Film1

Ben jij filmfanaat? Met Film1 krijg je:

 • 5 zenders extra vol topfilms en -series
 • De nieuwste bioscoophits, reclamevrij
 • On demand kijken via Interactieve TV, tablet of smartphoneNu van €15,50

€12,50/mnd en maandelijks
aan en uit te zetten

Film1

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series.

Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie.
 3. Klik op Film1, klik op Toevoegen.
 4. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan een Alles-in-1 abonnement met TV, Internet en Bellen. Voeg tijdens je bestelling Film1 toe.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 5 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand: Independece Day: Resurgence (vanaf 13 mei)

Wij hebben twintig jaar de tijd gehad om ons voor te bereiden. Zij ook. In dit spectaculaire vervolg op een van de grootste scifi-knallers aller tijden komt de wereld opnieuw onder vuur te liggen vanuit de ruimte. De wraakzuchtige buitenaardse wezens zijn terug en ze willen maar één ding: totale vernietiging!

De kudde knalt de ijstijd uit in dit vijfde deel van de succesvolle animatiereeks. Wanneer Scrat tijdens zijn achtervolging op het ongrijpbare eikeltje een kosmische kettingreactie ontketent, beginnen Sid, Manny, Diego aan een reis vol humor en avontuur door exotische landen. Zo ontmoeten ze een nieuwe, kleurrijke figuren.
Sommige superhelden hoeven het niet van hun lengte te hebben. Paul Rudd schittert als een humoristische meesterdief die via een sensationeel pak zowel piepklein als supersterk wordt. Samen met zijn mentor beraamt hij een kraak waarmee de wereld gered moet worden. Zonder wapens. Zonder schild. Geen probleem voor Ant-Man.
In dit imposante historische drama speelt Matthew McConaughey een armlastige boer uit Mississippi. Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog roept hij ontsnapte slaven, verbitterde landbouwers en deserteurs op om mee te vechten, met als doel: vrijheid, gerechtigheid en een eigen vrije staat. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Wat is ervoor nodig om het onmogelijke te bewijzen? Dev 'Lion' Patel vertolkt in dit biografische drama een wiskundig genie uit India. Opgegroeid in de armoede van Madras werkt hij zich begin twintigste eeuw op tot de vooraanstaande universiteit van Cambridge. Het ware verhaal van een brein zonder grenzen.
Dit indrukwekkende oorlogsdrama vertelt over de jonge Duitse soldaten die vlak na WOII een levensgevaarlijke opdracht krijgen van het Deense leger: ze moeten met blote handen de landmijnen ruimen die ingegraven liggen aan de stranden van Denemarken. Genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Buitenlandse Film.
Ontdek de waarheid achter de creatie van een legendarisch monster. Beleef het griezelverhaal van de krankzinnige dokter Frankenstein (James McAvoy) vanuit het oogpunt van zijn toegewijde assistent Igor (Daniel Radcliffe). Wanneer zij de controle verliezen over hun monsterlijke schepping, is Igor de enige die hen kan beschermen.
De beste vriendjes Casper en Emma zijn terug en dit keer gaan ze op avontuur in Afrika! Samen met Emma's moeder en hun trouwe knuffels vertrekken ze naar Camp Eden waar allerlei dieren verzorgd worden. Samen ontfermen ze zich over een klein leeuwtje. Een vrolijke Nederlands gesproken kinderfilm uit Noorwegen.
Na indrukwekkende films als Todo sobre mi madre en Volver was de vermaarde Spaanse regisseur Pedro Almodóvar met dit nieuwe drama opnieuw in de race om de prestigieuze Gouden Palm. In Julieta haalt een vrouw herinneringen op aan haar leven en aan haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien.
Voor haar hoofdrol in dit bijtende drama werd Jennifer Aniston genomineerd voor een Golden Globe. Ze speelt een cynische vrouw die gebukt gaat onder chronische pijn. Wanneer iemand uit haar praatgroep zelfmoord pleegt, gaat zij op zoek naar een antwoord op haar eigen tragedie. De weg naar vergeving blijkt niet gemakkelijk.
Deze splinternieuwe Ierse miniserie gaat over advocate Tara Rafferty die voor zichzelf gaat beginnen nadat ze is bedrogen door haar verloofde en collega. Haar zaken in familie- en strafrecht zetten Tara lijnrecht tegenover invloedrijke families, de gevestigde orde en zelfs haar eigen morele kompas.

En nog veel meer...

film1 bestellen films