Het beste van eigen bodem

Ook de Nederlandse artiesten merken de gevolgen van de coronacrisis: zij hebben helaas al hun optredens moeten afzeggen. Misschien had je een concert in de planning staan, of een ander feest waar de Nederlandstalige hits uit de speakers zouden knallen. Een schrale troost: met KPN kun je op TV nog wel genieten van je favoriete artiesten van eigen bodem. Want ook zij verdienen het om in deze tijd extra in het zonnetje te worden gezet.

Beste Zangers

Laat je verrassen door de onverwachte hits die ontstaan in het programma 'Beste zangers'. In het dertiende seizoen geniet je van Miss Montreal, Wulf, Tabitha, Stef Bos, Milow, Diggy Dex en Suzan & Freek. Zij gaan de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Dit keer met een kersvers presentatieduo, namelijk Nick en Simon. Dat belooft wat!

Muziekstad

Eva Koreman trekt door het land, op zoek naar de beste muziek. Van Rotterdam tot Eindhoven, van Tilburg tot Zwolle: elke aflevering staat één stad centraal, waar drie artiesten of bands zich laten horen en zien. Met optredens van onder meer Froukje, Naaz, Goldband en SMIB.

100% NL TV

Met 100% NL kun je precies verwachten wat de naam al aangeeft: 100% muziek van Nederlandse artiesten. En aangezien 100% NL TV zender van de maand is bij KPN, kun je hier heel april gratis van genieten op kanaal 42! Naast videoclips en registraties van liveoptredens, kun je deze maand kijken naar extra specials. Bijvoorbeeld een speciale editie van ‘De Klas van 100', waarin de radio DJ’s een aantal vragen beantwoorden over hun schooltijd. Of ‘Best of 100%', een compilatie van de leukste en grappigste fragmenten.

TV Oranje

Ook met de zender TV Oranje kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week genieten van de videoclips van Nederlandse artiesten. De programmering wordt mede door jou bepaald, want via tvoranje.nl kun je elke dag een stem uitbrengen voor het programma Verzoekparade. In 2019 werden er ruim 1,5 miljoen unieke stemmen uitgebracht op 2864 clips. Deze stemmen tellen allemaal mee voor de oudejaarslijst, de Oranje Top 1000. Daarnaast geeft de Oranje Top 30 geeft zowel gevestigde namen als aanstormende talenten een podium. Je vindt TV Oranje op kanaal 112.

Gerelateerde artikelen