iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max
Meer camera's, betere foto's

Dubbele of driedubbele camera

Maak jij graag foto's en video's met je telefoon? Dan is de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max helemaal jouw ding. Want hiermee schiet je spectaculaire beelden met een realistische kleurenweergave en indrukwekkende scherpte-diepte effecten. Ook bij weinig licht!

De iPhone 11 heeft 2 camera's: een groothoekcamera en ultragroothoekcamera. De ultragroothoekcamera legt beeld vast in een hoek van maar liefst 120 graden, zonder vervorming! Hiermee krijg je zowel het nieuwe interieur van je woonkamer als hoge gebouwen én uitgestrekte landschappen perfect op de kiek.

De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben een extra camera: de telelenscamera. Hiermee kun je verbluffend ver inzoomen, zonder kwaliteitsverlies!

Selfie-camera, 'slofies' & Face ID

De iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max is er ook voor de selfie koningen en koninginnen. Zo zorgen de 12 megapixel TrueDepth-camera's aan de voorkant voor haarscherpe beelden van jouw gezicht. Deze frontcamera's hebben ook een bredere hoek. Hierdoor ben je verder uitgezoomd, en krijg je meer van de omgeving op jouw selfies dan met voorgaande iPhone modellen. Leuk extraatje voor de vloggers: 'slofies'. Dat zijn videoselfies met een slowmotioneffect. Likes gegarandeerd!

De verbeterde frontcamera is er niet alleen 'voor de leuk': ook FaceID heeft hiermee een upgrade gekregen. Zo werkt deze functie - waarmee je je iPhone opent door middel van een scan van je gezicht - nu tot 30% sneller. Ook herkent de iPhone 11, iPhone 11 Pro en 11 Pro Max je gezicht vanuit grotere hoeken. Handig!

iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max
Design &
kleuren

Kleuren iPhone 11: bekende én nieuwe

Ben jij toe aan wat meer kleur in je leven? Tussen de topmodellen van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zit vast en zeker een kleur die past bij jouw broekzak, tas of mood.

De iPhone 11 is verkrijgbaar in de kleuren: White, Black, Green, Purple, Red en Yellow. Voor de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max is gekozen voor een klassieker kleurenpalet. Deze modellen zijn te koop in Space Grey, Silver, Gold en....Midnight Green! De finishing touch voegt Apple toe met de afwerking van matglas. Super stijlvol!

Heerlijk heldere beeldschemen

Hou jij van Netflix'en, YouTube video's kijken en/of gamen op je telefoon? De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max bezorgen jou de ultieme kijkbeleving. Onder meer dankzij de heerlijk heldere en grote beeldschermen.

De iPhone 11 is voorzien van een 6,1 inch Liquid Retina display. Bij de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max deed Apple er een sche(rm)pje bovenop: beide modellen zijn geüpgraded met compleet nieuwe, kraakheldere Super Retina XDR displays. De iPhone 11 Pro heeft een 5,8 inch OLED-scherm. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 11 Pro Max met een 6,5 inch OLED-scherm. Dát kijkt lekker weg!

iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max
Overtreffende performance

Superlange batterijduur

De batterijen van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn nog verder verbeterd ten opzichte van hun voorgangers (die al een indrukwekkende batterijduur hadden). Zo gaat de batterij van de iPhone 11 een uur langer mee, ten opzichte van de batterij van de iPhone XR. Met de iPhone 11 Pro kun je zelfs 4 uur langer vooruit dan met de iPhone Xs. De iPhone 11 Pro Max spant de kroon met maar liefst 5 uur extra batterijduur dan zijn voorganger, de iPhone Xs Max! Hallo eindeloos foto's maken, video's kijken, appen en bellen!

Paardenkracht met de A13 Bionic Chip

De langere batterijduur van de iPhone 11 familie is niet alleen te danken aan de grootte van de batterij, maar ook aan de A13 Bionic Chip. Deze chip vol super power maakt jouw iPhone 11, iPhone 11 Pro of Phone 11 Pro Max tot 20% sneller én tot 40% energiezuiniger dan eerdere iPhones. Hiermee navigeer je dus bijzonder lang, snel én soepel door al je apps en bestanden.

Beleef iPhone 11 bij KPN

Mobiel

iPhone 11 Pro versus iPhone Xs

Mobiel

Eenvoudig en snel je nieuwe iPhone installeren

Mobiel

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met je oude!