31 maart 2020 2 min Auteur: Redactie

Het beste van eigen bodem

Ook de Nederlandse artiesten merken de gevolgen van de coronacrisis: zij hebben helaas al hun optredens moeten afzeggen. Misschien had je een concert in de planning staan, of een ander feest waar de Nederlandstalige hits uit de speakers zouden knallen. Een schrale troost: met KPN kun je op TV nog wel genieten van je favoriete artiesten van eigen bodem. Want ook zij verdienen het om in deze tijd extra in het zonnetje te worden gezet.

Zender van de maand: 100% NL TV


Met 100% NL kun je precies verwachten wat de naam al aangeeft: 100% muziek van Nederlandse artiesten. En aangezien 100% NL TV zender van de maand is bij KPN, kun je hier heel april gratis van genieten op kanaal 42! Naast videoclips en registraties van liveoptredens, kun je deze maand kijken naar extra specials. Bijvoorbeeld een speciale editie van ‘De Klas van 100', waarin de radio DJ’s een aantal vragen beantwoorden over hun schooltijd. Of ‘Best of 100%', een compilatie van de leukste en grappigste fragmenten.

TV Oranje


Ook met de zender TV Oranje kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week genieten van de videoclips van Nederlandse artiesten. De programmering wordt mede door jou bepaald, want via tvoranje.nl kun je elke dag een stem uitbrengen voor het programma Verzoekparade. In 2019 werden er ruim 1,5 miljoen unieke stemmen uitgebracht op 2864 clips. Deze stemmen tellen allemaal mee voor de oudejaarslijst, de Oranje Top 1000. Daarnaast geeft de Oranje Top 30 geeft zowel gevestigde namen als aanstormende talenten een podium. Je vindt TV Oranje op kanaal 112.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kom de maand door met Film1 en ‘La Casa de Papel'

Zender van de Maand: Nick Jr

Films, series & TV

Films in het Pluspakket