iPhone SE 5G met abonnement

Specs & camera's

Verbeterde camera

Een nieuwe iPhone betekent een betere iPhone camera. Grootste verbetering is de software. Hierdoor heb je meer camera features. Zo kun je nog meer uit je foto's halen en schiet je nog makkelijker de mooiste plaatjes!

De iPhone SE (3e generatie) van Apple heeft 2 camera's: een aan de voorkant en eentje aan de achterkant. Perfecte selfies schieten en eindeloos videobellen wordt een eitje met de camera aan de voorkant.

De iPhone SE 2022 camera aan de achterkant heeft een krachtige 12-megapixel lens. Hiermee maak je niet alleen maar prachtige, scherpe foto's. Het is ook mogelijk om video's te maken van hoge kwaliteit.

iPhone SE (3e generatie): eindelijk 5G & A15 processor

De iPhone SE 2022 is het eerste SE model van Apple dat 5G ondersteunt. Een grote stap vooruit! De nieuwe chip in het toestel maakt het mogelijk om gebruik te maken van het 5G netwerk. Hiermee is de iPhone 2022 5G de best geprijsde iPhone met toegang tot het 5G netwerk.

Apple's A15 processor levert de kracht van de iPhone SE 2022. Deze super chip kennen we uit de iPhone 13-serie. Niet alleen kun je op het 5G netwerk, het toestel is ook nog eens zuiniger. Je accu houdt het zo een stuk langer vol. De iPhone SE accu is daarnaast groter dan zijn voorganger. Zo hoef je je dus niet druk te maken dat je snel met een lege iPhone komt te staan!

iPhone SE 2022
Design, afmetingen & kleuren

Nieuwe kleuren iPhone SE 5G

Apple staat bekend om de stijlvolle kleuren van de iPhones. Ook de iPhone SE 2022 is in enkele kleurrijke jasjes gestopt. Zo vind je op deze iPhone altijd een kleurtje dat perfect bij jou past!

De iPhone SE 5G 2022 wordt uitgevoerd in 3 kleuren: Midnight, Starlight en (PRODUCT) RED. Kies voor een stijlvolle, lichte iPhone SE Starlight die past bij iedere mood. Het donkere Midnight raakt nooit uit de mode, dus met een iPhone SE Midnight is jouw fashion altijd on point. Ga jij liever voor een uitgesproken kleur waarmee je de show steelt? Dan is de iPhone SE (PRODUCT) RED perfect voor jou!

iPhone SE beeldscherm & design

Je gebruikt je telefoon allang niet meer om alleen maar te bellen. Muziek luisteren met Spotify, Netflixen en fanatiek gamen doe je tegenwoordig op je iPhone. Op het 4,7-inch display van de iPhone SE (3e generatie) kan dit allemaal!

Het design is wat we gewend zijn in de SE-serie van Apple. De iPhone SE 2022 is namelijk ook gebaseerd op de geliefde iPhone 8. Je hebt dus weer een mooi plat toestel met ronde randen en de bekende home knop. De selfie camera is strak weggewerkt in de behuizing.

iPhone SE (2020) met abonnement
Specs & andere facts

iPhone SE 2020

De Apple iPhone SE (2020) is uitgerust met de klassieke schermranden en homeknop. Het toestel is voorzien van de nieuwste A13 Bionic chip in het vertrouwde jasje van de iPhone 8. Aan de voorkant vind je een helder 4,7-inch Retina HD display voor een perfecte weergave van al je apps, foto’s, video’s en games.

A13 chip, camera & grotere accu

De iPhone SE is een instapmodel, maar wel eentje met wereldprestaties. Apple heeft de nieuwe iPhone namelijk uitgerust met een A13 Bionic Chip. Juist, dezelfde chip die de iPhone 11 van power voorziet!

Is foto's maken met je smartphone jouw favoriete hobby? Say no more! Met de iPhone SE camera's kun jij je helemaal uitleven.

Apple's A13 processor in de iPhone SE 2020 levert nog een voordeel op. Omdat de processor zuiniger en efficiënter omgaat met de energie, houdt jouw accu het een stuk langer vol.

Dit model is niet meer verkrijgbaar. Vind een andere iPhone die bij je past in onze shop.

Andere Apple iPhones

Toch liever een andere iPhone? Ga dan voor één van deze toppers.

Beleef iPhone SE bij KPN

iPhone SE vs iPhone 8 en iPhone 7: welke is de beste?

Hou je van compacte, handzame telefoons? Dan toveren de iPhone SE, iPhone 8 en iPhone 7 ongetwijfeld een glimlach op je gezicht. Deze telefoons lijken misschien een drieling, maar verschillen zijn er wel degelijk. Welke dat zijn?

Ontdek ze in dit artikel van KPN over de verschillen tussen de iPhone SE, iPhone 7 en iPhone 8.

iPhone SE 2020 vs. iPhone SE de verschillen op een rij

Verrassing! Apple kondigde een nieuwe telefoon aan: de iPhone SE. Deze opvolger van de iPhone SE uit 2016 is een echte budgettopper, maar mooi wél met de looks & brains van een high-end telefoon.

In deze vergelijking kom je alles te weten over de verschillen tussen de iPhone SE, zijn voorganger én de iPhone 11.

Alles over Apple

Apple heeft naast de bekende iPhones nog veel meer baanbrekende producten. Van de Apple Watch tot de iPad en van Apple TV+ tot de Airpods: Apple blijft altijd innoveren.

Bij KPN vind je altijd de nieuwste iPhones en alle andere iPhone nieuwtjes.

iPhone SE
Veelgestelde vragen

iPhone SE 5G
De iPhone SE release date was 8 maart 2022.

iPhone 13-serie
De nieuwste iPhone 13-serie is er! De iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn de nieuwe paradepaardjes van Apple.

De iPhone SE (3e generatie) bestel je gemakkelijk en snel in onze shop. Hier kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen.

Bekijk iPhone SE Starlight
De iPhone SE is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: de iPhone SE zwart, de iPhone SE wit en de iPhone SE rood.

Apple levert de iPhone SE 2022 simlockvrij.

Bekijk iPhone SE Red

De iPhone SE is bij KPN ook zakelijk te bestellen. De verschillende opties vind je bij KPN Zakelijk.

Naar KPN Zakelijk


De iPhone SE voldoet aan de bestendigheidsnorm IP68* volgens IEC-standaard 60529. Dit houdt in dat ze spat-, water- en stofbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep. Houd er rekening mee dat dit minder kan worden door slijtage door gebruik.

*iPhone SE is spat‑, water‑ en stofbestendig en getest onder gecontroleerde omstandigheden.

De iPhone SE (2020) is ook refurbished verkrijgbaar. Hier vind je meer informatie over refurbished iPhone bij KPN.

Bekijk iPhone SE 2020 refurbished

Ja, de iPhone SE 2022 ondersteunt 5G.

De iPhone SE 2020 is niet geschikt voor gebruik op 5G netwerken.

De iPhone SE biedt ruimte aan één fysieke simkaart. Daarnaast ondersteunt de iPhone SE ook het gebruik van eSim.
De iPhone SE is beschikbaar in drie varianten: de iPhone SE 64GB, de iPhone SE 128GB en de iPhone SE 256GB.
Ondanks dat de iPhone SE in 2020 is uigekomen, is het nog steeds een relevant toestel. Ondanks dat de iPhone SE in 2022 geen 5G heeft, is het nog steeds een geliefd toestel voor een scherpe prijs.

Andere topmerken bij KPN