11 september 2017

Het Nederlandse voetbal

In de komende weken staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Naast al het Nederlandse voetbal staan er ook Europese wedstrijden op het programma en de vraag zal voornamelijk zijn hoe dit zijn uitwerking gaat hebben op Feyenoord en Vitesse. Gelukkig kun je dat zien op FOX Sports Eredivisie en dit pakket is nu de eerste maand gratis. Daarna betaal je maar €7,50 per maand! Of wil je FOX Sports Eredivisie altijd gratis kijken? Kies dit pakket dan als voordeel van KPN Compleet.


PSV – Feyenoord: Zondag 17 september om 16.45 uur.

PSV – Feyenoord is de eerste vaderlandse topper die op het programma staat. Na de nederlaag van vorige week tegen SC Heerenveen moet PSV gebrand zijn op revanche. Echter bestaat de kans dat zowel Hirving Lozano als Jürgen Locadia niet mee doen. Lozano is geschorst naar aanleiding van zijn overtreding op Dumfries vorige week. Locadia wordt verdacht van het opzettelijk spugen naar… jawel, Dumfries! We kunnen Dumfries niet de schuld geven hiervan want hij speelde een ijzersterke pot. Feyenoord heeft zijn eerste Champions League wedstrijd achter de rug tegen Manchester City. De vraag is hoe Feyenoord hiervan herstelt. Zondag 17 september om 16.45 uur. Wij zitten er klaar voor.

FC Utrecht – PSV: Zondag 24 september om 12.30 uur.

Na de lastige uitwedstrijd tegen SC Heerenveen en de thuiswedstrijd tegen Feyenoord moet PSV ook nog eens uit naar FC Utrecht. FC Utrecht is op dit moment een club die ontzettend in de lift zit en harten verovert met een aanvallende speelstijl. Het middenveld met Ayoub, Labyad, Emanuelson en Van Der Streek is een zeer dynamisch middenveld wat zorgt voor diepgang, inzicht, creativiteit en balans. PSV heeft het lastig en wij zijn benieuwd of PSV na deze 3 wedstrijden nog aansluiting heeft met de top of dat ze zijn afgehaakt.

Ajax – Vitesse: Zondag 24 september om 14.30 uur.

Vitesse kent een ijzersterke seizoenstart en zijn aanvallend ijzersterk met verschillende opties zoals Tim Matavz en Luc Castaignos voor de spitspositie en op de flanken Rashica en Linssen. Thulani Serero, die is overgekomen van Ajax, is het motorblok op het middenveld. Achterin staat nog steeds de rots genaamd Guram Kashia en op goal is, de van PSV overgekomen, de keeper Remko Pasveer. Ajax echter kent een lastige start van de competitie. Trainer Keizer is er nog niet over uit of hij Dolberg óf Huntelaar moet opstellen of dat hij beiden moet opstellen. Achterin komt er steeds meer twijfel over de capaciteiten van Joël Veltman, maar behoudt hij het vertrouwen van de trainer. Deze wedstrijd is eigenlijk de eerste echte krachtmeting voor Ajax gebaseerd op de ranglijst en de start van het seizoen.