Film1

Met het Film1 Pakket kijk je onbeperkt naar actiefilms, thrillers, familiefilms en documentaires van Film1.

Dit zit er in het Film1 Pakket:

  • 5 extra tv-zenders: Je krijgt 5 zenders bij je Interactieve TV, boordevol films en series in topkwaliteit.
  • On Demand: Via Interactieve TV toegang tot de volledige Film1 collectie. Je bepaalt zelf wat en wanneer je kijkt.
  • Kijken op elk device: Film1 kijk je ook op je laptop, tablet en smartphone.

€15,50/mnd

Activeer het Film1 Pakket voor Interactieve TV via MijnKPN.

Film1 Pakket activeren
Film1

Wat is Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je krijgt als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Van recente bioscoopreleases tot de leukste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal. Je kunt genieten van 5 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

Zender Kanaal HD-kanaal*
Film1 Première 245 250
Film 1 Action 246 251
Film1 Family (nieuw!) 247 252
Film1 Drama (nieuw!) 248 253
Film1 Sundance 249 254

De topfilm van deze maand:
Avengers - Age of Ultron

Een nieuw tijdperk begint. In dit spectaculaire vervolg op de meest succesvolle superheldenfilm aller tijden moeten Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye de aarde redden uit de klauwen van de machtige Ultron, een ontspoorde robot die de mensheid wil uitroeien.

Deze voor zes Oscars genomineerde oorlogsthriller betekende voor veteraan Clint Eastwood met afstand zijn grootste bioscoophit ooit. Acteur Bradley Cooper kruipt in de huid van de dodelijke scherpschutter Chris Kyle die na vier geslaagde missies in Irak ontdekt dat de oorlog hem niet los wil laten.
Alleen de allersterksten zullen overleven: Apocalypse, de allereerste mutant op aarde, wil met de hulp van Magneto en drie krachtige handlangers de aarde zuiveren van het menselijk ras. Het is aan Mystique om samen met een groep ongetrainde leerlingen Professor X te redden en het einde der tijden te voorkomen.
In dit derde avontuur uit de hernieuwde Star Trek-reeks, wordt het ruimteschip de Enterprise vernietigd door een golf onverslaanbare aliens. De Federation wordt aangevallen door een geheimzinnige vijand. Kirk, Spock en de andere crewleden moeten op elkaar en een rebels buitenbeentje vertrouwen om de dreiging te kunnen verslaan.
In deze sciencefictionfilm uit de stal van Disney is alles mogelijk. Superster George Clooney speelt een gedesillusioneerde uitvinder die samen met een slimme, optimistische tiener een avontuurlijke reis door tijd en ruimte maakt naar een bijzondere plaats die ze zich allebei kunnen herinneren als Tomorrowland.
Ryan Gosling en Russell Crowe vormen een onwaarschijnlijk duo in deze hilarische misdaadkomedie. In het Los Angeles van de jaren zeventig onderzoeken een sneue privédetective en een agressieve huurling de dood van een verlopen pornoster. Ze treffen zware jongens, vreemde strippers en een heus politiek complot op hun pad.
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Fredrik Backman, gaat dit komische drama over een 59-jarige man die bekend staat als de mopperkont van de buurt die iedereen in de gaten houdt. Wanneer de nieuwe overburen zijn brievenbus omver rijden, blijkt dat het begin van een onverwachte vriendschap die hem langzaam laat ontdooien.
Een echte dame laat zich nooit in de kaart kijken. In deze komische kostuumfilm, naar de novelle van de beroemde Jane Austen, speelt Kate Beckinsale de slinkse Lady Susan die zich al flirtend en manipulerend door het leven zwiert terwijl ze geschikte echtgenoten probeert te veroveren voor zichzelf en haar dochter.
Na toppers als Tinker Tailor Soldier Spy en A Most Wanted Men is hier de nieuwste verfilming naar een boek van John le Carré, de meester van de spionageroman. Ewan McGregor speelt een academicus die samen met zijn vrouw betrokken raakt bij een zenuwslopend complot met de Russische maffia.
Drive-regisseur Nicolas Winding Refn dook in de kille modewereld van Los Angeles en maakte een horrorsprookje dat langzaam maar zeker totaal ontspoort. Elle Fanning speelt een jong en ambitieus fotomodel dat door de gevestigde orde wordt gehaat om haar schoonheid. Deze jaloerse concurrenten blijken tot het uiterste te gaan.

En nog veel meer...

film1 bestellen films