Zender van de Maand: Nick Jr.

In januari is Nick Jr. zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

De hele maand januari kun je kijken naar Nick Jr., de zender van de maand. Nick Jr. is hét merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Programma’s als PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Alle helden komen voorbij.

PAW Patrol

PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Nieuwe afleveringen van Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag om 07.15 uur.

Blaze en de Monsterwielen

Hoge snelheden, stoere trucs en stunt zijn dagelijkse kost voor Blaze in Axle City. Avonturen beleven doet hij niet alleen: hij heeft altijd zijn beste vriend en bestuurder AJ bij zich om de allergrootste races te winnen. Elke maandag tot en met vrijdag om 16.25 uur.

Shimmer & Shine

Volg de magische avonturen van de tweelinggeestjes Shimmer & Shine die onbedoeld chaos creëren terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Door samen te werken en hun krachten te bundelen vinden ze gelukkig altijd een manier om hun problemen weer op te lossen. Elke maandag tot en met vrijdag om 08.40 uur.

Nick JR. is de hele maand januari vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar Nick JR. kijken, op kanaal 53.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen