15 oktober 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De topfilms voor kinderen in het Pluspakket

In het Pluspakket zitten niet alleen zenders voor kinderen zoals Nick Jr. of Baby TV, maar zijn er ook heel veel series en films On Demand te kijken zonder extra kosten. Wij hebben de 5 beste films voor je op een rijtje gezet.

Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Dummie is een Egyptische mummie die vrienden wordt met Goos. Goos woont in het allersaaiste dorp van Nederland en heeft het idee om Dummie te introduceren op school als zijn Egyptische neefje. Goos zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn en gaat op een heel stoer avontuur samen met Dummie en zijn vader Klaas.

Casper & Emma op Safari

Mevrouw Konijn en Welpje zijn de knuffels van Casper en Emma. Zij verheugen zich op alle wilde dieren die ze tegenkomen op safari. Tiri, de dochter van Ann, heeft ook een knuffel genaamd Schildpad. Met z’n drieën vinden ze Leo, een leeuwenjong, die alleen is. Ze gaan op zoek naar de moeder van Leo.

Meester Kikker

Meester Frans geeft les op een gewone basisschool. Alles is gewoon in het leven, behalve dan dat Meester Frans af en toe Meester Kikker wordt. De kinderen lopen weg met hem en vooral Sita is dol op haar leraar. Zij doet dan ook alles om meester Frans te beschermen in de gevaarlijke dierenwereld.

Mega Mindy vs. Rox

Mega Mindy moet de Gouden Helm voorgoed vernietigen want als Achiel de helm bemachtigt, dan zal hij een immense storm ontketenen. In het verleden probeerde hij dit al eerder, maar werd hij tegengehouden. Nu hij terugkeert moet hij worden tegengehouden en Mega Mindy is de enige die dit kan.

K3 Dierenhotel

In deze film heeft Kristel een vakantie geboekt in een beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend helpen in een dierenhotel. Wanneer ze per ongeluk de verkeerde routes nemen, komen ze uit op verschillende bestemmingen. Echter helpen ze elkaar wanneer blijkt dat het dierenhotel gevaar loopt.

Zo kijk je de films

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Meer over On Demand kijken

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De topfilms uit het Pluspakket

Films, series & TV

De top 5 zenders in het Pluspakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket