1 januari 2018

Nieuw op Nickelodeon

In de maand januari zijn er bij Nickelodeon een hoop specials te zien. Lees hieronder welke.

Nickelodeon

Henry Danger S1 en S2 – marathons

Henry Hart is allesbehalve een normale tiener. Overdag gaat hij naar school, 'chillt' hij met zijn vriendinnetje en vrienden en doet alle dingen die andere tieners ook doen. Maar ook wanneer er gevaar dreigt is Henry aanwezig! Hij is namelijk Henry Danger, dé sidekick van held Captain Man. Samen vechten ze tegen slechteriken en zorgen ervoor dat de stad veilig blijft. Niemand weet van Henry's dubbelleven, zelfs zijn ouders niet! Gevaar ligt altijd op de loer en dus zijn er weer genoeg nieuwe avonturen voor Henry Danger en Captain Man zoals het redden van proefkonijnen uit handen van gemene astronauten. Geniet dit weekend van twee marathons van seizoen 1 en 2!

Marathon van Henry Danger S1 en S2, zaterdag 6 en zondag 7 januari vanaf 11.30 uur.

 Sonic Boom S2 – nieuwe afleveringen

Sonic is met zijn vriendjes Tails, Knuckles, Amy en nieuwkomer Sticks elke aflevering weer op avontuur. Ze zijn altijd klaar om het gevecht aan te gaan met de kwade Doctor Eggman en zijn robots. Het maakt niet uit wat er zijn kant op gegooid wordt, Sonic weet altijd wat hij moet doen met zijn bekende blauwe stijl!

 Nieuwe afleveringen van Sonic Boom S2, maandag t/m donderdag vanaf 16.25 uur.

Welkom in de Wayne Toren S1 – nieuwe afleveringen

De Wayne Toren is een machtig grote appartementen complex waar Ansi Molina samen met Olly en Saraline Timbers woont. De appartementen zitten vol met spionnen, geheime kamers, vliegende beesten en avontuur. Elke dag is weer iets nieuws en spannends te beleven en Ansi, Olly en Saraline zijn vastberaden om elk avontuur aan te grijpen. Met zijn drietjes vormen zij het groepje Team Timbers en ze hebben maar één missie, de Wayne Toren en iedereen die er woont beschermen.

Nieuwe afleveringen van Welkom in de Wayne Toren S1, elke schooldag om 17.10 uur.

Het Huis Anubis – terug op Nickelodeon

De populaire serie Het Huis Anubis keert op veler verzoek in januari terug op Nickelodeon! De mysterieuze serie begint weer helemaal van voor af aan. Nienke, Appie, Patricia, Jeroen, Fabian, Amber, Mara en Mick wonen op het internaat genaamd het Huis Anubis. Nienke komt er al vrij snel achter dat het huis een groot mysterie met zich meedraagt, en hoe meer ze probeert het mysterie te ontrafelen hoe gevaarlijker het wordt. Er zit niks anders op dan de anderen in het huis er bij te betrekken. Kunnen zij het mysterie oplossen en is iedereen wel te vertrouwen?

Het Huis Anubis keert terug op 8 januari, elke schooldag om 19.30 uur.

Zo kijk je deze programma's

Nickelodeon zit in standaard in het internet en tv pakket van KPN.

Bekijk de pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw op Comedy Central

Films, series & TV

Nieuw op MTV

Films, series & TV

Nieuw op Nick Jr.