Series die je deze maand niet mag missen

01/03/2018 - Voor de maand maart hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.


AMC – Turn 3

Het is 1778 en Amerika zit middenin de onafhankelijkheidsoorlog. Spion Abe Woodhull bevindt zich in vijandig gebied tussen de Engelsen en rapporteert direct aan George Washington. Tegelijkertijd is dubbelspion Benedict Arnold binnen het Amerikaanse leger actief. Er staat veel op het spel, want de prijs van verraad is je leven.

Welke mol zal als eerste worden ontmaskerd? Kijk seizoen 2 en 3, iedere maandag om 22:00 uur op kanaal 70.

RTL Crime – Moordvrouw

Ook dit seizoen bewijst de vlijmscherpe politieserie zichzelf door een onverwachte plottwist. Kan het team wel over dit verlies heen komen? Het verlies heeft de onderlinge verhoudingen op scherp gezet, maar toch is er geen tijd te verliezen. De moordenaar zet namelijk onvermoeid door.

Kun je niet wachten tot de nieuwste aflevering van het spannende vijfde seizoen van op RTL 4 te zien is? Kijk dan de preview op RTL Crime. Iedere zaterdag om 19:00 uur op kanaal 74.


Disney Junior -  De Leeuwenwacht

De Leeuwenwacht krijgt het druk in de nieuwe spannende afleveringen op Disney Junior. Zazu wordt door de hyena’s ontvoerd en gedwongen om alle geheimen van Koning Simba te onthullen. Maar er ontstaat ook een tekort aan water én Simba wordt plotseling gebeten door een schorpioen.

Weet de Leeuwenwacht al deze uitdagingen te overwinnen? Je ziet het vanaf 12 maart een hele week lang om 18:30 uur op kanaal 51.


NAT GEO WILD – Untamed Philippines

De Filippijnen is een land van wonderen. Met ruim 100 miljoen mensen op meer dan 7.600 eilanden, gelegen in de warme, smaragdgroene zeeën van de Stille Oceaan. Met meer dan 20 actieve vulkanen, weelderige bossen en kilometerslange koraalriffen, is de Filippijnen ook een land van contrasten.

Benieuwd naar dit paradijs? Kijk dan vanaf 18 maart naar Untamed Philippines, elke zondag om 18:00 uur op kanaal 87.


NPO Cultura -  Grito de Piedra

Reis iedere zondagavond af naar Zuid-Amerika, met iedere week weer een andere documentaire. De reis begint op 4 maart in een zilvermijn in Bolivia met ‘Grito de Piedra’. De inwoners van het plaatsje Potosí leven vooral van de opbrengsten uit de mijnen van Cerro Ricco. Al eeuwenlang wordt daar zilver en zink gewonnen met hamer en beitel. Maar Cerro Rico begint uitgeput te raken en de inwoners wijken uit naar een nieuwe bron van inkomsten; het toerisme.

Zie hoe deze Bolivianen zich aanpassen aan een nieuwe tijd om 21:00 uur op kanaal 88. 


  Bekijk de series via het Pluspakket

  Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

  Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

  Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  De beste films uit het Pluspakket

  Films, series & TV

  On Demand series om niet te missen

  Films, series & TV

  Mis deze serie niet: FENIX