iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

Specs & andere facts

De gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn nu te koop! Voorzien van trendy kleuren, nóg scherpere beeldschermen en meer camera's dan hun voorgangers. Meer weten? Check het hieronder. Hebben? Vandaag besteld = morgen in huis! zolang de voorraad strekt...

Bestel iPhone 11

iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max
PROfessionele camera's

iPhone 11: twee of zelfs drie camera's

De iPhone 11 heeft twee camera's: een groothoekcamera en ultragroothoekcamera. De ultragroothoeklens is ideaal voor landschapsfoto’s en voor foto’s in kleine ruimtes. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben nog een extra camera: de telelenscamera. Met de 3 camera’s kun je in totaal 4x optisch zoomen. Zo maak je altijd de beste foto’s!

Ook voor de beste video's kies je de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. Je kunt vanaf nu namelijk 4K-video opnemen in 60 beelden per seconden, waarmee je levensechte video's maakt in superhoge kwaliteit!

Selfiecamera: iedereen aan de slo-fie?

Ook de frontcamera heeft een upgrade gekregen. De iPhone 11 en 11 Pro hebben een 12 megapixel camera aan de voorkant waarmee je video opneemt in 4K. De slowmotionfunctie, die eerder al bij de camera aan de achterkant beschikbaar was, is nu ook beschikbaar voor video's met de selfiecamera. Ook FaceID is verbeterd: FaceID werkt tot 30% sneller en herkent je gezicht uit grotere hoeken, handig!

Probeert Apple een nieuwe hype te starten?
Slowmotion video met je selfiecamera - dat vraagt natuurlijk om fantastische selfievideo's. Apple introduceerde daarom tijdens de Keynote de term 'slofie'. Wij zijn benieuwd naar de eerste slofies, doe jij mee?

iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max
Trendy designs, nieuwe kleuren

Kleuren: bekende én nieuwe

De iPhone 11 komt uit in zes kleuren, waaronder groen, paars, rood, geel, een nieuwe tint wit en natuurlijk zwart.

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max brengt Apple uit in de kleuren spacegrijs, goud, zilver en voor het eerst ook in middernachtgroen. De finishing touch voegt Apple toe met de afwerking van matglas.

Kraakheldere beeldschemen

De iPhone 11 heeft een 6,1 inch Liquid Retina display. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben compleet nieuwe schermen: Super Retina XDR beeldschermen. De iPhone 11 Pro heeft een 5,8 inch OLED-scherm en de Pro Max heeft zelfs een 6,5 inch OLED-scherm. Zo komen al jouw gemaakte foto’s en video’s nóg meer tot leven!

iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max
Overtreffende performance

Superlange batterijduur

De batterij van de iPhone 11 gaat een uur langer mee dan van zijn voorganger, die op zichzelf al een indrukwekkende batterijduur had. De iPhone 11 Pro gaat er zelfs 4 uur op vooruit ten opzichte van de iPhone XS. De iPhone 11 Max spant de kroon met maar liefst 5 uur extra batterijduur. Dat is onbeperkt foto's maken, muziek luisteren, bellen en appen zonder zorgen over een lege batterij! Mocht je batterij toch leegraken, dan laad je 'm supersnel weer op met de bijgeleverde snellader.

A13 Bionic Chip: voor super power

De langere batterijduur is niet alleen te danken aan de grote batterij, maar zeker ook aan de A13 Bionic Chip. Die chip maakt je gehele iPhone tot 20% sneller én is tot 40% energiezuiniger!

Beleef iPhone 11 bij KPN

Mobiel

iPhone 11 Pro versus iPhone Xs

Mobiel

Eenvoudig en snel je nieuwe iPhone installeren

Mobiel

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met je oude!