Zender van de Maand: National Geographic Wild

Goed nieuws voor liefhebbers van wildlife: in april is National Geographic Wild zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Op dit themakanaal worden prachtige programma’s over de natuur en wilde dieren uitgezonden, maar de zender besteedt ook aandacht aan thema’s als rampen en geschiedenis. Als je geïnteresseerd bent in alles wat onze planeet te bieden heeft, dan is National Geographic Wild dé zender voor jou.

Deadliest Month Ever

April staat bij National Geographic Wild in het teken van de ‘deadliest month ever’, dus dat betekent veel gevaarlijke dieren! Kijk bijvoorbeeld naar het programma ’10 Animals That Will Kill You’ (zondag 11 april vanaf 18:00 uur), een titel die niet veel te raden over laat… Maar gelukkig krijg je ook tips om het te voorkomen, mocht je ooit in zo’n situatie terechtkomen.

In ‘Deadliest Bite Force Mashup’ (zondag 18 april, 18:00 uur) leer je welk roofdier de sterkste beet heeft en in ‘World’s Deadliest Jellyfish’ (zondag 24 april, 18:00 uur) kom je meer te weten over, je raadt het al, het dodelijkste dier ter wereld: de kwal. Deze en nog veel programma’s over dodelijke dieren zie je deze maand bij National Geographic Wild.

Daarnaast besteedt de zender natuurlijk ook aandacht aan Earth Day op 22 april. Hou hiervoor de website en de zender in de gaten!

National Geographic Wild is de hele maand april vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket, dan kun je altijd naar National Geographic Wild kijken op kanaal 87.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen