Zender van de Maand: TV Oranje

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek: in juni is TV Oranje zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Ook is er een dagelijkse Verzoekparade waarbij je zelf je stem kunt uitbrengen, de hitlijst Oranje Top 30 en zijn er tv-specials rond Nederlandse artiesten. Ben je zelf een artiest? Dan kun je je clip insturen naar TV Oranje en wordt hij daar uitgezonden!

Vaderdag

Op 20 juni is het weer Vaderdag en om dat te vieren heeft TV Oranje een speciale actie. Neem via de TV Oranje App een speciale videoboodschap op voor jouw (schoon)vader. Vertel een leuke anekdote, zing een mooi lied, of vertel hem hoeveel je van hem houdt. Dan zal deze videoboodschap op Vaderdag te zien zijn op TV Oranje!

TV Oranje is de hele maand juni vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket, dan kun je altijd naar TV Oranje kijken, op kanaal 112.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen