1 september 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand september hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Disney Junior - Muppet Babies

Disney Junior - Muppet Babies

In de jaren 80 was de tekenfilmserie Muppet Babies een groot succes bij de kleintjes. En nu zijn Kermit, Miss Piggy, Fozzie, Gonzo en Animal terug! In de nieuwe animatieserie Muppet Babies nemen de vertrouwde babymuppets je mee op avontuur. En er zijn zelfs nieuwe vrienden, zoals Summer de pinguïn. De serie zit vol dromen, reizen en gekke avonturen. Ga mee op reis naar alle uithoeken van de wereld of zelfs mee de ruimte in!

Vanaf maandag 3 september elke maandag tot en met vrijdag om 10 uur bij Disney Junior op kanaal 51.

ONS – The Jewel in the Crown

De prachtige serie The Jewel in the Crown toont op sublieme wijze de haat-liefdeverhouding tussen Groot-Brittannië en India tijdens de jaren ’40 en het einde van het koloniale tijdperk. Door de Britse topcast wordt een goed beeld geschetst van de totstandkoming van de onafhankelijkheid van Brits-Indië. We volgen de Indische journalist Hari Kumar en de Engelse Daphne Manners en zien hoe hun complexe romance wordt gedwarsboomd door het hoofd van de politie, Ronald Merrick. Dit vormt de aanzet voor hevige rellen.

Vanaf 3 september kijk je The Jewel in the Crown elke maandag om 16:00 en 22:00 uur en op zondag om 22:30 uur.

TV Oranje - Muziekreis Grienland 2018: 'Los op Kos'

In september is op TV Oranje het driedelige verslag te zien van de Muziekreis Griekenland 2018. Drie weken lang gaan we ‘Los op Kos!’, met op zaterdag 8 september optredens van onder andere George Baker, Alpenzusjes en Vinzzent. Een week later is het de beurt aan onder meer Jan Keizer & Anny Schilder, Mooi Wark en de Gebroeders Ko en de reis eindigt zaterdag 22 september op feestelijke wijze met Marco de Hollander, René Schuurmans en nog veel meer!

Zaterdag 8, 15 en 22 september om 19:00 uur: de Muziekreis Griekenland 2018: 'Los op Kos' op kanaal 112.

TV Oranje - Special over de Gebroeders Ko

Op 1 september kun je kijken naar de TV Oranje Special over de Gebroeders Ko op kanaal 112 om 19:00 uur. Ivo Franklin reist naar Raamsdonksveer voor een ontmoeting met het feestduo, dat in 2002 doorbrak met Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter.

Telekids - StoryZoo

Wanneer het magische boek StoryZoo opengaat, komen de vrolijke Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Bax leest rustig voor uit het boek waarin de speelse Toby en slimme Pepper allerlei spannende avonturen beleven. Zo gaan ze naar een verjaardagsfeest, een speelgoedwinkel en de dierentuin! Pepper is Engels en kletst dan ook alles wat Toby zegt in het Engels na. Zo leren kleintjes spelenderwijs de Engelse taal en genieten ze tegelijkertijd van de leukste belevenissen die Toby, Pepper en Bax meemaken. Samen de wereld ontdekken is het leukste wat er is!

Vanaf 3 september zie je StoryZoo elke doordeweekse dag om 09:10 uur op kanaal 59.

Telekids - Draken: Race Naar De Rand

In de gloednieuwe serie van de makers van Hoe Tem Je Een Draak gaan Hikkie en Tandloos weer op avontuur! Hun opdracht is om zo veel mogelijk nieuwe, vreemde werelden te ontdekken, nooit eerder geziene draken op te sporen en nu echt een einde te maken aan de oorlog tussen de Vikings en draken. De vrienden komen het mysterieuze en eeuwenoude Drakenoog op het spoor dat vele geheimen bevat, maar die ontdekking is niet zonder gevolgen…

Vanaf 3 september is Draken: Race Naar De Rand elke doordeweekse dag te zien op kanaal 59 om 16:15 uur.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen