Thuisblijven doe je met KPN

Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet ver te reizen. Sterker nog: met KPN is het wel erg fijn om gewoon lekker thuis te blijven! Zo kun je verschillende films en series in huis halen met het Pluspakket. Dit is het zenderpakket met een uitgebreid aanbod voor alle klanten van KPN.

Vakantie in Azië

Van New York naar Singapore een uitje om nooit te vergeten! Rachel (Constance Wu) is een lerares aan een school in Amerika met een relatie. Haar nieuwe vriend krijgt een uitnodiging uit Azië met het nieuws dat zijn beste vriend gaat trouwen. Samen slaan ze hun weg naar Singapore, het land waar Nick (Henry Golding) vandaan komt en zijn familie woont. Rachel die nooit naar Singapore is geweest komt voor een verrassing te staan dat totaal anders uitpakt dan ze gehoopt had. In de film Crazy Rich Asians blijkt Nick een ultrarijke familie te hebben in het prachtige Azië! Met als minpunt voor Rachel, dat hij erg bekend en dus gewild is onder de dames van Singapore. Hoe zal deze vakantie aflopen?

De jungle in je woonkamer

Samen in het wild met bekende personages in een videogame? Dit is Jumanji: Welcome to the Jungle! Het vervolg op de succesvolle eerste film uit 1995 waar fantasie en realiteit gemixt worden door de videogame Jumanji en een nieuwsgierige speler. In het vervolg stuiten een groep vrienden tijdens schooltijd op een oeroude spelcomputer. Wanneer ze hopen op een tijdje vermaak door een paar potjes te spelen, gebeurd er iets wáánzinnig! Plots, bevinden ze zich allemaal in een andere wereld midden in de jungle. Talloze vreemde dieren en personages creëren een grote uitdaging tegenover de vrienden. Er zit niks anders op, ze moeten zelf spelen in de wereld van Jumanji om hun eigen lot te bepalen. Daarbij doen ze een mysterieuze ontdekking wat niemand had kunnen verwachten. Je bekijkt de film met bekende namen zoals; Dwayne Johnson, Kevin Hart en Karin Gillan.

Thuisblijven met KPN Pluspakket

Direct beginnen met kijken naar deze geweldige films? Dat doe je On Demand met het KPN Pluspakket. Deze kun je eenvoudig activeren via MijnKPN! Heb jij nog geen KPN-abonnement voor Internet en TV. Bestel vandaag nog en geniet van de Hussel voordelen.

Bekijk KPN Hussel

Gerelateerde artikelen