1 november 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand november hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Animal Planet


Animal Planet: Vet Gone Wild

Met zijn grote diergeneeskundige kennis trekt dr. Chris Brown de wijde wereld in. Hij bezoekt de meest afgelegen en exotische gebieden op aarde om bedreigde dieren te behandelen tegen besmettelijke ziektes en verwondingen. Hij reist naar verre oerwouden in Thailand om olifanten te behandelen, opereert leeuwen op de Afrikaanse Savanne en trotseert wilde rivieren in Fiji om kwetsbare haaien te taggen. Geen plek op de wereld is hem te ver en geen dier is hem te gevaarlijk.

Kijk vanaf 2 november elke vrijdag om 18:15 uur naar de Bondi Vet dr. Chris Brown op Animal Planet, kanaal 85.

Mickey  Mouse


Disney Junior: Van harte gefeliciteerd, Mickey!

Op 18 november 2018 is het precies 90-jaar geleden dat Mickey Mouse voor het eerst tot leven kwam. Inmiddels is Mickey een wereldwijd icoon geworden en is hij geliefd bij jong en oud. Natuurlijk vieren we zijn verjaardag groots bij Disney Junior en dat doen we op 17 en 18 november. Ook jij bent uitgenodigd voor zijn 90ste verjaardagsfeest!

Veel kijkplezier op Disney Junior, Kanaal 51.

World Science Day


Discovery Science: World Science Day

Op 10 november 2018 is het World Science Day. Van maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november kun je je verbazen over de meest wonderlijke wetenschappelijke ontdekkingen. Elke avond heeft een eigen thema uiteenlopend van mysterie en techniek tot ruimtevaart en innovatie. In ‘Mysteries of the Missing’ maken wetenschappers gebruik van de meest baanbrekende technologieën om verontrustende verdwijningen te onderzoeken. En in ‘What Could Possibly Go Wrong’ bekijken presentatoren Kevin en Grant video’s van geweldige plannen die tot spectaculaire mislukkingen hebben geleid. We bereiden je dus vast lekker voor op World Science Day!

Kijken dus naar Discovery Science van 5 tot en met 9 november elke avond om 20:10 uur op kanaal 83.

Animal Planet: Monsters Inside Me

Een pakketbezorger krijgt opeens onverklaarbare zwellingen rondom zijn oog waarna artsen een pijnlijke ontdekking doen. De hoofdhuid van een meisje wordt aangetast door vleesetende beestjes. En een ontspannen vakantie van een gezin eindigt in een nachtmerrie door een dodelijke indringer. Parasieten kennen geen genade zoals blijkt uit de schokkende verhalen van de mensen in deze serie. Stuk voor stuk werden zij door gevaarlijke organismen besmet. De slachtoffers van de parasieten vertellen over hun beproevingen en gedramatiseerde reconstructies laten zien waar deze gevaarlijke monsters zoal schuilen.

Deze en andere griezelige en schokkende verhalen zie je vanaf 19 november elke maandag om 18:15 uur op Animal Planet, kanaal 85.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Demand series om niet te missen