PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft

PlusTV besteedt aandacht aan de films, series en tv-programma's die je kunt zien in het Pluspakket. We vieren het 25-jarig bestaan van Studio 100 met Gert Verhulst en met Finse zangeres en oud-deelneemster Krista Siegfrids blikken we vooruit op het Songfestival. Daarnaast kijken we onder andere naar ‘John Wick 2’ en de spannende serie ‘Follow the Money’.

Wat is PlusTV?

In het maandelijkse televisieprogramma PlusTV besteden Fiona Yauw en Leon van der Zanden aandacht aan de films, series en tv-programma’s die je kunt zien in het Pluspakket. We kijken naar fragmenten en laten de makers aan het woord. En uiteraard worden ook de kleintjes niet vergeten: we lichten in PlusTV elke maand een aantal films en series uit die ook geschikt zijn voor de jongste kijkers.

Elke aflevering een bijzondere gast

Elke maand ontvangen we een bijzondere gast in de studio, waarmee we dieper ingaan op één of meerdere films en series uit het Pluspakket. Dit kan een filmmaker zijn die heeft gewerkt aan één van de films die te zien zijn, of een presentator die komt praten over zijn nieuwe programma. Onder andere Paul Verhoeven, Ernst Daniel Smid en Steven Kazan schoven al eens aan.

Waar vind je PlusTV?

PlusTV is voor alle klanten van KPN dagelijks te zien op Beleef KPN. Deze zender vind je op kanaal 41. Heb je PlusTV gezien, maar nog geen Pluspakket? Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan KPN TV. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Pluspakket

En mocht je door het super uitgebreide aanbod van het Pluspakket even niet meer weten wat te kijken? Kijk dan naar PlusTV, want wij helpen je graag een handje!

Gerelateerde artikelen