Programma's voor de kids in het Pluspakket

In oktober is het Halloween én de Kinderboekenweek. Goede reden om de griezelige boekverfilmingen van één van de bekendste kinderboekenschrijvers onder de loep te nemen: Paul van Loon! Kijk deze maand ook naar PlusTV, want daar vertelt hij zelf meer over de verfilmingen.

De Griezelbus

De elfjarige Onnoval is nogal een buitenbeentje. Hij wordt gepest op school, onder andere omdat hij romantische gedichten en griezelverhalen schrijft. Tijdens een schoolreisje naar een griezelpark komt één van zijn verhalen, waarin het slecht afloopt met de grootste pestkop, plotseling tot leven. Zal het Onnoval lukken om de deur naar de andere werkelijkheid te sluiten en zo zijn klasgenootjes te redden?

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een schattig en zachtaardig jongetje van zes. Maar in de nacht van zijn zevende verjaardag verandert hij plotseling… in een wit, pluizig wolfje! Zijn pleegbroer vindt dat maar wat gaaf en doopt hem om tot Dolfje Weerwolfje. Maar Dolfje weet nog niet wat hij ervan vindt. Het weerwolfje doet namelijk ’s nachts hele andere dingen dan de verlegen Dolfje overdag durft te doen. En Dolfje wil helemaal niet anders zijn, hij wil er juist bij horen!

Meester Kikker

Het zal je maar gebeuren: zit je rustig in de klas, komt de meester binnen met kroos in zijn haar en natte kleren! De meester van Sita heeft namelijk een geheim: soms verandert hij in een kikker. En laat de school nou net een gemene nieuwe directeur krijgen met de achternaam Stork! Dit betekent ooievaar in het Engels, niet geheel toevallig één van de grootste vijanden van de kikker… Het is aan de kinderen in de klas om de meester te beschermen en ervoor te zorgen dat hij zijn baan kan houden.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen