Film1

Ben jij filmfanaat? Dan is Film1 voor jou!

 • De nieuwste bioscoophits
 • Reclamevrij
 • On Demand op alle devices
 • 4 zenders vol topfilms & -series

Slechts € 15,50/mnd en maandelijks aan en uit te zetten

Film1
Film1 Sundance stopt per 31 augustus
Vanaf 31 augustus stopt Film 1 met het uitzenden van Film 1 Sundance. De films en documentaires die op dit kanaal werden uitgezonden, worden verspreid over de verschillende kanalen. Daarnaast is deze content ook On Demand te zien.

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series. Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Thuis, ga naar Producten, ga naar Televisie.
 3. Klik op Film1, klik op Toevoegen.
 4. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen.
 5. Klik op Plaats bestelling.
Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan Internet en TV van KPN en personaliseer dit met Film1.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 4 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (vanaf 19 augustus)

Door een mysterie dat deze wereld en onze tijd overstijgt, komt de Amerikaanse tiener Jake terecht in een geheim toevluchtsoord voor kinderen met bijzondere gaven: het tehuis van mejuffrouw Peregrine. Vlucht weg in dit wonderbaarlijk mooie sprookje van meesterverteller Tim Burton ('Edward Scissorhands', 'Alice in wonderland').

Bonje met buren in het kwadraat! Juist wanneer Seth Rogen en Rose Byrne hun huis willen verkopen, komt er een nieuwe studentenvereniging naast hen wonen. En wat is er nog erger dan een troep luidruchtige macho's? De bende losgeslagen meiden in deze sequel die nog grappiger is dan het origineel.

Kun je nog stijlvoller zijn dan James Bond? CIA-agent Napoleon Solo bewijst van wel! Tijdens de swingende sixties gaat hij een verbond aan met zijn Russische rivaal om een mysterieuze organisatie te stoppen. Een komische spionagefilm van Guy 'Snatched' Ritchie, gebaseerd op de legendarische tv-serie.

Vergeleken hierbij is 'South Park' maar kinderspel: Seth Rogen, Jonah Hill en de andere makers van 'Superbad' komen met een superschunnige animatiefilm die beslist niet voor de kleintjes is! Wanneer een hotdog ontdekt wat er buiten de supermarkt met hem gaat gebeuren, wil hij zijn soortgenoten redden van de wisse dood.

In dit derde deel van populaire en bloederige franchise kent Amerika nog altijd één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Tijdens een nieuwe Purge Night moet beveiliger Leo Barnes een presidentskandidate beschermen tegen het barbaarse ritueel dat zij juist wil afschaffen.

Meer dan vijftien jaar na het baanbrekende origineel, komt dit nieuwe bloedstollende vervolg op The Blair Witch Project. Student James trekt samen met een groep vrienden de behekste bossen in van Black Hill, Maryland om de mysterieuze verdwijning van zijn zus te onderzoeken. Hun onheilspellende tocht wordt angstaanjagender dan ze ooit hadden kunnen denken.

Kevin Spacey kruipt in de huid van... een kat! In deze komische kinderfilm verandert een succesvolle zakenman in de aaibare Meneer Pluizenbol. Hopelijk kan hij op deze merkwaardige manier eens leren hoe hij een betere vader voor zijn gezin kan zijn. Met de stemmen van Barry Atsma en Nicolette van Dam.

En nog veel meer...

film1 bestellen films