Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket dat je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Het is het einde van de negentiende eeuw. We maken kennis met Sir Lionel Frost (stem van Hugh Jackman), een soort ontdekkingsreiziger die onderzoek doet naar allerlei monsters en mythen. Omdat zijn collega’s hem niet serieus nemen, gaat hij op avontuur in de Pacific Northwest om het bestaan van het legendarische schepsel Mr. Link te bewijzen. Die vindt hij, maar Mr. Link (stem van Zach Galifianakis) heeft zelf hulp nodig om zijn familie te vinden… Dus gaan de twee, samen met mede-avonturier Adeline Fortnight (stem van Zoe Saldana) op avontuur om Mr. Link te helpen.

UglyDolls

Menig kind wordt razend enthousiast als ze horen over Uglydolls: speelgoedfiguren die er nét even anders uitzien, omdat ze niet helemaal perfect zijn. Een extra oog, een missend oog, korte armpjes, een plat hoofd, noem het maar op. De Uglydolls zijn al zo’n 20 jaar oud en er zijn ongeveer evenveel poppen. En nu is er dan eindelijk ook een film! Moxy (stem van Kelly Clarkson) is een roze Uglydoll die in Uglyville (een stortplaats achter de fabriek waar ze gemaakt worden) met haar vrienden. Ze droomt van de grote wereld, waar een kindje haar vast in de armen zal sluiten. Met haar vrienden gaat ze op avontuur en komen ze op een plek genaamd Perfection, waar, je raadt het al, perfecte poppen wonen die worden klaargestoomd voor hun avontuur in de echte wereld. De leider is de onuitstaanbare Lou (stem van Nick Jonas), die er alles aan doet om het de ‘uglies’ onmogelijk te maken hun droom uit te laten komen…

Bigfoot Junior

Als Adam op zoek gaat naar het mysterie achter zijn verdwenen vader, komt hij erachter dat hij de zoon is van de legendarische Bigfoot. Adam’s pa verstopt zich al jaren in het bos, omdat het bedrijf HairCo met hem wil experimenteren. Vader en zoon proberen de verloren tijd in te halen, maar worden op de hielen gezeten door HairCo. Lukt het Adam en zijn vader om uit de handen te blijven van deze gemene haargroeifabrikant?

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen