plan om eventjes uit de sleur te kunnen ontsnappen. Maar zoals je misschien al had verwacht, loopt alles in de soep…

Casper & Emma op Safari

Mevrouw Konijn en Welpje zijn de knuffels van Casper en Emma. Zij verheugen zich op alle wilde dieren die ze tegenkomen op safari. Tiri, de dochter van Ann, heeft ook een knuffel genaamd Schildpad. Met z’n drieën vinden ze Leo, een leeuwenjong, die alleen is. Ze gaan op zoek naar de moeder van Leo.

Zo kijk je de films

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket


Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De topfilms uit het Pluspakket

Films, series & TV

De top 5 zenders in het Pluspakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket