14 mei 2018

Vanaf 21 mei: de gloednieuwe serie Unikitty

15/05/2018 - Op 21 mei gaat de gloednieuwe serie Unikitty van Warner Bros. Animation in première op Cartoon Network. Om deze release te vieren hebben wij een winactie, waarbij je een Playstation 4, in combinatie met de LEGO Dimensions Starter Pack en de Unikitty LEGO Dimensions Fun Pack kunt winnen! Lees verder hoe je kans maakt.

Unikitty


Laat je transporteren naar een vrolijk koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de geheel nieuwe serie Unikitty. Het geliefde karakter uit De LEGO® Film, en de complete cast van vrienden nemen je mee naar een wereld vol avontuur, vreugde en dansfeestjes.

Als heerser van het koninkrijk heeft Unikitty drukke dagen boordevol koninklijke verantwoordelijkheden. Unikitty streeft ernaar om iedereen zo gelukkig mogelijk te maken en alle negativiteit uit het koninkrijk te bannen. Maar vergis je niet in haar optimisme – dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Ze mag dan wel boordevol energie en creativiteit zitten, Unikitty kan verwoestend uit de hoek komen als iemand die positieve vibes in de weg staat. En zeker als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt.
Dr. Fox, de wetenschapper van dienst, en Hawkodile, Unikitty’s trouwe bodyguard, wonen ook in het kasteel. Unikitty en haar vrienden zorgen er samen voor dat elke dag de leukste en meest creatieve ooit is.

Winactie

Wil je kans maken op een Playstation 4, in combinatie met de LEGO Dimensions Starter Pack en de Unikitty LEGO Dimensions Fun Pack? Je kunt jezelf opgeven voor deze winactie via Seaters.

Log in bij Seaters


Heb je nog geen account van Seaters? Kijk dan hier voor meer informatie.

Hoe kijk je Unikitty?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je Unikitty op Cartoon Network op kanaal 60.

De winactie loopt t/m 25 mei.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket