Film1

Ben jij filmfanaat? Met Film1 krijg je:

 • 5 zenders extra vol topfilms en -series
 • De nieuwste bioscoophits, reclamevrij
 • On demand kijken via Interactieve TV, tablet of smartphoneSlechts € 15,50/mnd
en maandelijks aan en uit te zetten

Film1

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series.

Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie.
 3. Klik op Film1, klik op Toevoegen.
 4. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan een Alles-in-1 abonnement met TV, Internet en Bellen. Voeg tijdens je bestelling Film1 toe.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 5 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand:
Ghostbusters
(vanaf 3 juni)

Who you gonna call? Meer dan dertig jaar na de originele klassieker staat een nieuwe groep spokenjagers klaar om New York van een nieuwe invasie te redden: Kristin Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon geven gehoor aan de oproep en worden geassisteerd door een supercharmante maar oliedomme Chris Hemsworth.

In deze vrolijke animatiefilm ga je eindelijk ontdekken waarom de vreemde vogels uit de razend populaire videogame Angry Birds nu eigenlijk zo boos zijn. Wanneer hun paradijselijke eiland bezoek krijgt van vreemde groene varkentjes, vogelen de nukkige Red, de hyperactieve Chuck en de opvliegende Bomb uit wat er gaande is.
Zac Efron is geknipt voor de rol van Dave: een hunk die wel van een feestje houdt. Omdat de trouwerij van zijn zus niet uit de hand mag lopen, plaatst hij samen met zijn broer Mike een online oproep voor twee keurige dates. De meiden die uiteindelijk gekozen worden, blijken echter nog veel grotere feestbeesten te zijn dan Mike en Dave zelf.
Nooit toegeven, nooit opgeven, nooit teruggaan. Tom Cruise deelt opnieuw rake klappen uit als Jack Reacher, een meedogenloze ex-agent van de militaire politie. Op zijn oude basis wordt hij beschuldigd van een zestien jaar oude moord. Samen met zijn stoere vervangster moet Jack een complot ontrafelen.
’s Werelds beste actrice speelt ’s werelds slechtste zangeres. In deze fijne komedie kruipt Meryl Streep in de huid van een Amerikaanse society-vrouw die niet doorheeft dat ze verschrikkelijk vals zingt. Wanneer ze een openbaar concert in New York wil geven, komt haar echtgenoot en manager (Hugh Grant) voor de grootste uitdaging uit zijn leven te staan.
Supersterren George Clooney en Julia Roberts komen samen in een thriller van Jodie Foster. Wanneer een arrogante tv-presentator tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een woedende investeerder, moet hij samen met zijn producente de waarheid zien te achterhalen over een complot in de financiële wereld. Niet iedere samenzwering is een theorie.
Dompel je onder in de glitter en glamour van het Hollywood uit de jaren dertig. Deze charmante komedie van Woody Allen gaat over de driehoeksverhouding tussen de eenvoudige Bobby (Jesse Eisenberg), zijn rijke oom Phil (Steve Carell) en diens lieftallige secretaresse Vonnie (Kristen Stewart).
Het gas gaat letterlijk op de plank in deze razendsnelle en bekroonde actiefilm met Tom Hardy en Charlize Theron. In een post-apocalyptische woestijn sluit de eenzame strijder Max zich aan bij de ontsnapte rebel Furiosa. Wanneer een woedende krijgsheer al zijn bendes op hun oorlogsvoertuig afstuurt, mondt de confrontatie uit in een meedogenloze en bloedstollende Road War.
Gebaseerd op het populaire kinderboek van Paul van Loon, gaat deze frisse familiefilm over een enthousiaste schoolmeester die soms zomaar in een kikker verandert. Zijn leerlingen Sita en Wouter doen er alles aan om hem te beschermen. Met onder anderen Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan.

En nog veel meer...

film1 bestellen films