1 september 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand september hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

OUTtv

OUTtv

Primetime Emmy Awards

Op zondag 22 september vindt in Los Angeles de jaarlijkse uitreiking van de belangrijkste tv-prijzen plaats: de Emmy Awards. OUTtv zendt voor het eerst als enige Nederlandse televisiezender live de uitreiking uit. Eerder dit jaar werden de nominaties bekend gemaakt en onze eigen Carice van Houten kan in de prijzen vallen voor haar vertolking van Melisandre in de serie ‘Game of Thrones’.

Primetime Emmy Awards zie je in de nacht van 22 op 23 september vanaf 02:00 uur op OUTtv, kanaal 77.

Boomerang


Boomerang

Mighty Mike

Vanaf 16 september kijk je bij Boomerang naar de nieuwe en hilarische serie ‘Mighty Mike’! De mopshond Mike woont samen met twee schildpadden en een poes in het huis van de familie Mikkelsen. Terwijl Mike lekker rustig in zijn luie stoel de krant wil lezen als de eigenaren van huis zijn, moeten zijn huisgenoten daar niks van hebben! En dan is er ook nog de knappe buurhond op wie Mike indruk probeert te maken.

Je ziet 'Mighty Mike' vanaf 16 september om 16:45 uur op Boomerang, kanaal 55.

Taffy marathon

Geniet twee weekenden lang van de beste afleveringen van ‘Taffy’, in een speciale marathon! Mevrouw Muchmore woont met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Als wasbeer Scruggs, die zelf op de vuilnisbelt leeft, dit ontdekt wil hij daar wel een graantje van meepikken! Hij doet zich voor als een kat, Taffy, om zo ook te kunnen genieten van hun rijkdom. Maar dit laat Bentley niet zomaar gebeuren.

De Taffy marathon zie je van 7 t/m 15 september tijdens het weekend om 09:15 bij Boomerang, kanaal 55.

RTL

RTL Crime

Criminal Minds

‘Criminal Minds’ onderscheidt zich van andere misdaadseries door niet te focussen op de misdaad, maar op de daders. De serie draait om het eliteteam van de FBI: de BAU, oftewel de Behavioral Analysis Unit. Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan.

Elke dinsdag zie je vanaf 20:30 uur vier afleveringen achter elkaar bij RTL Crime, op kanaal 74.

CSI

‘CSI’ is één van de bekendste misdaadseries ter wereld. Een team van forensisch rechercheurs zorgt ervoor dat geen moord onopgelost blijft in gokparadijs Las Vegas. Hier draait het juist niet om de psychologie achter een moord, maar is het het forensisch bewijs, het DNA, dat telt.

Elke werkdag om 19:00 uur op kanaal 74.

Stingray Classica


Stingray Classica

Ballets special

Ben je een liefhebber van ballet, dan zit je in september goed bij Stingray Classica! Op drie donderdagavonden kun je hier genieten van balletpremières door gerenommeerde Europese dansensembles. Zo kun je kijken naar een uitvoering van Le Songe, gebaseerd op Shakespeares Midsummer Night’s Dream, door het Ballet van Monte Carlo.

Je ziet het vanaf 12 september iedere donderdag bij Stingray Classica, op kanaal 115.

Stingray Classica

Op de zaterdagavonden zie je bij Stingray Classica gloednieuwe concertpremières! Er wordt geopend met een galaconcert vanuit de opera van Kazan ter ere van de legendarische bas Fjodor Sjaljapin. Een week later zal de Argentijnse celliste Sol Gabetta haar kunsten vertonen in tijdens de meest recente editie van het Luzern Festival. De maand wordt afgesloten met maar liefst drie orkestwerken, uitgevoerd door het Britten-Pears Orchestra onder leiding van Marin Alsop.

Je ziet het bij Stingray Classica, op kanaal 115.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen