4 series die je deze maand niet mag missen

Voor de eerste maand van het jaar hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.


Discovery Science – X-Ray Mega Airport

Deze serie toont het complexe radarwerk van vliegtuigen, technologie en mensen op een van de grootste luchthavens ter wereld. Technisch gezien is dit de meest complexe omgeving die je kunt bedenken. Met behulp van de nieuwste beeldtechnieken laat deze serie zien hoe een van de grootste knooppunten ter wereld werkt.

Vanaf dinsdag 23 januari om 18:30 uur op kanaal 83 kijk je voor het eerst met röntgenogen naar een ontzagwekkend complexe puzzel: de mega luchthaven van Frankfurt.

NPO Cultura– O.J. Made in America

Deze documentaire vertelt aan de hand van interviews met betrokkenen en prachtig archief materiaal het verhaal van de Amerikaanse sportheld, dat verweven is met rassenongelijkheid. Zie de ‘Rise & Fall’ van een football superster die wordt verdacht van moord op zijn vrouw, wordt vrijgesproken, maar in 2008 alsnog achter de tralies verdwijnt…

Kijk vanaf 1 januari vijf dagen lang om 20:30 uur op kanaal 88 naar de spraakmakende documentaireserie O.J. Made in America.

Travel Channel – Durban Beach Rescue

Volg met deze serie de strandwachten op het Golden Mine strand in Zuid-Afrika. En terwijl het hier sneeuwt is het daar in januari hartje zomer. Dit seizoen trekt ruim twee miljoen zwemmers, surfers en andere zonaanbidders naar het strand. Genoeg te doen dus voor de strandwachten.

Zie hoe deze helden in actie komen vanaf 7 januari om 19:00 uur op kanaal 86.

ONS – George and Mildred

Een nostalgische comedyserie vol typisch Britse humor. George en Mildred Roper verhuizen van hun oude huis naar een chique buurt. Mildred wil graag geaccepteerd worden door hun elitaire buren, maar door George’s lompe gedrag kunnen ze dat wel vergeten. Hij was liever in zijn oude buurtje gebleven en toont geen enkele interesse in hun nieuwe sociale status.

Kijk iedere vrijdag om 18:30 uur op kanaal 89 naar de ergernissen van dit hilarische koppel.

Wil je ook het Pluspakket?


Voor slechts €10,- per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Welke zenderpakketten moet je in huis hebben?

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket