Een nieuwe PlusTV: win kaarten voor K3

Er is weer een nieuwe PlusTV. Omdat de zomervakantie eraan komt, zie je in deze aflevering het beste voor de kids. Verder natuurlijk je vaste film- en serietips en veel aandacht voor het Untold Festival.

Het thema van de uitzending is kids en dat is te merken. Zo komen de meiden van K3 langs die vertellen hoe je kaartjes kunt winnen voor hun nieuwe show. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Ook hebben we drie vrolijke kinderseries voor je klaar staan en is er een toepasselijke Zender van de Maand.

Series, films en Untold

In ons filmoverzicht een losgeslagen Russell Crowe en een ontroerend drama waarvoor Anthony Hopkins een Oscar kreeg. Zoals je van ons gewend bent krijg je ook veel inspiratie voor series. We tippen de Koreaanse remake van een Netlfix-klassieker en een detective vol prachtige kostuums. Prime is de app van de maand. Op die app vind je bijvoorbeeld de spannende serie The Terminal List.

Verder veel aandacht voor het Untold Festival. Dit is een van de grootste DJ-festivals van de wereld. Tussen 4 en 7 augustus gaan bijna 400.000 dance-liefhebbers los in Roemenië. Daarom is er Beleef KPN veel aandacht voor Untold. Iedere vrijdagavond zie je het beste van eerdere edities. Op zaterdag 6 augustus schakelen we vanaf 20:00 uur live naar het festival. Leon en Fiona hebben daarom een dj uitgenodigd in de studio.

Wat is PlusTV?

In PlusTV maken Fiona Yauw en Leon van der Zanden je iedere maand in een half uurtje wegwijs in het gigantische aanbod van films, series en andere content. Het beste uit het KPN Pluspakket, Netflix, Prime en tal van andere diensten. Op Beleef KPN op kanaal 41 vertellen we je wat je echt niet mag missen. En dat doen we niet alleen, want iedere uitzending ontvangen Leon en Fiona een bijzondere gast.

Waar vind je PlusTV?

PlusTV zie je op kanaal 41. En mocht je meer willen weten, bekijk dan het aanbod van het Pluspakket..

Meer over Pluspakket

Gerelateerde artikelen