19 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

Het nieuwe televisieseizoen is weer begonnen! Benieuwd wat je allemaal kan kijken bij KPN? In deze blog lees je welke programma's in september en in oktober weer beginnen.

The Late Late Show with James Corden

NPO

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw is weer begonnen. Ook in het tiende seizoen volgen we de vijf boeren met de meeste brieven op tv. Vinden deze boeren de liefde? Boer zoekt Vrouw is elke zondag te zien om 20.30 uur op NPO1 bij de KRO-NCRV.

Je zal het maar zijn

Geraldine Kemper volgt Nederlanders met een bijzonder verhaal in Je Zal Het Maar Zijn. Vanaf dinsdag 25 september kijk je om 21.20 uur bij NPO3 naar hoe mensen leven die zich niets aantrekken van de maatschappij, naar mensen die na een trauma hun leven weer oppakken.

Zondag met Lubach

Arjen Lubach is terug met zijn wekelijkse programma. Ook dit seizoen brengt hij het nieuws van de week op een manier die alleen hij kan. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring van vorig jaar is elke zondagavond te zien om 22.10 uur op NPO3.

RTL 4

Holland – België

De oer-Hollandse Art Rooijakkers en super-Belg Jonas van Geel presenteren het nieuwe Holland – België. Wat weten bekende grappige Vlamingen en Nederlands eigenlijk van elkaar? Alles komt aanbod, taal, vooroordelen, tradities, cultuur en nog meer verschillen tussen de landen. Vanaf zaterdag 6 oktober te zien op RTL 4 om 21.30 uur.

All You Need Is Love

Ook dit jaar worden er weer geliefden herenigt en stille liefdes openbaar gemaakt in All You Need Is Love. Robert ten Brink zal vanaf 6 oktober elke zaterdag avond om 20.00 uur te zien zijn op RTL 4.

Kroongetuige

Vanaf maandag 15 oktober zie je het tweede seizoen van de realityshow Kroongetuigen. Negen bekende Nederlanders proberen een fictieve moord op te lossen. Met maar enkele aanwijzingen gaan zij op zoek naar wie de dader is. Elke maandag op RTL 4 om 21.30 uur.

Van Der Vorst Ziet Sterren

In Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij populaire nationale en internationale sterren. We zien bijzondere kanten van de sterren, zowel thuis als achter de schermen. Vanaf woensdag 17 oktober om 21.30 uur op RTL 4.

Comedy Central

South Park

In het 22e seizoen van South Park volg je hoe Kenny, Stan Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen beleven. Vanaf 27 september iedere donderdag om 20.10 uur een nieuwe aflevering op Comedy Central op kanaal 12 of in HD op kanaal 711.

The Late Late show with James Corden

Vanaf 25 september zie je elke dinsdag tot en met vrijdag om 19.00 uur op kanaal 12 of in HD op kanaal 711 nieuwe afleveringen van The Late Late Show with James Corden. Elke aflevering weer nieuwe gasten en natuurlijk komen er ook weer nieuwe Carpool karaoke.

Geen programma's missen? Neem ze op!
Opnames inplannen is heel eenvoudig. Ga naar je tv-gids en zoek het programma op dat je wilt opnemen. Druk vervolgens op de knop ‘Rec’ van je afstandsbediening. Nu kun je kiezen of je alleen deze aflevering wilt opnemen, of het hele seizoen. Van de opgenomen programma’s kun je de reclames gewoon doorspoelen!

Let op: Het opnemen pakket is gratis voor alle klanten van Internet en TV, en Internet en TV 4K. Indien je Internet en TV Basis pakket hebt, kun je het opnemen pakket bestellen voor slechts €5,- per maand.

Vergelijk Internet en TV pakketten

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen