13 september 2017

Een lekker avondje op de bank?

Natuurlijk hopen wij ook op beter weer, maar wat nou als het zulk slecht weer blijft als de afgelopen weken? Het huis al vaak schoongemaakt is, er niks op tv is en je gewoon zin hebt om een lekker avondje op de bank door te brengen. Dan hebben wij de leukste films en series van september op een rijtje gezet. Lees gauw verder om alles te ontdekken!


Black Sails

Black Sails gaat over piraten, schatten en oorlogen. In de serie volg je het piratenleven van kaptein Flint en zijn mannen. Het verhaal is losjes gebaseerd op het boek Treasure Island. Deze spectaculaire dramaserie begint 21 september om 22.00 uur bij HISTORY. Lees hier verder om alles over Black Sails te weten te komen.

No Escape

No Escape gaat over een Amerikaanse zakenman die zijn carrière in Zuidoost-Azië voorzet. Uit het niets komt zijn gezin terecht in een gewelddadige politieke opstand. Als Amerikaan zijnde is het gezin een makkelijk doelwit. Een ontsnapping naar het veilige Amerika lijkt onmogelijk. Wil je weten hoe deze actiethriller afloopt? Kijk dan zaterdag 23 september om 11.40 uur naar No Escape op Film 1 Action. Als het lekker weer wordt (wat we natuurlijk allemaal hopen) kunt u deze film altijd nog On Demand vinden.

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe is een avontuurlijke familie film. De film gaat over Papegaai Dinsdag die samen met zijn dierenvrienden op een prachtig eiland woont. Ookal is alles naar wens, willen ze de wereld ontdekken. Na een heftige storm spoelt er een bijzonder wezen aan. Bent u benieuwd naar het avontuur en de confrontatie met het bijzondere wezen? Kijk dan zaterdag 30 september om 13.05 uur naar Robinson Crusoe op Film 1 Family.

The Boss Baby

The Boss Baby is een film geschikt voor het hele gezin. De film gaat over het effect die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een 7-jarige genaamd Tim. Deze animatiefilm kan On Demand gehuurd worden. Alec Baldwin speelt de baby en hij doet dat zeer overtuigend.

Going in Style

Going in Style is een komedie die gaat over drie vrienden die van het rechte pad afstappen, wanneer hun pensioenfonds door de crisis wordt stopgezet. Om de rekeningen en dan vooral hun hypotheek te kunnen blijven betalen en voor hun naasten te kunnen zorgen, zetten de vrienden alles op het spel. Ze hebben het idee om de bank, die er met hun geld vandoor is gegaan, te beroven. Deze hilarische film is On Demand te huren.

The Accountant

In The Accountant speelt Ben Affleck een neurotische accountant. Hij is niet alleen de boekhouder van Jan Modaal in zijn dorp, maar ook die van de grootste criminelen ter wereld. Hij worstelt niet alleen met zichzelf, maar ook met zijn klanten. Een echte aanrader voor actiefanaten. Deze film is On Demand beschikbaar in het Pluspakket.

Midnight Special

Roy is de vader van Alton en Alton heeft speciale gaven. Hij probeert zijn zoon te beschermen tegen het kwaad in de wereld. Terwijl hij, met behulp van vrienden, zijn zoon probeert te krijgen naar een veilige en geheime plek wordt hij achterna gezeten. Hij wordt gevolgd door niet alleen een speciale eenheid van de regering, maar ook door een religieuze sekte. Deze film is gratis in het Pluspakket.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films met een verhaal