Film1

Ben jij filmfanaat? Met Film1 krijg je:

 • 5 zenders extra vol topfilms en -series
 • De nieuwste bioscoophits, reclamevrij
 • On demand kijken via Interactieve TV, tablet of smartphone

Nu van €15,50 voor:

€12,50 /mnd en maandelijks
aan en uit te zetten

Film1

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series.

Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie.
 3. Klik op Film1, klik op Toevoegen.
 4. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan een Alles-in-1 abonnement met TV, Internet en Bellen. Voeg tijdens je bestelling Film1 toe.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 5 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand: De GVR (NL) – The BFG (OV) (vanaf 1 april)

De wereld is reusachtiger dan je denkt. Met de vertrouwde magie van zijn meesterwerk 'E.T.' verfilmde Steven Spielberg een wereldberoemd boek van Roald Dahl. Het weesmeisje Sofie sluit vriendschap met De Grote Vriendelijke Reus en smeedt samen met hem een plan om alle kinderen ter wereld te beschermen tegen zijn kwaadaardige soortgenoten.

Je weet niet wat je ziet: de ‘Four Horsemen’ zijn terug met een tweede breinbrekend avontuur. Nadat ze de FBI te snel af waren en het publiek voor zich wonnen met hun magische Robin Hood-achtige spektakels, worden de vier getalenteerde illusionisten gedwongen de meest onmogelijke diefstal ooit uit te voeren.
Meesteroplichter Will Smith zit midden in een lucratieve zwendel in Buenos Aires wanneer zijn oude protegé Margot Robbie als een volleerd femme fatale opnieuw zijn pad kruist. Kan hij nu zelf nog wel de focus houden waarop hij altijd vertrouwde? Ga het zien in deze romantische en komische misdaadfilm van de makers van 'Crazy, Stupid, Love.'.
Regisseur Paul Verhoeven en hoofdrolspeelster Isabelle Huppert worden geprezen en bekroond voor deze onconventionele psychologische thriller. Wanneer een genadeloze zakenvrouw in haar huis wordt verkracht door een onbekende man, besluit ze zelf achter de dader aan te gaan en belandt ze in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.
Geen enkele zonde blijft onbestraft. In deze keiharde actiethriller speelt de onverschrokken Liam Neeson een oude huurmoordenaar die één nacht de tijd heeft om te voorkomen dat zijn zoon wordt vermoord. Verdomd weinig tijd om alle fouten uit zijn verleden recht te zetten. Van de regisseur van ‘Non-Stop’ en ‘Unknown’.
Vergroot je universum met deze epische scifi-knaller van de Wachowski's, de visionaire makers van The Matrix. Mila Kunis schittert als Jupiter Jones, een jonge vrouw die voorbestemd is voor grote dingen maar een doodgewoon leven leidt. De genetisch gemanipuleerde soldaat Caine (Channing Tatum) laat haar ontdekken wat de sterren voor haar in petto hebben.
Deze intrigerende Deense serie beleeft haar derde en laatste seizoen. De nazaten van de overleden kunstenares Veronika Grønnegaard lijken eindelijk vrede met elkaar te hebben gesloten. Maar zijn Gro, Emil en Signe ook klaar voor de confrontatie met hun broer Frederik, die na een lang verblijf in Amerika terug wil komen naar zijn vrouw Solveig?
Oscarwinnaar Michaël Dudok de Wit creëert met deze betoverende en verstilde animatiefilm een waar meesterwerk. Wanneer een man aanspoelt op een onbewoond eiland probeert hij met de moed der wanhoop te ontsnappen. Totdat hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.
In een toekomst zonder menselijke emoties is de ware liefde de enige misdaad. Dit futuristische romantische drama gaat over de verboden romance tussen Kristen 'Twilight' Stewart en Nicholas 'X-Men' Hoult. Met gevaar voor eigen leven proberen zij bij elkaar te zijn. Ontsnappen is de enige uitweg, maar de gevolgen kunnen fataal zijn.
Ruim tien jaar na de Zweedse filmhuishit ‘As It Is in Heaven’ keren we terug naar het chaotische kerkkoor uit Ljusåker. Ondanks de dood van hun dirigent vormen de kleurrijke koorleden nog altijd een hechte groep. Om te voorkomen dat de pastoor wordt weggestuurd, proberen zij met hemelse muziek de kerk weer vol te krijgen.

En nog veel meer...

film1 bestellen films