Film1

Ben jij filmfanaat? Dan is Film1 voor jou!

 • De nieuwste bioscoophits
 • Reclamevrij
 • On Demand op alle devices
 • 5 zenders vol topfilms & -series

Slechts € 15,50/mnd en maandelijks aan en uit te zetten

Film1

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series. Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie.
 3. Klik op Film1, klik op Toevoegen.
 4. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan Internet en TV van KPN en personaliseer dit met Film1.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 5 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand: Girl on the Train (vanaf 1 juli)

Wat heeft zij gezien? In deze raadselachtige thriller speelt Emily Blunt een pas gescheiden vrouw. Ze krijgt het angstige vermoeden dat ze wat te maken heeft met iets afschuwelijks dat ze vanuit de trein zag gebeuren. Gebaseerd op de internationale bestseller 'Het meisje in de trein'.

Met stijl en klasse maken de verwaande Edina en Patsy uit de Britse tv-serie hun speelfilmdebuut in deze uitzinnige komedie boordevol sterren uit film, muziek en mode. Een incident tijdens een überhip fashionfeestje doet de dames zonder een rooie cent vluchten naar de Franse Rivièra.
De sexy Blake Lively gaat in deze zenuwslopende thriller helemaal alleen surfen in een verlaten baai, waar ze wordt aangevallen door een bloeddorstige witte haai. Ze is maar tweehonderd meter van de kust verwijderd maar de oversteek kan dodelijk zijn.
De vrolijke meester Kees uit de bekende kinderboeken is terug in zijn vierde speelfilm en dit keer coacht hij zijn klas voor een schoolvoetbaltoernooi. Mees Kees gaat de uitdaging aan maar moet helaas het stokje overgeven aan de strenge directrice Dreus, gespeeld door Sanne Wallis de Vries.
Viggo Mortensen sleepte een Oscarnominatie in de wacht met dit komische drama over een vader die diep in de bossen een ideale leefomgeving heeft geschapen voor zijn kinderen. Een noodgedwongen confrontatie met de buitenwereld heeft zowel hilarische als heftige gevolgen.
Deze prachtige boekverfilming met Michael Fassbender en Alicia Vikander vertelt over een vuurtorenwachter die met zijn vrouw woont op een klein eiland voor de kust van Australië. Na een groot verlies ontfermt het kinderloze echtpaar zich over een baby die aanspoelt op een roeiboot.
Een gespierde Channing Tatum gaat opnieuw uit de kleren in dit vervolg op de bioscoophit over een groep mannelijke strippers uit Florida. Drie jaar nadat Mike gestopt is met strippen, loopt zijn bedrijf nog steeds niet lekker. Daarom besluit hij om nog één keer als Magic Mike het podium te betreden.
In deze hilarische komedie speelt Will Ferrell een miljonair die totaal niet is voorbereid op de celstraf die hem te wachten staat. Hij eist een stoomcursus gevangeniswezen van Kevin Hart, zonder te weten dat deze leermeester helemaal geen stoere ex-crimineel is maar een brave huisvader.
Deze charmante animatiefilm draait om de negenjarige Courgette die na de dood van zijn moeder terechtkomt in een opvanghuis. Het duurt even voordat hij zich hier op zijn gemak voelt, maar uiteindelijk vindt Courgette er een nieuwe familie. Oscarnominatie voor Beste Animatiefilm.

En nog veel meer...

film1 bestellen films