1 februari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand januari hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Animal Planet

Finding Bigfoot

Het is ruim 50 jaar geleden dat de legendarische filmopnames van het mythische wezen Bigfoot werden gemaakt door Robert Patterson en Bob Gimlin. Nu keert het team terug naar Californië voor een ontmoeting met Gimlin. Vastberaden om zelf beelden vast te leggen roepen ze de hulp in van een aantal onderzoekers. En in een special met de cast en de crew wordt teruggekeken op negen seizoenen en 100 afleveringen, met onder andere de hoogtepunten van de serie en nooit eerder uitgezonden beelden.

Fin
ding Bigfoot zie je vanaf maandag 11 februari om 18:15 uur op Animal Planet, kanaal 85.

Nieuw logo

Misschien was het je al opgevallen: Animal Planet heeft een nieuw logo! Het nieuwe beeldmerk grijpt terug naar het originele logo, waarin een olifant met een wereldbol te zien was. De bol is weg, maar de olifant is terug! Volgens de zender is de olifant een groots, exotisch en intelligent dier en representeert hij het hele dierenrijk. In het nieuwe logo lijkt de olifant te springen, wat het plezier en de energie van het Animal Planet merk weergeeft.


Boomerang

Bunnicula

Een vampierkonijn dat niks van bloed moet hebben? Dat is Bunnicula, het vroegere huisdier van Dracula! Hij wordt blijer van wortelsap, dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij met de elfjarige Mina, kat Chester en hond Harold. Als er allerlei vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden. Maar… is hij niet zelf de veroorzaker van deze problemen?

Je ziet het vanaf 18 januari in een nieuw seizoen van Bunnicula! Iedere dag om 16:10 uur bij Boomerang, op kanaal 55.

Wacky Races Grand Prix

Wie wordt ‘the world’s wackiest racer’? Vanaf 4 februari kijk je twee weken lang naar knotsgekke races in het Wacky Races grand prix toernooi. Wordt het Penelope Pitstop, de enige vrouwelijke racer in haar “Compact Pussycat”? Of toch Peter Perfect in zijn “Turbo Terrific”? Elf chauffeurs strijden om de titel op de meest exotische en bizarre locaties op aarde – en daarbuiten!

Wacky Races zie je vanaf 4 februari iedere dag om 17:05 bij Boomerang, kanaal 55.

RTL Lounge

Kees & Co

Volg de avonturen van Kees Heistee (Simone Kleinsma), haar gezin en haar beste vriendin Sonja! Kees & Co is een begrip op de Nederlandse televisie. De sitcom werd voor het eerst uitgezonden in 1997, en liep maar liefst acht seizoenen. In 2006 werd de laatste aflevering uitgezonden, maar er is goed nieuws: 13 jaar later komt Kees terug! Het negende seizoen zal later dit jaar te zien zijn, maar voor nu kun je genieten van de eerdere afleveringen.

Kees & Co is elke werkdag om 20:30 te zien bij RTL Lounge, op kanaal 73.

SamSam

Wat krijg je als vier jongeren en twee ouderen een huis met elkaar delen? Dat zie je in de Nederlandse comedyserie SamSam! Jimmy, Chris, Jo en Lex huren het bovenste gedeelte van het huis van Nol en Riet Brouwer, die zelf op de begane grond wonen. Nol en Riet bemoeien zich graag met de levens van hun huurders, wat vaak leidt tot botsingen. Met de bovenburen, maar ook met elkaar! SamSam werd van 1994 tot 2003 uitgezonden en jij kunt er nu nog van genieten op RTL Lounge.

Elke werkdag om 21:00 uur op kanaal 73.


ONS

The High Chaparral

Seizoen 1 van de populaire western The High Chaparral was vorig jaar al te zien bij ONS. Wegens groot succes is het nu tijd voor seizoen 2! We volgen wederom de avonturen van de familie Cannon op hun ranch in Arizona. En het is spannender dan ooit! Zo valt Victoria in handen van bandieten en wordt er een aanslag beraamd op Buck.

Het tweede seizoen van The High Chaparral is vanaf 12 februari iedere dinsdag om 16:00 en 22:00 te zien bij ONS, op kanaal 89.

Paul van Vliet – Een Leven Lang Theater

Paul van Vliet is één van de bekendste cabaretiers die ons land rijk is. Speciaal voor ONS maakte programmamaker Job Cieraad een zesdelige documentaireserie over hem en zijn omvangrijke carrière. Z’n bekende typetjes, zoals Bram van de Commune en Haagse Benny komen voorbij, maar ook de indrukwekkende liedjes, fragmenten uit zijn shows en natuurlijk interviews met Paul van Vliet zelf.

Je ziet het vanaf 4 februari iedere maandag om 19:00 bij ONS, kanaal 89.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen