iPhone 5s is helaas niet meer te koop bij KPN


Helaas...de Apple iPhone 5s is niet meer bij KPN verkrijgbaar. Niet getreurd; hieronder hebben we een aantal steengoede alternatieven voor je op een rijtje gezet.

Toestelhulp iPhone 5s

Heb je hulp nodig bij het instellen van jouw huidige iPhone 5s? Of ben je benieuwd naar toesteltips? Wij helpen je graag op KPN Toestelhulp.

iPhone SE

De iPhone SE is Apple's kleine krachtpatser. Deze smartphone heeft de prestaties van de iPhone 6 en het compacte formaat van de iPhone 5s. Power in pocket-formaat.

iPhone 6s

De iPhone 6s zit tussen de iPhone 6 en de iPhone 7 in. Zo heeft de iPhone 6s een tandje meer power dan de iPhone 6 en een net wat vriendelijker prijskaartje dan de iPhone 7. Heel veel smartphone voor weinig dus!

iPhone 7

De iPhone 7 is een verdere verfijning van het al mooie en functionele van zijn voorgangers. De iPhone 7 is razendsnel, ijzersterk en strak gedesigned. Ook maakt deze smartphone fantastische foto's. Koop iPhone 7 nu extra voordelig bij KPN.

iPhone 8

De iPhone 8 heeft een gloednieuwe glazen design en is net wat ‘smoother’ dan zijn voorganger, iPhone 7.

iPhone X

De iPhone X is qua formaat even groot als de iPhone 8 Plus. Toch heeft de iPhone X een groter scherm: maar liefst 5,8 inch!

De allernieuwste iPhones

Dit zijn de allernieuwste iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR.

Meer over onze Apple producten.


niet meer verkrijgbaar iPhone 6