13 februari 2018

De winnaars van de Olympische Spelen feliciteren

Onze atleten strijden deze Olympische Spelen voor zoveel mogelijk medailles. Hoe leuk is het om de winnaars persoonlijk te feliciteren? Lees hier hoe je dat doet.


Wanneer Sven Kramer goud gewonnen heeft, Sjenkie Knegt zilver of Ireen Wüst brons, kun je ze een appje sturen met daarin jouw persoonlijke boodschap. Dit kan in de vorm van een foto, audio of een stukje tekst met smileys. Dit mag jij zelf bepalen. Wij zullen elke keer het telefoonnummer, van de atleet die een podiumplaats behaald heeft, bekend maken op social media. Jij kan dan thuis met je eigen telefoon direct een appje sturen naar een medaillewinnaar.

Hoe stuur je een appje naar de winnaars?

Help mee om de sporters een warm welkom terug te geven en stuur jouw felicitatie per app. Alle berichtjes worden aan het einde van de Olympische Spelen getoond aan de desbetreffende winnaar.

Via onder andere de Facebook-pagina van KPN blijf je op de hoogte van alle Olympische winnaars.

Direct een Olympiër feliciteren


Coolste baan van Nederland

Wil je zelf weten hoe het is om te schaatsen als Sven Kramer? Leer op de Coolste baan van Nederland schaatsen met Sven Kramer en de slimme schaatstoel.

Uiteraard worden hier ook de langebaan- en shorttrackafstanden live op de grote schermen getoond. Zo hoef je niks te missen van onze Nederlandse kanjers.

En als KPN-klant kun je tot en met 28 februari gratis schaatsen in het Olympische Stadion. Hoe je kans maakt, lees je hieronder.

De Olympische Spelen kijken  

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je de Olympische Spelen live kijken op de NOS, Eurosport 1 en 2 en België 1.

Geen tijd om de wedstrijden live te kijken?

Neem de uitzending op via het Opnemen pakket of kijk ze terug met Terugkijken via de gids. Dit kan tot 7 dagen na uitzending.

Ook interessant voor jou:

Sport

De Olympische Winterspelen kijken

Events & Winacties

Schaatsen in het Olympische Stadion

Gezin

Leren schaatsen met de slimme schaatsstoel