Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket dat je maandelijks makkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV..

Ghost Rockers

In de kelder van hun dans- en muziekschool stuiten vijf jongeren op een paranormaal mysterie. Ze staan voor een raadsel als hun instrumenten door duistere krachten vanzelf bespeeld worden. Dit wordt gedaan door muzikale geesten. De geesten van de leden De Freebirds, een band waarvan alle leden zijn vermoord. Aan de Ghost Rockers de taak om het mysterie en de moord op de Freebirds op te lossen.

Dorothy and the Wizard of Oz

Opnieuw maken de laffe leeuw, de vogelverschrikker en de tinnen man onder de vleugels van Dory hun opwachting in deze moderne opvolger van de filmklassieker uit 1939. Het verhaal van die film wordt verder verteld in deze prachtig geanimeerde tekenfilmserie. Alle iconische personages, van de heks tot de vliegende apen, komen voorbij. Leuk voor jong en oud.

Summer Camp Island

Het is een ware beestenbende in het derde seizoen van Summer Camp Island. Oscar de egel belandt samen met zijn beste vriend, Oscar de Olifant, in de wildste avonturen. De twee Oscars moeten hun hoofd koel houden als er allerlei vreemde dingen gebeuren op het zomerkamp.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen