1 juli 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand juli hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Animal Planet

Animal Planet – Dodo Heroes

In Dodo Heroes zie je inspirerende verhalen over allerlei diersoorten vanuit de hele wereld en de mensen die deze dieren beschermen en redden. Zo zet Derrick Campana zich bijvoorbeeld onvermoeibaar in om op maat gemaakte prothesen te maken voor alle soorten dieren, van olifanten tot konijnen.

Kijk Dodo Heroes vanaf zaterdag 7 juli om 21.00 uur op kanaal 85.

Boomerang – Mr. Bean weekend

Niemand minder dan Mr. Bean is terug bij Boomerang, met nieuwe afleveringen! Overal waar hij komt ontstaan er problemen. In welke komische situaties komt hij nu weer terecht?

Je ziet hem ieder weekend vanaf 13.30 uur bij Boomerang op kanaal 55.

Boomerang

Discovery Science  – Unexplained

Waag de sprong naar het onbekende met een seizoen vol programma's over de mysteriën van de aarde en het heelal. Volg een team professionele UFO-onderzoekers door Amerika, op zoek naar de waarheid achter UFO-waarnemingen in Uncovering Aliens. Zie de mysterieuze voorwerpen die door de camera’s van de NASA zijn vastgelegd in NASA’s Unexplained Files. En maak in The Unexplained Files kennis met mysterieuze verschijnselen waar tot nu toe nog geen logische verklaringen voor zijn gevonden.

Vanaf maandag 2 juli om 20.10 uur op kanaal 83.

Discovery Science


RTL Lounge – Private Practice

De gerenommeerde chirurg Dr. Addison Montgomery (Grey’s Anatomy) ruilt het regenachtige Seattle in voor het zonnige Californië. Waar ze samen met bevriende professionals aan het werk gaat in een privé-praktijk. Maar brengt haar nieuwe leven haar het geluk waar ze op hoopt?

Je ziet het vanaf 16 juli iedere maandag om 18.30 uur op kanaal 73.

RTL Lounge


TV-Oranje - The Amazing Stroopwafels 

Elk jaar staan ze met het nummer ‘Oude Maasweg’ in de Top 2000: The Amazing Stroopwafels. Ivo Franklin gaat aan de keukentafel in gesprek met de bandleden Wim Kerkhof, Arie van der Graaf en Rien de Bruin. Kijk op zaterdag 7 juli om 19.00 uur naar deze TV Oranje Special en geniet van dit tegendraadse gezelschap op kanaal 112.


TV-Oranje is op zaterdag 7 juli te zien op kanaal 112.

TV-Oranje


Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen