Samsung telefoons, tablets en smartwatches

Samsung staat garant voor ultieme gebruiksvriendelijkheid, krachtige innovaties en futuristische designs. Dit zijn de nieuwste Samsung telefoons, tablets en smartwatches.

Nieuwste Samsung smartphones

Samsung Galaxy S10 & S10+ The next generation

De Samsung Galaxy S10 en S10+ zijn Samsung's pareltjes van 2019. Beide toestellen zijn uitgerust met een randloos Cinematic Infinity Display en een indrukwekkende edge-to-edge design. De next generation smartphones hebben een revolutionaire camerasyteem, die foto's maken waar je u tegen zegt! Daarbij kun je de huge batterij draadloos delen met je andere devices. Super handig voor onderweg!

Samsung Galaxy Note10 en Note10+ Krachtige smartphone

De Note10 en 10+ zijn de nieuwste toestellen in Samsungs Note-serie. Het ultralichte en superdunne toestel heeft een Cinematic Infinity Display van 6,3 inch (Note10) en 6,8 inch (Note10+). De krachtige batterij, supersnelle Octa-core processor en vernieuwde S Pen maken de Note10 en Note10+ het ideale werktoestel.

Andere Samsung telefoons

Samsung Galaxy S10e

Het kleine broertje van de S10 en S10 Plus is ook uitgerust met de nieuwste features! Het design is nog meer verfijnd en de randen zijn nog dunner. De S10e is voorzien van een revolutionaire 4-camerasysteem, waarmee je prachtige portretfoto's van hoge kwaliteit maakt!

Samsung A-serie

De Samsung Galaxy A-serie is de succesvolle midrange-lijn van Samsung. De A-toestellen staan bekend om hun grote schermen, indrukwekkende batterijduur en mooie camera's. Voor welke A ga jij?

Samsung biedt nog meer...

Samsung Galaxy Tab A 2019

De Samsung Galaxy Tab A 2019 is een indrukwekkende tablet en een lust voor het oog. Met de tablet ervaar je een overweldigende kijkervaring voor het hele gezin. De tablet heeft een 10.1-inch beeldscherm en een lange gebruiksduur.

Samsung Bixby: jouw assistent

Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent op de nieuwere Samsung smartphones. Een soort Siri van Apple, maar dan uitgebreider. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Vanaf nu laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s. Bixby is always at your service.

Stap eenvoudig over Met Samsung Smart Switch

Als je een nieuwe Samsung-telefoon hebt, wil je je oude foto's, contacten en berichten natuurlijk niet kwijt. Met Samsung Smart Switch zet je alles makkelijk over. In de app selecteer je eenvoudig alles wat je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via iCloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Andere topmerken bij KPN

KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.