Deze programma's mag je dit televisieseizoen niet missen!

Het nieuwe televisieseizoen is weer begonnen! Benieuwd wat je allemaal kan kijken bij KPN? In deze blog lees je welke programma's dit najaar weer beginnen.

NPO

Onze boerderij in Europa

Dit jaar helaas geen Boer zoekt Vrouw, maar wel Yvon Jaspers. In Onze boerderij in Europa trekt ze met een aantal Boer zoekt Vrouw-stellen per camper door Europese landen. Zo willen onze boeren inspiratie opdoen bij boerenbedrijven over de grens. Onze Boerderij in Europa is vanaf donderdag 11 maart te zien om 20.35 uur op NPO1 bij de KRO-NCRV.

Je zal het maar hebben

Juree Geluk volgt Nederlanders met een bijzonder verhaal in Je Zal Het Maar Hebben. Elke dinsdag kijk je om 21.20 uur bij NPO3 naar hoe mensen leven die zich niets aantrekken van de maatschappij, en naar mensen die na een trauma hun leven weer oppakken.

Zondag met Lubach

Arjen Lubach is terug met zijn wekelijkse programma. Ook dit seizoen brengt hij het nieuws van de week op een manier die alleen hij kan. De winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2017 is elke zondagavond te zien om 21.10 uur op NPO3.

RTL 4

All You Need Is Love

Ook dit jaar worden er weer geliefden herenigt en stille liefdes openbaar gemaakt in All You Need Is Love. Robert ten Brink is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 20.30 uur te zien zijn op RTL 4.

De Verraders

Presentator Tijl Beckand wijst drie Verraders aan en hun eerste daad is meteen een Getrouwe 'vermoorden'. Nauwelijks van de schok bekomen, gaan de overgebleven kandidaten gezamenlijk op een missie om de eerste kilo's van de zilverschat te verdienen. Daarvoor moeten twee van hen in een eeuwenoude kloosterbibliotheek op zoek naar drie boeken. De Verraders zie je vanaf 13 maart elke zaterdag om 21.30 uur op RTL 4.

Rooijakkers over de vloer

In Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers langs bij populaire nationale sterren. We zien bijzondere kanten van de sterren, zowel thuis als achter de schermen. Vanaf woensdag 3 maart om 21.30 uur op RTL 4.

Comedy Central

South ParQ The Vaccination Special

De makers van South Park hebben een tweede special rondom het coronavirus gemaakt. In maart wordt een aflevering uitgezonden die zich vooral op de vaccinaties tegen COVID-19 richt. South ParQ The Vaccination Special is donderdag 11 maart om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

SBS 6

Chateau Meiland

Bij de familie Meiland zijn er altijd meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Zo staat het chateau in Frankrijk nog altijd te koop en doet de gemeente Bronckhorst ingewikkeld over de boerderij. De kans dat er verhuisd moet worden, is een mooie aanleiding om op huizenjacht te gaan. Dillema's, kansen en mogelijkheden die allemaal worden overtroffen door het sprookje dat het Meiland-leven is. Er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland start op 1 maart om 20.30 uur op SBS6. 

Ik geloof in mij

De zeven rasartiesten zijn terug. Vorig seizoen moesten de artiesten zwoegen om in de picture te komen én te blijven. En dat is gelukt! In het nieuwe seizoen gaat een grote droom in vervulling: de mannen mogen optreden in een van de grootste poptempels van Nederland, de Ziggo Dome in Amsterdam. Ik Geloof in Mij is vanaf maandag 8 maart elke week om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Gerelateerde artikelen