3 juni 2020 2 min Auteur: Redactie

Programma's die je deze maand niet mag missen

Voor de maand juni hebben we weer kijktips uit het Pluspakket voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor de leukste programma's.

Animal Planet: Wild Week

Een week lang brengt Animal Planet een eerbetoon aan de mooiste natuurgebieden ter wereld. Dit betekent dat je kunt genieten van de meest adembenemende natuurprogramma’s. In Keeping Up With The Kruger krijgen we een uniek inkijkje in de dagelijkse avonturen van het personeel van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Wildest Middle East gaat over de spectaculaire natuur en het mysterieuze dierenleven van het Midden-Oosten, terwijl Wild Africa: Rivers of Live dieper ingaat op de natuur en het dierenleven rond de rivieren van Afrika. In Wildest Europe zien we de laatste grote wildernissen van Europa, van de bergen tot aan de zee. De Wild Week van Animal Planet begint vanaf maandag 8 juni om 9:05 uur, te zien op kanaal 85.

Animal Planet: Doggie Date Night

Op woensdag 17 juni staan bij Animal Planet onze trouwe viervoeter-vrienden centraal in een speciale Doggie Date Night programmering. Zie hoe Amanda Giese in Washington zieke en gehandicapte honden verzorgt in Amanda To the Rescue of lach stiekem om de stoutste huisdieren in Bad Dog!. Geïnteresseerd in honden met bijzondere gaven? Kijk dan naar Dogs 101: New Tricks. En dan is er nog Pit Bulls & Parolees, over het grootste opvangcentrum voor pitbulls in de VS. Tia Torres zet zich hier in om het slechte imago van pitbulls te verbeteren en tegelijkertijd ex-gedetineerden een nieuwe kans te bieden. Je ziet het allemaal vanaf 17:20 op kanaal 85, bij Animal Planet.

Stingray Classica: New summer documentaries

In juni biedt Stingray Classica een kijkje achter de schermen in de levens en het werk van zowel legendes als opkomende sterren in de klassieke muziek. In Going For The Impossible volgen we dirigent Mirga Gražinytė-Tyla. Ze is pas 30 jaar, maar is nu al een grootheid in de klassieke muziek. Ze werd unaniem geselecteerd als leider van het Birmingham Symphony Orchestra en in deze documentaire leren we haar beter kennen. Of kijk naar The Violin’s Voice, over hoe gerenommeerd violist Frank Peter Zimmermann herenigd wordt met zijn geliefde viool ter waarde van zes miljoen euro. Vanaf 6 juni zie je drie achtereenvolgende zaterdagavonden een interessante documentaire op Stingray Classica (kanaal 115).

ONS: Fawlty Towers

De Britse serie Fawlty Towers is toch wel een klassieker in de comedyseries te noemen! In juni kun je bij ONS kijken naar beide seizoenen, waarin we John Cleese zien als de heerlijk chagrijnige hoteleigenaar Basil Fawlty. We volgen het wel en wee in het hotel, inclusief het personeel en een aantal gasten die er permanent verblijven, zoals de oude dames Miss Tibbs en Miss Gatsby en de dementerende Majoor Gowen. Fawlty Towers zie je vanaf 8 juni iedere maandag om 18:30 en 23:30 uur op kanaal 89, bij ONS.

ONS: Leon van der Zanden

Ook in juni te zien bij ONS: twee voorstellingen van (oud) cabaretier Leon van der Zanden. In Rebel slaat hij een volledig nieuwe weg in, weg van het geijkte cabaret en de verwachtingen. Leon neemt je mee op reis langs onderwaterwezens, een vrieskelder en een konijnenhol. Rebel zie je op woensdag 3 juni om 22:30 uur. Een week later, op 10 juni om 22:00 uur, kun je kijken naar zijn show Supergewoon, de opvolger van Rebel. Hierin tilt van der Zanden zijn comedy naar een hoger niveau. Beide voorstellingen zijn te zien bij ONS op kanaal 89. Kun je geen genoeg krijgen van Leon van der Zanden? Kijk dan elke dag naar PlusTV op Beleef KPN, te vinden op kanaal 41.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het pluspakket

Ook interessant voor jou:

Zender van de Maand: Nick Jr

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket