Je oude telefoon is geld waard, ruil 'm snel in

Je oude mobiele telefoon is in veel gevallen geld waard. Gun je oude toestel daarom een 2e leven en krijg er een mooi bedrag voor terug. In een paar simpele stappen kan je geld terugkrijgen en zorgen wij dat je telefoon wordt hergebruikt, of duurzaam wordt gerecycled. Iedereen blij!


Inruilen doe je in 3 stappen

Stap 1
Check hoeveel je terugkrijgt

Bekijk online hoeveel je terug kan krijgen voor je oude toestel.

Stap 2
Stuur je toestel op

Stuur je toestel op naar onze partner Recommerce. Zij bepalen vervolgens de definitieve waarde van je toestel.

Stap 3
Ga akkoord

Ga je akkoord met het bedrag? Dan storten ze het op je rekening. Ben je dat niet, dan sturen ze het toestel gewoon weer terug.

Maak kennis met Recommerce

Om je oude telefoon in te ruilen, werken we samen met het bedrijf Recommerce. Zij zijn gespecialiseerd in het hergebruiken en recyclen van apparatuur. Zo weet je zeker dat je oude telefoon goed terechtkomt. In de meeste gevallen krijg je er ook nog een mooi bedrag voor terug. Is je telefoon heel oud, of te beschadigd? Dan krijg je er geen geld voor. Je kunt de telefoon nog steeds inleveren om het duurzaam te laten recyclen.

Lees ook wat wij zelf doen voor een duurzame wereld.

Vragen over inruilen?

Om oude telefoontoestellen in te leveren, werken we samen met Recommerce. Dat betekent dat Recommerce alles zelf met jou afhandelt. Van het bepalen van de waarde van je telefoon, tot het verzenden, uitbetalen of eventueel terugzenden van je telefoontoestel. Heb je een vraag, dan kan je ook terecht bij Recommerce.
Je kan je mobiele telefoon gratis verzenden met DPD. Je krijgt alle informatie over het verzenden als je het stappenplan volgt op de website van Recommerce.

- Maak een back-up van je gegevens (telefoon, WhatsApp, foto's, etc)

- Zet je telefoon terug naar de fabrieksinstellingen

- Haal de simkaart of andere geheugenkaarten uit de telefoon

- Heb je een iPhone met iOS 7 of hoger? Zorg er dan voor dat 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld is. Dat kan meestal bij: Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Zoek mijn iPhone

We raden je altijd aan om je oude telefoon helemaal leeg te maken voordat je het verstuurt. Je kan het toestel hiervoor terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Vergeet niet om eerst een actuele back-up te maken van jouw gegevens, zoals je telefoonnummers, foto's, WhatsApp, etc (als dit een recente telefoon is).

De simkaart of eventuele geheugenkaartjes hoef je niet mee te sturen naar Recommerce. Haal deze daarom uit de telefoon.

Ja, dat kan. Je kan elke telefoon afzonderlijk aanbieden bij Recommerce.
Dat hoeft niet. Gebruik je de oplader of accessories nog voor een ander telefoontoestel, dan hoef je deze niet mee te sturen. Wil je ze liever laten recyclen? Stuur ze dan mee naar Recommerce.