PlusTV: een bomvolle eerste uitzending van 2023

De eerste PlusTV-aflevering van 2023 is gelijk een bomvolle! Met veel kijktips voor de beste films en series en een bekende youtuber in de studio.

We nemen de nieuwe series van de verschillende streamingdiensten met je door. Zo geniet je op Disney+ van Welcome to Chippendales, is op Netflix het derde seizoen van Emily in Paris te zien, komt HBO Max met het langverwachte The Last of Us en kijk je op Viaplay naar de spannende serie Litvinenko. Daarnaast helpt de app van de maand je om wat overtollige (kerst)kilo’s kwijt te raken en is de zender van de maand vooral voor de kids een hele leuke!

Ook ontvangen we een heuse wereldkampioen in de studio! youtuber, e-sporter en Viaplay-presentator Koen Weijland neemt de start van het voetbalseizoen (na de winterstop) met ons door. Ook spelen we een quiz met Koen, want hoeveel weet hij nou eigenlijk écht over voetbal? Wil je weten hoe hij het ervan afbrengt? Kijk dan naar PlusTV.

Kijktips

Zoals je van ons gewend bent krijg je ook weer veel kijktips. Leon en Fiona nemen je mee langs de beste films en series uit het Pluspakket. Met deze keer onder andere de spannende serie Clarice, een spin-off van de film The Silence of the Lambs. En de ontroerende zwart-witfilm Nebraska, die voor 6 Oscars werd genomineerd. Een bomvolle show die je niet mag missen!

Wat is PlusTV?

In PlusTV maken we je in een half uurtje wegwijs in het gigantische aanbod van films, series en andere content. Het beste uit het Pluspakket, Netflix, Prime en tal van andere diensten. We vertellen wat je niet mag missen op Beleef KPN. En dat doen we niet alleen, want iedere uitzending ontvangen we een bijzondere gast.

Waar vind je PlusTV?

PlusTV zie je op kanaal 41. En mocht je meer willen weten, bekijk dan het aanbod van het Pluspakket.

Meer over Pluspakket

Gerelateerde artikelen