Series die je deze maand niet mag missen

01/05/2018 - Voor de maand mei hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Travel Channel

Travel Channel – Tough Trucks

Unieke reizen per truck maak je met Travel Channel. Chauffeuse Laura Guiauchain trapt af met een adembenemende reis door IJsland, recht door het spectaculaire Fjallabak National Park en overnacht in de berghutten op Landmannalaugar. Daarna neemt Zay Harding het stuur over met een rit door het spectaculaire Midden-Amerikaanse land Guatemala.

Ook reizen met de vlam in de pijp? Kijk dan naar Tough Trucks vanaf zaterdag 19 mei om 19:00 uur. Travel Channel vind je op kanaal 86.

Boomerang – New Looney Tunes

De hilarische en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar in het nieuwe seizoen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de rest van de Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij en nemen ze het op tegen hun oude vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds!

Geniet iedere dag van hun welbekende humor vanaf maandag 28 mei om 16:40 uur op kanaal 55.

Boomerang

CI -  Marcia Clark Investigates the First 48

Onder leiding van officier van justitie en voormalig advocaat-procureur Marcia Clark, onderzoekt CI’s nieuwe docu-serie een aantal van de meest schokkende, onopgeloste misdaden. Elke aflevering behandelt een specifieke zaak waarvan Marcia Clarke de eerste 48 uur na het misdrijf onderzoekt. Allemaal in de hoop om nieuwe invalshoeken te onthullen en misdaadmysteries te ontrafelen.

Je ziet het vanaf vrijdag 24 mei om 22:00 uur op kanaal 82.

CI


NPO2 Extra – Verder kijken met Jeroen Krabbé

Kijk vanaf deze maand direct na de aflevering van Krabbé zoekt Gaugin op NPO2 verder op NPO2 extra. In ‘Verder kijken met Krabbé’ praat Jeroen Krabbé vanuit zijn eigen atelier met regisseur Richard den Dulk over de aflevering. De twee gaan dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames en bijzondere kunstwerken of anekdotes die de uitzending niet hebben gehaald.

Je ziet het vanaf dinsdag 1 mei om 21:02 uur op kanaal 88.

NPO2 Extra


Nick Jr. - Shimmer & Shine

Shimmer en Shine zijn niet alleen een tweeling, maar ook geesten! En met z’n tweeën zorgen ze vaak voor flinke chaos, omdat ze hun magische krachten nog niet onder controle hebben.  Ze verlenen hun vriendinnetje Leah 3 wensen per dag, maar de geestjes verknoeien die wensen keer op keer. Lukt het Leah om de problemen die Simmer en Shine per ongeluk veroorzaken op te lossen? 

Je ziet het iedere schooldag om 08:05 uur op kanaal 53.

Nick Jr.


Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen