1 april 2020 2 min Auteur: Redactie

Programma's die je deze maand niet mag missen

Voor de maand april hebben we weer kijktips uit het Pluspakket voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor de leukste programma's.

NPO 2 Extra: Nationale Museumweek

Tijdens de Nationale Museumweek zie je op NPO 2 Extra van 20 t/m 24 april elke avond om 20:15 uur een aflevering van de bijzondere documentaire reeks ‘The Art of the Museums’; een serie portretten van Europese topmusea en hun meesterwerken. Zo kun je op 20 april meer te weten komen over het Guggenheim museum in New York en op 24 april over het Rijksmuseum in Amsterdam. Je ziet het op kanaal 88 bij NPO 2 Extra.

NPO 2 Extra: ‘Sinatra: All or Nothing At All’

Op 16 april is het de Internationale Dag van de Stem. NPO 2 Extra viert dit door de meer dan drie uur durende documentaire ‘Sinatra: All or Nothing At All’ in z’n geheel uit te zenden. Oscarwinnaar Alex Gibney vertelt het levensverhaal van The Voice, zoals Frank Sinatra ook genoemd werd, aan de hand van Sinatra’s fameuze afscheidsconcert uit 1971. Op 16 april vanaf 20:30 te zien bij NPO 2 Extra, op kanaal 88.

Family 7: Hour of Power

In de Bijbel staan veel voorbeelden van vogels als symbool voor het leven als volgeling van Jezus. Zo vertelt Jezus ons om naar de mussen te kijken, zij maaien niet en zaaien niet maar God zorgt voor hen. In april begint Bobby Schuller met een nieuwe serie preken over de symboliek van deze dieren in de Bijbel. Onder andere Maarten van Rossum en Minella van Bergeijk zijn deze maand te gast bij Jan van den Bosch. ‘Hour of Power’ is elke zondag om 17:00 uur te zien op Family 7, kanaal 78.

Family 7: De Boekenberg

Vanaf 6 april kunnen de kleintjes genieten van nieuwe afleveringen van ‘De Boekenberg’. De mooiste christelijke kinderboeken zullen weer worden voorgelezen door de altijd enthousiaste Megan. Het leuke aan dit nieuwe seizoen is dat er af en toe specials zijn. De auteurs komen dan zelf langs bij Megan om voor te lezen en te zingen. Op Family 7 kun je vanaf 6 april elke werkdag om 18:30 uur nieuwe afleveringen zien van ‘De Boekenberg’, op kanaal 78.

Boomerang: Lamput

Lamput is een oranje klodder die in vrijwel alles kan transformeren. Daar maakt hij handig gebruik van om te ontsnappen aan een stel wetenschappers. Zo ontsnapt hij bijvoorbeeld uit een geheim laboratorium en de Docs zitten hem op de hielen, maar dankzij een aantal verkeersborden en een erg strenge politieagent weet hij te ontkomen. Bekijk de spannende achtervolgingen van Lamput vanaf 15 april elke dag om 14:40 uur op kanaal 55, bij Boomerang

Boomerang: Vier Pasen met onder andere de Looney Tunes!

Vier Pasen samen met Baby Looney Tunes, New Looney Tunes, en Scooby-Doo Films! Vanaf 9 t/m 14 april zie je de leukste films en afleveringen voorbij komen. Voordat ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester de Baby Looney Tunes. Half zo groot en twee keer zo lastig voor Granny. En ze staan ook voor je klaar met de beste avonturen in New Looney Tunes. Ook geniet je tijdens Pasen van je favoriete Scooby-Doo films, elke dag om15:00 uur. Stem in de week van Pasen dus af op Boomerang, te vinden op kanaal 55.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: 100% NL TV

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket

Films, series & TV

Kijk dit Paasweekend nog naar Film1