Nieuw op Nickelodeon

Al dat thuiszitten is niet makkelijk voor kinderen. En ook voor de ouders niet. Weet je inmiddels niet meer hoe je jouw kids moet vermaken? Gelukkig heeft Nickelodeon allerlei leuke nieuwe programma's.

Henry Danger S5

Henry Hart is allesbehalve een normale tiener. Overdag gaat hij naar school, 'chillt' hij met zijn vriendinnetje en vrienden en doet alle dingen die andere tieners ook doen. Maar ook wanneer er gevaar dreigt is Henry aanwezig! Hij is namelijk Henry Danger, dé sidekick van held Captain Man. Samen vechten ze tegen slechteriken en zorgen ervoor dat de stad veilig blijft. Niemand weet van Henry's dubbelleven, zelfs zijn ouders niet! Gevaar ligt altijd op de loer en dus zijn er weer genoeg nieuwe avonturen voor Henry Danger en Captain Man. Geniet van seizoen 5!

De Thundermans S3

Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden. Moeilijk? Reken maar! Helemaal omdat de twee oudste broer en zus - Phoebe en Max - een rivaliteit delen die goed tot uiting kan komen met hun krachten! Deze missie om 'erbij te horen' gaat misschien ietsje langer duren dan verwacht.

Victorious S3

Victorious gaat over het leven van de 16 -jarige Tori Vega. Ze groeit op in de schaduw van haar oudere zus Trina, de grote ster van de familie. Maar daar gaat snel verandering in komen. Tori krijgt namelijk een uitnodiging voor 'Hollywood Arts', de beste school in Amerika als het gaat om podiumkunsten. En wat blijkt? Tori is een geweldige zangeres, danseres en actrice. Al lijkt ze dat zelf nog niet helemaal te beseffen. Gelukkig komt ze erachter dat er een ware entertainer in haar schuilt, en ontdekt ze over welke bijzondere talenten ze beschikt.

Zo kijk je deze programma's

Nickelodeon krijg je standaard bij KPN TV. Ontdek uit welke tv-pakketten je verder kunt kiezen, zoals het Kidspakket.

Bekijk onze TV pakketten

Gerelateerde artikelen