Zender van de Maand: ONS

In september is ONS zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen, met programma’s uit en over het verleden. De zender biedt een breed aanbod aan series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

In september kun je bij ONS genieten van twee klassieke series: ‘The Adventures of Sherlock Holmes’ en de miniserie ‘Dr. Zhivago’. En over klassiekers gesproken: in september zie je bij ONS ook films met de legendarische Romy Schneider, waaronder de all-time favourite ‘Sissi’ (maandag 20 september om 18:30 uur).

The Adventures of Sherlock Holmes

De briljante detective Sherlock Holmes is een creatie van schrijver Sir A. Conan Doyle en is één van de beroemdste en populairste detectives ter wereld. De avonturen van Sherlock Holmes zijn meerdere malen verfilmd en de rol van Holmes is al door verschillende acteurs gespeeld. In deze dertiendelige serie kruipt acteur Jeremy Brett in de rol van Holmes en wordt hij wel de 'beste Sherlock Holmes tot nu toe' genoemd. Oordeel zelf, want ‘The Adventures of Sherlock Holmes’ is vanaf 14 september iedere dinsdag om 17:00 uur te zien (met herhalingen op donderdag om 23:00 uur en zaterdag om 19:00 uur)!

Dr. Zhivago

In de Sovjet-Unie van weleer was de roman ‘Dr. Zhivago’ van Boris Pasternak lange tijd verboden. Het manuscript werd uiteindelijk naar het Westen gesmokkeld en vervolgens meerdere keren verfilmd. Deze miniserie uit 2002 is één van die briljante verfilmingen. Tegen de roerige achtergrond van de Russische Revolutie voltrekt zich de intense en hartverscheurende liefdesgeschiedenis van dokter Juri Zhivago, een arts en dichter die verscheurd wordt door zijn liefde voor twee vrouwen, Tonya en Lara. Met in de hoofdrollen onder anderen Hans Matheson en Keira Knightley. ‘Dr. Zhivago’ is vanaf 29 augustus iedere zondag om 16:00 uur te zien.

ONS is de hele maand augustus vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Met het Pluspakket kun je ONS vinden op kanaal 89.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen