Nokia smartphones kopen & vergelijken


Ben je op zoek naar een sterke en stijlvolle smartphone? Dan ben je bij Nokia aan het goede adres. De toestellen worden duurzaam ontworpen en gemaakt om lang mee te kunnen. Kies je voor Nokia, dan kies je voor Android One. Daarmee heb je altijd als eerste de nieuwste Android update.

Nokia promoties:

Nokia 7.1
Actie: nu € 50,- retour bij de Nokia 7.1.Nokia 7.1

Nokia 7.1
Actie: nu € 50,- retour!

De Nokia 7.1 heeft een luxe design en hoogwaardige kenmerken. De smartphone heeft een Full HD+ 5,84-inch edge-to-edge-scherm en een aluminium frame. Het toestel is voorzien van een dubbele camera met ZEISS lenzen waarmee je overweldigende foto’s maakt.

Je kunt met de Nokia 7.1 lekker lang surfen en gamen, want de batterij houdt het de hele dag vol, zonder op te laden.

Koop jij tussen 12 november 2018 en 31 januari 2019 een Nokia 7.1 met abonnement bij KPN? Dan krijg je tijdelijk € 50,- retour! Bekijk actievoorwaarden.

Bekijk Nokia 7.1

Nokia 8110
Terug van weggeweest!

Alle cool kids hadden vroeger de Nokia 8110. Het toestel kwam voor in The Matrix, dus iedereen wilde ‘m hebben. En nu is hij terug van weggeweest! Nokia heeft het toestel een nieuwe, moderne look gegeven. De camera is net zo old school als het toestel zelf met zijn 2 megapixels. En het állerbelangrijkste? Het spelletje Snake staat erop!

De batterijduur is gigantisch: op standby moet het toestel het bijna 25 dagen volhouden! Ideaal voor op reis dus. Of voor mee naar een festival. Kun je direct hélemaal de blits maken met deze hippe, retro Matrix phone!

Bekijk Nokia 8110
Nokia 8110


Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus
Mid-range, hoogwaardige kenmerken

De Nokia 7 Plus is een middenklasser met een flink aantal hoogwaardige kenmerken. Zo is de behuizing van het toestel gesneden uit één blok aluminium. Dat zorgt voor extra stevigheid en een naadloos design. Het 6-inch beeldscherm vult de hele voorkant. Je kunt er dus fantastisch films en series op kijken!

Bekijk Nokia 7 Plus


Nokia Android ONE
Meest pure versie van Android

Met de keuze voor een Nokia smartphone, kies je voor Android One. Voor de allernieuwste versie en laatste updates, om precies te zijn. Android One geeft je álles wat je wilt hebben, en niets waar je niks aan hebt.

Met Android One krijg je altijd als eerste de nieuwste versie van Android aangeboden. Zo heb je altijd de beste en meest pure versie van Android op je toestel, voorzien van de laatste beveiligingsupdates, een gebruiksvriendelijke interface en gratis onbeperkte foto-opslag met Google Photos.

Andere Nokia smartphones

Ben je op zoek naar een ander Nokia toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Nokia smartphones

Beleef Nokia bij KPN

Mobiel

De Nokia 8 en alles over het merk Nokia van toen en nu

Mobiel

Sim Only voor het hele gezin

Mobiel

Maakt Nokia het waar? Wij vergelijken de toestellen met de concurrent

Andere topmerken bij KPN