Programma's voor de kids in het Pluspakket

De herfst is begonnen dus spelen je kinderen minder buiten. Maar ze vervelen zich geen moment met deze leuke series in het Pluspakket.

Blaze en de Monsterwielen

In Blaze en de Monsterwielen volgen we beste vrienden Blaze en zijn bestuurder AJ. Ze komen aan in Axle Stad waar Crusher de race om het wereldkampioenschap wil winnen met valsspelen. Blaze en AJ doen er alles aan om Crusher tegen te houden én te verslaan.

Pieter Post: Afdeling Speciale Pakketjes

De legendarische postbode Pieter Post is terug voor een nieuw avontuur. Pieter heeft zelfs een nieuwe baan. Hij is namelijk gepromoveerd tot ‘Hoofd van de Afdeling Speciale Pakketjes’. En dat betekent een nieuwe missie: alle gekke pakketjes bezorgen. Waar en wanneer dan ook.

Henry Danger

In het spannende Henry Danger wordt de 13-jarige Henry Hart sidekick. En niet van zomaar iemand, maar van zijn favoriete superheld Captain Man. Er is alleen een probleempje: Henry heeft beloofd om zijn nieuwe baan geheim te houden voor zijn familie en vrienden. Dit dubbelleven blijkt nog lastiger dan boeven vangen.

Ook de leukste films en series zien?

Dat kan met het Pluspakket. En daar zitten ook 4 zenders bij voor de kinderen, zoals Nick Jr. en Baby TV.

De beste films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket makkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus je zit nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Veilig kijken in de KPN Kids omgeving

Natuurlijk wil je dat je kinderen opgroeien met kindvriendelijke programma’s, zonder dat er opeens gewelddadige of andere rare video’s worden getoond. Wist je dat KPN speciaal daarvoor de KPN Kids omgeving heeft?

Over de Kids omgeving

Gerelateerde artikelen