Vijf films die je moet zien in juni

KPN heeft elke maand tien nieuwe films voor een avondje bankhangen. Dit zijn de vijf die je in juni móet zien. Je kijkt deze premièrefilms via On Demand in het televisiemenu van Interactieve TV.

Assassin’s Creed 
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige bekende videogame. Het verhaal volgt Callum Lynch die, met behulp van geavanceerde technologie, letterlijk de wereld door de ogen van zijn voorouders kan zien. Zo leert hij niet alleen de vaardigheden van een topmoordernaar, maar ontdekt hij ook dat hij een afstammeling is van een mysterieus genootschap: “the Assassins”. 

Passengers
In een verre toekomst krijgt een ruimteschip met duizenden reizigers aan boord een defect in een van zijn slaapcabines. Hierdoor worden twee passagiers negentig jaar te vroeg wakker. Samen ontdekken ze geheimen over elkaar en van het schip, met als enige andere gezelschap een robotbutler genaamd Arthur. Was dit defect een wel echt een ongelukje? Een film speciaal voor liefhebbers van Jennifer Lawrence en Chris Pratt en originele sciencefictionfilms. 

Ron Goossens, Low-budget Stuntman
Als een filmpje van een stom ongeluk, dat hij op miraculeuze wijze overleeft, viraal gaat, krijgt Ron een baan aangeboden als low-budget stuntman. Hij ziet dit aanbod in eerste instantie niet zitten, tot hij er achter komt dat zijn vrouw vreemdgaat. Om haar terug te winnen, daagt zij hem uit om een bekende actrice in bed te krijgen. Een kei lamme (en vooral kei lompe) film, voor de echte New Kids fan.

La La Land
Heb jij altijd al Ryan Gosling willen zien zingen en dansen? In deze film speelt hij Sebastiaan, een opkomende jazzmuzikant, die meerdere keren zijn pad kruist met Mia, een serveerster met de grote droom actrice te worden. Ze worden verliefd en proberen elkaar te motiveren om hun droom na te streven. Is carrière maken belangrijker dan de ware liefde vinden? Een romantische en muzikale film die een recordaantal van maar liefst 14 Oscarnominaties behaalde. 

The Great Wall
Wanneer hij samen met een groep Britse huurlingen China bezoekt, wordt William gevangengenomen door Generaal Shao en opgesloten in de Grote Muur. Al snel ontdekt William de geheimen die dit wereldwonder met zich meedraagt. Hij zal zich moeten aansluiten bij een leger van elitaire soldaten in een poging om China te redden van deze bovenmenselijke krachten. 

Vanaf 7 juni: Fifty Shades Darker 
Dames opgelet! Vanaf 7 juni kun je via je interactieve TV genieten van het vervolg op de populaire verfilming van Fifty Shades of Grey. 

Premièrefilms kijk je eenvoudig via On Demand en de iTV app
Ga met je afstandsbediening van Interactieve TV naar Menu -> On Demand -> Premièrefilms en selecteer de film die je wilt kijken. Je betaalt eenvoudig achteraf via je factuur van Interactieve TV. Om te betalen heb je je Interactieve TV-pincode nodig.

Via je mobile of tablet met interactieve TV app
Download de interactieve TV app voor iOS of Android. Log in met je KPN ID. Inloggen gaat automatisch als je verbonden bent met je witte KPN modem. Druk na inloggen bovenin je scherm op On Demand. Druk vervolgens op “premières” en kies de film die je wilt kijken.

Meer kijken? Dit waren de premièrefilms van mei
Heel veel kijkplezier deze maand!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

The Pickup is terug met een moddervet nieuw seizoen vol muzikale ritten

Films, series & TV

Nieuw bij History: Black Sails