Samsung telefoons, tablets en smartwatches kopen


Samsung staat garant voor ultieme gebruiksvriendelijkheid, krachtige innovaties en futuristische designs.
Hieronder zie je alle Samsung telefoons, tablets en smartwatches die bij KPN te koop zijn.

Nu
€ 50,- retour bij aankoop van een Samsung Galaxy A8!

Direct naar smartphone shop


@jenniefromtheblog maakt spectaculaire shots met de Samsung Galaxy S9+


NIEUW! Samsung Galaxy S9 en S9+

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn dé Samsung smartphones van 2018. Deze new kids on the smartphone block hebben nóg dunnere randen, oneindig veel scherm en een revolutionaire camera die ieders verbeelding te boven gaat.


Bekijk S9 en S9+




Samsung Galaxy A8, nu € 50,- retour!

De Samsung Galaxy A8 is het nieuwste en meest uitgebreide exemplaar van de Samsung Galaxy A-serie. In de A-serie zien we vooral middenklassers opgelijnd. Maar qua looks en prestaties steekt de A8 hier met kop en schouders bovenuit. Zo heeft de Galaxy A8 dezelfde high-end features als de Galaxy S8, zoals een Super AMOLED Infinity Display en een 16-megapixelcamera aan de achterkant. Aan de voorkant is de A8 is zelfs opgesmukt met een dubbele camera! Hiermee kun je selfies maken met een super cool scherptediepte effect. In smartphoneland wordt dit het bokeh-effect genoemd. Hello nieuwe Facebook- of LinkenIn-profielfoto! Kortom, de Samsung Galaxy A8 is eigenlijk veel te premium voor een middenklasser. En dat is dan weer super lekker voor jouw portemonnee.

Bekijk Galaxy A8


Samsung Galaxy S8 en S8+

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn Samsung's toppers van 2017. Daarmee zijn deze modellen niet 'uit.' Het futuristische design met dunne randen en een scherm dat doorloopt tot over de randen is zelfs een inspiratiebron voor de smartphonemodellen van nu. Met een Galaxy S8 of S8+ ben jij dus nog steeds helemaal on trend!

Het Infinity Display van de Samsung Galaxy S8(+) zorgt voor ultiem kijkgenot. Zo bedekt dit beeldscherm bijna 90 procent van de voorzijde van het toestel. De 'gewone' Galaxy S8 heeft een beeldscherm van 5,8-inch. Het beeldscherm van de Galaxy S8 Plus is maar liefst 6,2-inch. Heel veel scherm voor je geld dus.

De 12-megapixelcamera aan de achterkant van de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus heeft een opvallend lage lichtgevoeligheid. Hierdoor maak je sfeervolle foto's van dat romantische dinertje bij kaarslicht. Ben je meer van de actiefoto's? Door de Dual Pixel Sensor leg je beweging haarscherp vast.

Bekijk Galaxy S8(+)

Samsung Galaxy Note8 met S-Pen

De Samsung Galaxy Note8 heeft een Super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren voor intens kijkgenot. Maak jij graag foto's met je smartphone? Ook dan zit je goed met de Note8. Dit toestel is voorzien van een dubbele 12-megapixelcamera aan de achterkant. Hiermee kun je maar liefst 3 keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies! #like!

Samsung S-Pen

Vind jij het bedienen van je smartphone met je vingers niet altijd 'je van het'? Dan is de S-Pen wat voor jou. Met deze slimme pen speciaal voor smartphones kun je nauwkeurig schrijven, tekenen, tappen en swipen. Deze innovatieve gadget wordt standaard meegeleverd bij de Samsung Galaxy Note8.

Bekijk Note8


Samsung Switch


Stap over met Samsung Smart Switch

Een nieuwe Samsung telefoon kopen is hartstikke leuk. Maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je natuurlijk niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Samsung Galaxy smartphone? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Samsung Galaxy toptoestellen bij KPN:


Galaxy Note8

Note8

Note8: grootste scherm, steengoede camera en natuurlijk de handige S-Pen. .

Bekijk Note8

Galaxy S8(+)

Samsung Galaxy S8

S8 (+): de supersterren van 2017, futuristisch design, razendsnel, fantastische camera.

Bekijk S8 (+)

Galaxy A-8

Galaxy A8

A8: veel te premium voor een middenklasser! High-end design, dubbele frontcamera en meer...

Bekijk A8

Galaxy J-5

Galaxy J-serie

J5: kracht en kwaliteit die je van Samsung gewend bent. Vriendelijk prijskaartje.

Bekijk J5


Samsung biedt nog meer...

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A

De Galaxy Tab A is een stevige tablet met een minimalistisch design. Waar je ook heen gaat, de Galaxy Tab kan altijd met je mee. Kijk onderweg of thuis naar je favoriete films en video's op het 10,1 inch beeldscherm. Koop de Samsung Galaxy Tab A met abonnement of zonder abonnement bij KPN.

Galaxy Tab A

Samsung Bixby: jouw persoonlijke assistent

Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent op deSamsung Galaxy S8(+) en Galaxy S9(+). Eigenlijk is Bixby is veel meer dan dat! Bixby is namelijk een compleet andere manier van een smartphone bedienen. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Voortaan laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s.

Bixby is altijd at your service.


Beleef Samsung bij KPN

Mobiel

Koekje erbij? Alles over Android Oreo!

Mobiel

Samsung Galaxy S9+: spectaculaire shots!

Mobiel

Go go gadget Galaxy S9 accessoire!

Andere topmerken bij KPN: