Nokia smartphones kopen & vergelijken


Ben je op zoek naar een sterke en stijlvolle smartphone? Dan ben je bij Nokia aan het goede adres. De toestellen worden duurzaam ontworpen en gemaakt om lang mee te kunnen. Kies je voor Nokia, dan kies je voor Android One. Daarmee heb je altijd als eerste de nieuwste Android update.Nokia 9 PureView

De Nokia 9 PureView is een futuristisch toestel met maar liefst 5 camera’s aan de achterkant. Maak haarscherpe en kleurrijke foto’s en bekijk ze terug op de Full-QHD+ OLED 5,99-inch PureDisplay. Met de in-screen vingerafdruksensor unlock jij de 9 PureView gemakkelijk en veilig.

Nokia 8.1

De Nokia 8.1 heeft een verfijnd design waar je u tegen zegt. De smartphone heeft een full-HD+ 6,18-inch PureDisplay edge-to-edge-scherm en een metalen frame. Het toestel is voorzien van een 20-megapixel selfie camera waarmee je overweldigende foto’s maakt.


Nokia 7.1

De Nokia 7.1 heeft een luxe design en hoogwaardige kenmerken. De smartphone heeft een Full HD+ 5,84-inch edge-to-edge-scherm en een aluminium frame. Het toestel is voorzien van een dubbele camera met ZEISS lenzen waarmee je overweldigende foto’s maakt.

Nokia 8110
Terug van weggeweest!

Alle cool kids hadden vroeger de Nokia 8110. Het toestel kwam voor in The Matrix, dus iedereen wilde ‘m hebben. En nu is hij terug van weggeweest! Nokia heeft het toestel een nieuwe, moderne look gegeven. De camera is net zo old school als het toestel zelf met zijn 2 megapixels. En het állerbelangrijkste? Het spelletje Snake staat erop! De batterijduur is gigantisch: op standby moet het toestel het bijna 25 dagen volhouden!


Nokia Android ONE
Meest pure versie van Android

Met de keuze voor een Nokia smartphone, kies je voor Android One. Voor de allernieuwste versie en laatste updates, om precies te zijn. Android One geeft je álles wat je wilt hebben, en niets waar je niks aan hebt.

Met Android One krijg je altijd als eerste de nieuwste versie van Android aangeboden. Zo heb je altijd de beste en meest pure versie van Android op je toestel, voorzien van de laatste beveiligingsupdates, een gebruiksvriendelijke interface en gratis onbeperkte foto-opslag met Google Photos.

Andere Nokia smartphones

Ben je op zoek naar een ander Nokia toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Nokia smartphones


Beleef Nokia bij KPN

Mobiel

De Nokia 9 en alles over het merk Nokia van toen en nu

Mobiel

Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel

Mobiel

Maakt Nokia het waar?

Andere topmerken bij KPN

KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.