Samsung telefoons, tablets en smartwatches

Samsung staat garant voor ultieme gebruiksvriendelijkheid, krachtige innovaties en futuristische designs. Hieronder zie je alle Samsung telefoons, tablets en smartwatches die bij KPN te koop zijn.

Samsung Galaxy Note10 en Note10+ Krachtige smartphone

De Note10 en 10+ zijn de nieuwste toestellen in Samsungs Note-serie. Het ultralichte en superdunne toestel heeft een Cinematic Infinity Display van 6,3 inch (Note10) en 6,8 inch (Note10+). De krachtige batterij, supersnelle Octa-core processor en vernieuwde S Pen maken de Note10 en Note10+ het ideale werktoestel.

De batterij van de vernieuwde intelligente S Pen gaat nog langer mee dan zijn voorganger. Gebruik je Note10 als notitieblok door met de S Pen op het scherm te schrijven, zelfs als het scherm uit is! Ook handig: gebruik de S Pen als afstandsbediening bij een presentatie of als je een selfie maakt.

Samsung Galaxy S10, S10 Plus & S10e The next generation

De Samsung Galaxy S10 en S10+ zijn Samsung's pareltjes van 2019. Beide toestellen zijn uitgerust met een randloos Cinematic Infinity Display en een indrukwekkende edge-to-edge design. De next generation smartphones hebben een revolutionaire camerasyteem, die foto's maken waar je u tegen zegt! Daarbij kun je de huge batterij draadloos delen met je andere devices. Super handig voor onderweg!

Het kleine broertje S10e komt is ook uitgerust met de nieuwste features! Het design is nog meer verfijnd en de randen zijn nog dunner. De S10e is voorzien van een revolutionaire 4-camerasysteem, waarmee je prachtige portretfoto's van hoge kwaliteit maakt!

Samsung Galaxy S9 en S9+ De new kids on the smartphone block

De Galaxy S9 en S9+ zijn dé Samsung smartphones van 2018. Deze new kids on the smartphone block hebben nóg dunnere randen, oneindig veel scherm en een revolutionaire camera die ieders verbeelding te boven gaat.

Stap eenvoudig over Met Samsung Smart Switch

Een nieuwe Samsung telefoon kopen is hartstikke leuk. Maar je oude foto's, video's, contacten en berichten wil je natuurlijk niet kwijt. Hoe neem je al jouw dierbare bestanden mee naar je nieuwe Samsung Galaxy smartphone? Samsung heeft daar iets op bedacht: Smart Switch.

Samsung Smart Switch: hoe werkt het?

Binnen de Samsung Smart Switch-app selecteer je eenvoudig de contacten, foto's en berichten die je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Andere Samsung Galaxy's

Ben je op zoek naar een ander Samsung Galaxy toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Samsung smartphones

Samsung biedt nog meer....

Samsung Galaxy Tab A 2018

De Samsung Galaxy Tab A 2018 is een indrukwekkende tablet en een lust voor het oog. Met de tablet ervaar je een overweldigende kijkervaring voor het hele gezin. De tablet heeft een 10.5-inch beeldscherm, 3D-surround Quad-speakers en een lange gebruiksduur.

Samsung Bixby: jouw assistent

Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent op de nieuwere Samsung smartphones. Een soort Siri van Apple, maar dan uitgebreider. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Vanaf nu laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s. Bixby is always at your service.

Andere topmerken bij KPN

KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.