Voor Formule 1 bij KPN zit je goed! Alle kijktips op een rijĀ 

Het raceseizoen gaat weer van start! Duik dieper in de wereld van de Formule 1 met exclusieve sportdocumentaires, beschikbaar op Viaplay en Netflix. Of kijk naar de voor- en nabeschouwing van de races bij Ziggo Sport. Wij vertellen je wat er allemaal te zien is.

Alvast in de stemming komen? 

Dan hebben we genoeg leuks bij jou. Want je kijkt de mooiste documentaires en series nu al. Bijvoorbeeld bij Netflix of Viaplay.  

Drive To Survive seizoen 6 ā€“ Netflix 

Nieuwe teams, ontslagen managers, warme vriendschappen en bittere rivaliteit. Je volgt het allemaal in weer een nieuw en spannend seizoen op het Formule 1-circuit. Je volgt de teams, coureurs en trainers. Niet alleen tijdens raceweekenden, maar ook achter de schermen. Een aanrader voor alle F1-liefhebbers! 

Nog geen Netflix?

Max Verstappen: Anatomy of a Champion - Viaplay 

Een boeiende documentaireserie die dieper ingaat op het leven van Max Verstappen, een coureur die is opgegroeid in een familie van racers en avonturiers. De serie werpt een blik op zijn opvoeding, waarin hij geconfronteerd werd met trauma, opoffering, verwachting en liefde. Deze elementen hebben hem gevormd en geslepen tot de kampioen die hij vandaag is. De serie kijkt naar de persoon achter de coureur en onthult hoe zijn bijzondere achtergrond hem heeft gevormd tot een echte kampioen. 

Lion Unleashed 3 - Viaplay 

Na een onvergetelijk seizoen blikt Max Verstappen samen met zijn vader Jos, manager Raymond, en David Coulthard terug op het recordbrekende 2023. De documentaire belicht de opwinding en de hoogtepunten van het seizoen. Het laat zien hoe Verstappen en zijn team de overwinning hebben behaald, ondanks de uitdagingen die ze zijn tegengekomen. De kijkers krijgen een kijkje achter de schermen van het Red Bull Racing-team en de rol van Verstappen als coureur. In de documentaire worden de triomfen van Verstappen en zijn team gevierd en wordt hun opmerkelijke prestatie erkend. 

Alle races en trainingen zien? 

Ook in 2024 mis je geen enkele Formule 1-race of training. Want met Viaplay zit je op de startpositie voor het nieuwe seizoen van de Formule 1. Volg alle raceweekenden van de Formule 1 live, van de vrije trainingen tot aan de race zelf. In de studio zorgen Amber Brantsen en vaste analisten zoals Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel voor de analyses. En vanaf het circuit brengen Chiel van Koldenhoven en David Coulthard het laatste nieuws rechtstreeks vanuit de paddock en de pitlane. Het commentaar ligt in de vertrouwde handen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Verleng het Formule 1-weekend met achtergrondverhalen tijdens de programma's 'Shakedown' en 'In De Slipstream'. 

Nog geen Viaplay?

Tijdens het seizoen op de hoogte blijven? 

Dat doe je met het Ziggo Sport Race CafĆ©, vanaf 23 februari elke vrijdagavond om 22:30 uur. In het Race CafĆ© blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken. En tijdens race-weekenden geniet je op de zondag van de voor- en nabeschouwing op de Grand Prix! 

Gerelateerde artikelen