PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft

PlusTV besteedt aandacht aan de films, series en tv-programma's die je kunt zien met KPN. Deze aflevering gaan we lekker griezelen, met de beste enge films uit het Pluspakket. En denk je aan griezelen, denk je aan: kinderboekenschrijver Paul van Loon! Hij is bij ons te gast.

Wat is PlusTV?

n het maandelijkse televisieprogramma PlusTV besteden Fiona Yauw en Leon van der Zanden aandacht aan de films, series en tv-programma’s die je kunt zien in het Pluspakket. We kijken naar fragmenten en laten de makers aan het woord. En uiteraard worden ook de kleintjes niet vergeten: we lichten in PlusTV elke maand een aantal films en series uit die ook geschikt zijn voor de jongste kijkers.

Deze maand: griezelen met Paul van Loon

In oktober is het Halloween én vindt de Kinderboekenweek plaats van 6 t/m 17 oktober. Daarnaast ligt het nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje, Maanrovers, sindskort in de winkels. Goede reden om de griezelige boekverfilmingen van één van de bekendste kinderboekenschrijvers onder de loep te nemen: Paul van Loon! Hij is te gast in PlusTV om te vertellen over de verfilmingen van onder andere Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus. Maar dat is nog niet alles: wij mogen een aantal gesigneerde boeken weggeven! Een gelukkige winnaar maakt kans op een boekenpakket van Paul van Loon, bestaande uit De Griezelbus 1, Foeksia en de Wensdag, Meester Kikker en het nieuwste boek, Maanrovers.

Wat moet je hiervoor doen? Bekijk hieronder het interview met Paul van Loon, ga naar deze pagina en beantwoord de vraag. Heb je nog geen account? Meld je dan aan met de code ‘kpnpaktuit’. Succes!

Doe mee

Elke aflevering een bijzondere gast

Elke maand ontvangen we een bijzondere gast in de studio, waarmee we dieper ingaan op één of meerdere films en series uit het Pluspakket. Dit kan een filmmaker zijn die heeft gewerkt aan één van de films die te zien zijn, of een presentator die komt praten over zijn nieuwe programma. Onder andere Paul Verhoeven, Ernst Daniel Smid en Steven Kazan schoven al eens aan.

Waar vind je PlusTV?

PlusTV is voor alle klanten van KPN dagelijks te zien op Beleef KPN. Deze zender vind je op kanaal 41. Heb je PlusTV gezien, maar nog geen Pluspakket? Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan KPN TV. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Pluspakket

En mocht je door het super uitgebreide aanbod van het Pluspakket even niet meer weten wat te kijken? Kijk dan naar PlusTV, want wij helpen je graag een handje!

Gerelateerde artikelen