PlusTV: Gratis films en de serie van het jaar

We zijn terug met een nieuwe PlusTV op Beleef KPN. Ook deze maand hebben we weer een bomvolle uitzending. Zo behandelen we dé serie van het jaar en een bijzonder Kadootje van KPN.

Er wordt al jaren op gewacht maar nu is het eindelijk zover: The Lord of the Rings: The Rings of Power. Leon en Maud vertellen je alles over deze indrukwekkende reis naar Midden-Aarde. Maar dit is zeker niet de enige hitserie die voorbijkomt. We nemen je namelijk ook mee naar dromenland in The Sandman. In deze bizarre Netflix hit is niets wat het lijkt. Dat geldt ook voor de Lama’s, die terugkeren naar Videoland.

Met de App van de Maand gaan we digitaal naar de beste musea. Maud en Leon vertellen hoe je kunt genieten van de mooiste kunstwerken. De kids worden natuurlijk ook niet vergeten. We tippen twee heerlijke jeugdfilms en een muzikale serie. En daar blijft het niet bij dankzij de Zender van de Maand.

Films en series   

In ons filmoverzicht kun je genieten van het bijzonder (romantische) The Age of Adaline. Een prachtig drama met Blake Lively en Michiel Huisman. Daarnaast behandelt Leon het Oscarwinnende Green Book en het indrukwekkende Hotel Mumbai. Maud neemt je deze aflevering mee langs de series in het Pluspakket. Met in september Rowan Atkinson zoals je hem nog nooit eerder zag. En we gaan de lachspieren trainen met Key & Peele en The Outlaws.

Kadootje van KPN

Maar daar blijft het niet bij op filmgebied. Met het Kadootje van KPN geven namelijk 5 geweldige filmhuisfilms weg. Om daar alles over te vertellen ontvangt Leon dé filmkenner van Nederland. Filmjournalist René Mioch houdt zijn enthousiasme niet voor zichzelf. Samen met hem pakken we deze geweldige kadootjes uit. Kijken dus!

Wat is PlusTV?

In PlusTV maken we je in een half uurtje wegwijs in het gigantische aanbod van films, series en andere content. Het beste uit het Pluspakket, Netflix, Prime en tal van andere diensten. We vertellen wat je niet mag missen op Beleef KPN. En dat doen we niet alleen, want iedere uitzending ontvangen we een bijzondere gast.

Waar vind je PlusTV?

PlusTV zie je op kanaal 41. En mocht je meer willen weten, bekijk dan het aanbod van het Pluspakket.

Meer over Pluspakket

Gerelateerde artikelen