Programma's voor de kids in het Pluspakket

Ook voor de allerkleinsten heeft het Pluspakket in mei weer prachtige series in petto. Met deze maand een spannend paranormaal avontuur en twee bijzonder leerzame series.

Ghost Rockers

Ghost Rockers draait om groep muzikale tieners die hun droom najagen op kunstschool het DAM, onder leiding van Jonas. Het DAM blijkt een meer dan wonderlijke plek te zijn, want Jonas en zijn nieuwe vrienden een ongelooflijk ‘geestige’ ontdekking doen in de verboden vleugel van de school. Voor onze vijf vrienden start een spannend avontuur dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Leren met Jokie

Dan door met het educatieve Leren met Jokie. In deze vrolijke serie nemen Jokie en Jet de allerkleinsten mee op enorm leerzame avonturen. Kleuren, vormen en tellen; Jokie toont in al zijn enthousiasme aan hoe leuk leren kan zijn.

Lolly’s Weetjesschap

Tot slot worden ook in onze derde tip de hersens getraind. In deze vrolijke reeks experimenteren Lolly en haar vader Lex erop los. In Lolly’s Weetjesschap voeren deze twee nieuwsgierige wijsneuzen allerlei leuke en spannende proefjes uit.  

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Met het Pluspakket krijg je bovendien 4 zenders voor kinderen, zoals Nick Jr. of Baby TV.

Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket makkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus je zit nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Veilig kijken in de KPN Kids omgeving

Natuurlijk wil je dat je kinderen opgroeien met kindvriendelijke programma’s, zonder dat er opeens gewelddadige of andere rare video’s worden getoond. Wist je dat KPN speciaal daarvoor de KPN Kids omgeving heeft?

Over de Kids omgeving

Gerelateerde artikelen