10 oktober 2017

Grootste cliffhanger ooit in nieuw seizoen 'The Walking Dead'

Na de zenuwslopende cliffhanger van seizoen zes van ‘The Walking Dead’, is op dit moment de grote vraag: wie van Rick’s groep gaat Negan overleven? De groep zit in een uitzichtloze situatie, maar er komt hulp uit onverwachte hoek. Ook duiken er nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel met zijn 'huisdier' tijger Shiva.

Michael Cudlitz (Abraham) over de cliffhanger van seizoen zes: “De vele speculaties van fans rondom het einde van seizoen zes verraste mij niet. Ik denk dat ik voor alle castleden kan spreken als ik zeg dat we wisten dat dit groot zou worden. Wanneer we iemand verliezen, of dreigen te verliezen van de cast is het gegarandeerd een groot ding voor de fans met veel impact.”

Nieuw begin
Tot op heden heeft de groep overlevenden voor grote uitdagingen gestaan: ziekte, honger, tientallen doden, verraad. Door al deze gebeurtenissen zijn ze krachtiger dan ooit geworden. Ze hadden veiligheid en stabiliteit gevonden, een thuis gecreëerd en dachten dat de wereld van hen was. Dit hadden ze verkeerd. In seizoen zeven is deze kracht bij de groep overlevenden afgenomen. In de eerste helft van dit seizoen is de groep verloren, gebroken, puin aan het ruimen en dat terwijl ze leven in een onderdrukt regime. Negan heeft met succes de overlevenden onder zijn hoede gebracht, en overtuigt hun op brute wijze onder zijn regels te leven met een dodelijk en verschrikkelijk voorbeeld van wat er gebeurt als ze dat niet doen. De groep moet opnieuw beginnen in een wereld die groter en gevaarlijker is dan dat ze zelf dachten.

The Walking Dead
The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks is gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip, en werd ontwikkeld voor televisie door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in en om Atlanta.

‘The Walking Dead’ is een van de grootste succes-series van dit moment en was onlangs genomineerd voor twee Emmy Awards.

The Walking Dead is elke maandag om 22.00 op FOX te zien, binnen 24 uur na de Amerikaanse premiere. Op kanaal 14 of HD-kanaal 714.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Niet schrikken: deze zenders zijn niet verdwenen maar verhuisd

Films, series & TV

Deze vijf filmtrailers moet je echt zien

Films, series & TV

5 series die je gezien moet hebben