3 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand juni hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Gone girl

Nick maakt bekend dat zijn vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Zo rijst bij iedereen de vraag: Heeft Nick zijn vrouw vermoord? Gone girl is te zien vanaf 6 juni.

L.A. Confidential

Los Angeles, de jaren ‘50. Na een schietpartij proberen drie agenten achter de waarheid te komen. Alle drie de mannen hebben daarvoor hun eigen motieven en manieren om de waarheid te achterhalen is te zien vanaf 2 mei. L.A. Confidential is te zien vanaf 13 juni.

Lord of War

Yuri Orlov is een exploitant van wapens, die de hele wereld rondreist om zijn handel te verkopen. Hij komt daarbij in de gevaarlijkste oorlogsgebieden. Yuri’s klanten bestaan dan ook vaak uit de meest beruchte dictators ter wereld. Lord of War is te zien vanaf 28 juni.

Nothing but the truth

Misdaadthriller met Kate Beckinsale en Matt Dillon over een politiek verslaggever die in het nauw wordt gedreven nadat ze de naam van een CIA-agent onthult in een spraakmakend artikel over een mislukte militaire operatie. Noting but the truth is te zien vanaf 7 juni.

Runner, runner

Richie studeert aan Princeton en betaalt zijn studie met online gokken. Als hij vermoedt dat hij wordt opgelicht, gaat hij naar Costa Rica om verhaal te halen bij Ivan, de eigenaar van de goksite. Onverwachts biedt Ivan hem een baan aan. Runner, runner is te zien vanaf 12 juni.

Agatha Christie's Crooked House

In de klassieke stijl van misdaadschrijfster Agatha Christie volgen gruwelijke ontdekkingen en onverwachte wendingen elkaar in hoog tempo op, wanneer privédetective Charles Hayworth de moord in een landhuis onderzoekt. Agatha Christie's Crooked House is te zien vanaf 20 juni.

Jackie & Ryan

We volgen een alleenstaande moeder, die worstelt om de voogdij van haar dochter te behouden. Wanneer een muzikant haar leven binnenstapt, beginnen de twee een relatie die hun leven voor altijd zal veranderen. Jackie & Ryan is te zien vanaf 21 juni.

Matriarch

Een hoogzwangere, Rachel, en haar man Matt, krijgen een ongeval met hun auto op het platteland. Ze worden opgevangen door een boer en zijn vrouw die hen onderdak aanbieden. Rachel komt er achter dat hun kinderen in feite gestolen zijn. Matriarch is te zien vanaf 26 juni.

Once upon a time in America

David en Maximillian vormen in New York op jonge leeftijd een jeugdbende. Een aantal jaar later hebben ze tijdens de drooglegging de macht in handen. 35 jaar later krijgt David een mysterieuze brief die het verleden weer naar boven breng. Once upon a time in America is te zien vanaf 27 juni.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Versie van Zender van de Maand: RTL Lounge