Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket dat je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Meester Kikker

Het zal je maar gebeuren: zit je rustig in de klas, komt de meester binnen met kroos in zijn haar en natte kleren! De meester van Sita heeft namelijk een geheim: soms verandert hij in een kikker. En laat de school nou net een gemene nieuwe directeur krijgen met de achternaam Stork! Dit betekent ooievaar in het Engels, niet geheel toevallig één van de grootste vijanden van de kikker… Zal het de kinderen in de klas lukken om de meester te beschermen en ervoor te zorgen dat hij zijn baan kan houden?

Cloudboy

Al zolang hij zich kan herinneren woont de 12-jarige Niilas bij zijn vader in de stad. Ze hebben een hechte band, zijn moeder kent hij nauwelijks. Maar dan moet hij de zomervakantie doorbrengen bij haar en haar nieuwe familie in Lapland. Daar heeft Niilas natuurlijk helemaal geen zin in. Maar gelukkig kan hij het goed vinden met zijn nieuwe zus Sunnà. Misschien is het allemaal toch niet zo erg als hij in eerste instantie dacht? Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven.

De Geweldige Beer

De 11-jarige Jonathan brengt zijn vakantie juist door bij zijn opa, die aan de rand van een enorm bos woont. En daar zijn ook veel dieren, waaronder een gigantische beer! Als zijn zusje Sophie wordt meegenomen door de beer, moet Jonathan diep het bos in om haar te redden. Dit is het begin van een wild avontuur, waar Jonathan allerlei bijzondere wezens ontmoet.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen