Samsung telefoons, tablets en smartwatches


Samsung staat garant voor ultieme gebruiksvriendelijkheid, krachtige innovaties en futuristische designs.
Hieronder zie je alle Samsung telefoons, tablets en smartwatches die bij KPN te koop zijn.

Samsung promoties:


  • Samsung Galaxy S9 en S9+
    Dubbel feest: draadloze on-ear hoofdtelefoon AKG Y500 t.w.v. € 149,- én Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau bij de Samsung Galaxy S9/S9+.
  • Samsung Galaxy Note9
    Dubbel feest én in prijs verlaagd: draadloze on-ear hoofdtelefoon AKG Y500 t.w.v. € 149,- én Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau bij de Samsung Note9.


Samsung Galaxy S9 en S9+
Dubbel feest: headphone t.w.v. € 149,- én Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau!

De Galaxy S9 en S9+S9 zijn dé Samsung smartphones van 2018. Deze new kids on the smartphone block hebben nóg dunnere randen, oneindig veel scherm en een revolutionaire camera die ieders verbeelding te boven gaat.

Actie 1: koop jij tussen 15 oktober 2018 en 18 november 2018 een Samsung Galaxy Note9 met abonnement bij KPN? Dan krijg je een zwarte draadloze on-ear hoofdtelefoon AKG Y500 t.w.v. € 149,- cadeau! Bekijk actievoorwaarden.

Actie 2: alleen bij KPN! Koop jij in de periode van 14 september tot en met 18 november 2018 een Samsung Galaxy S9 of S9 met abonnement bij KPN? Dan krijg je een Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau! Bekijk actievoorwaarden.

Benieuwd wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen met het exclusieve Rijksmuseum pack? Lees het op Beleef KPN.

Bekijk Samsung S9 en S9+


Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy Note9
Dubbel feest én in prijs verlaagd: headphone t.w.v. € 149,- én Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau!

De nieuwe indrukwekkende Samsung Galaxy Note9 is een high performance smartphone met een superieure processor en een extra krachtige batterij. Op de Note9 werk je dus sneller en langer dan je gewend bent. De verbeterde S Pen is voorzien van Bluetooth. Daardoor kun je 'm gebruiken als afstandsbediening! Bijvoorbeeld voor het maken van een groepsselfie. Of om door digitale presenaties te klikken. Hoe handig is dat?!

Actie 1: koop jij tussen 15 oktober 2018 en 18 november 2018 een Samsung Galaxy Note9 met abonnement bij KPN? Dan krijg je een zwarte draadloze on-ear hoofdtelefoon AKG Y500 t.w.v. € 149,- cadeau! Bekijk actievoorwaarden.

Actie 2: alleen bij KPN! Koop jij in de periode van 14 september tot en met 18 november 2018 een Samsung Galaxy Note9 met abonnement bij KPN? Dan krijg je een Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau! Bekijk actievoorwaarden.

Benieuwd wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen met het exclusieve Rijksmuseum pack? Lees het op Beleef KPN.

Bekijk Samsung Note9


Samsung Galaxy A7
Eerste Galaxy met triple camera!

De Samsung Galaxy A7 (2018) is de eerste Samsung smartphone met een driedubbele camera! Deze drie lenzen samen voegen een spectaculaire diepte toe aan foto’s. Daardoor worden al jouw herinneringen bijna filmisch vastgelegd. Je kunt deze diepte zelf instellen, en zo precies bepalen hoe jouw foto’s eruit komen te zien.

Fotografeer jij graag álles om je heen? Door de groothoek- en ultragroothoeklenzen valt er nooit meer iets of iemand buiten beeld. Of je nu een uitgestrekt landschap of een festival op de kiek zet; ruimte genoeg! Ook fotografeert de Samsung Galaxy A7 perfect in het donker.

Bekijk Samsung Galaxy A7


Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A8
Te premium voor een middenklasser

De Samsung Galaxy A8 is het meest uitgebreide exemplaar van de Samsung Galaxy A-serie. In de A-serie zien we vooral middenklassers opgelijnd. Maar qua looks en prestaties steekt de A8 hier met kop en schouders bovenuit. Zo heeft de Galaxy A8 dezelfde high-end features als de Galaxy S8, zoals een Super AMOLED Infinity Display en een 16-megapixelcamera aan de achterkant.

Aan de voorkant is de A8 is zelfs opgesmukt met een dubbele camera! Hiermee kun je selfies maken met een super cool scherptediepte effect. In smartphoneland wordt dit het bokeh-effect genoemd. Hello nieuwe Facebook- of LinkenIn-profielfoto! Kortom, de Samsung Galaxy A8 is eigenlijk veel te premium voor een middenklasser. En dat is dan weer super lekker voor jouw portemonnee.

Bekijk Samsung Galaxy A8

Stap eenvoudig over
Met Samsung Smart Switch

Een nieuwe Samsung telefoon kopen is hartstikke leuk. Maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je natuurlijk niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Samsung Galaxy smartphone? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!


Andere Samsung Galaxy's

Ben je op zoek naar een ander Samsung Galaxy toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Samsung smartphones

Samsung biedt nog meer...


Samsung Galaxy Tab A 2018


Samsung Galaxy Tab A 2018

De Samsung Galaxy Tab A 2018 is een indrukwekkende tablet en een lust voor het oog. Met de tablet ervaar je een overweldigende kijkervaring voor het hele gezin. De tablet heeft een 10.5-inch beeldscherm, 3D-surround Quad-speakers en een lange gebruiksduur. 

Galaxy Tab A 2018
Samsung Bixby


Samsung Bixby: jouw assistent

Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent op de nieuwere Samsung smartphones. Een soort Siri van Apple, maar dan uitgebreider. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Vanaf nu laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s. Bixby is always at your service.

Alles over Bixby
Samsung Galaxy Watch


Samsung Galaxy Watch

De Galaxy Watch is een smartwatch met een uitstraling van een echt horloge. Je kunt kiezen tussen een 46 milimeter en 42 milimeter sAMOLED-display. Je hebt vele apps tot je beschikking voor je dagelijkse bezigheden. Maak jouw Galaxy Watch persoonlijk door een wijzerplaat te kiezen die bij jou past.

Samsung Galaxy Watch

Beleef Samsung bij KPN

Mobiel

Nieuwe Samsung Note, spectaculaire S Pen?

Mobiel

Samsung Galaxy Note9: zomerse entree?

Mobiel

Op stay-cation met Virtual Reality en Virry VR

Andere topmerken bij KPN