Nederlandse series speciaal gemaakt voor smartphones

19 oktober 2017

Nederlandse series speciaal gemaakt voor smartphones

Even snel een aflevering van 8 minuten snacken op het toilet, in de bus of tijdens het wachten op de dokter. Dat kan met deze Nederlandse series die speciaal zijn gemaakt voor je smartphone.

Dagboek van een Minnares

De succesvolle VROUW-column ‘Dagboek van een minnares’ gaat over een naamloze vrouw die een affaire heeft met een getrouwde (Mark) man met kinderen. Omgebouwd tot tv-serie van acht minuten. Met in de hoofdrol Viggo Waas en Eva Laurenssen.

Over Eva

Voor de binge-watcher met weinig geduld presenteert Libelle TV ‘Over Eva’, een superspannende serie vol drama, humor en intriges. Bestaande uit episodes van vier minuten. Hoofdrollen zijn voor actrice Elle van Rijn, die tevens het script heeft geschreven, en Kees Boot als haar echtgenoot.

De Vlucht

Neem even 8 minuten afstand van wat je aan het doen bent en geniet van een nieuwe aflevering van de spannende mini-crimi ‘De Vlucht’. Een politieserie voor iedereen met een korte spanningsboog. Met hoofdrolspelers Loes Haverkort en Sinan Eroglu als rechercheurs met een missie.

Bitterzoet

Wat hebben actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer met elkaar gemeen? Ze spelen alle drie in de nieuwe serie Bitterzoet, over vrouwen met een fantastisch rotleven. Daten, rimpels, seks en opvoeding komen in ongeveer zes minuten voorbij.

Voor welke serie grijp jij direct je smartphone?

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

10 redenen om De Mannentester te kijken