30 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Thuisblijven doe je met KPN

Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet ver te reizen. Sterker nog: met KPN is het wel erg fijn om gewoon lekker thuis te blijven deze zomer! Zo kun je deze maand de natuur gratis in huis halen met Animal Planet. Dit is de zender van de maand in augustus en dus gratis te zien voor alle klanten van KPN.

Op safari in je woonkamer

De kleinste insecten, liefste huisdieren, maar ook de grootste en gevaarlijkste jagers in het wild: allemaal zijn ze te zien op Animal Planet, dé zender voor natuur en dieren. En omdat Animal Planet zender van de maand is in augustus, is deze de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Altijd al benieuwd geweest wat wilde dieren ’s nachts uitspoken? Een echte safaritocht waarbij je midden in de nacht opstaat om dieren te spotten zit er niet in dit jaar (en laten we eerlijk zijn: dat is ook niet voor iedereen weggelegd), maar dankzij Netflix kun je gewoon vanaf je bank zien hoe het er ’s nachts aan toegaat in het dierenrijk. De prachtige documentaireserie ‘Night on Earth’ gebruikt de meest moderne technologieën om ons te kunnen laten zien wat dieren ’s nachts allemaal uitspoken.

Rampvakantie

Dat op vakantie gaan heus niet altijd even leuk is, laat bijvoorbeeld de film ‘Turist’ zien. In dit Zweedse gezin loopt het sowieso al niet helemaal lekker, dus besluiten ze op skivakantie te gaan. Maar dan lijkt er lawinegevaar te dreigen. En wat Tomas, de vader van het gezin, dan doet maakt hem er niet bepaald geliefder op… Van een gezellige vakantie was daarna niet echt sprake meer. En dat geldt ook voor de Franse film ‘Les Petits Mouchoirs’, wat zoiets betekent als ‘leugentjes om bestwil’. Een groep vrienden gaat elk jaar samen op vakantie. Als één van hen vlak ervoor een ernstig ongeluk krijgt, besluit de rest om tóch gewoon lekker weg te gaan. Maar of dat nou zo’n goed idee was…

Nepvakantie

En dan is er nog de Amerikaanse comedy ‘We’re The Millers’, met in de hoofdrollen Jason Sudeikis en Jennifer Aniston. Hier gaat het niet om een echte, maar een nepvakantie. David (Sudeikis) moet namelijk drugs smokkelen vanuit Mexico en om niet te verdacht over te komen, plukt hij wat mensen van de straat om zijn gezin te spelen. Als een typisch Amerikaans gezin met de camper op vakantie trek je namelijk minder aandacht bij de douane!

Deze films en nog veel meer films zijn allemaal te zien in het Pluspakket. Ga naar het menu van je TV, selecteer On Demand en kies Pluspakket. Veel kijkplezier!

Bekijk het Pluspakket

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Specials van augustus 2020

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Films in het Pluspakket