Film1

Ben jij filmfanaat? Dan is Film1 voor jou!

 • De nieuwste bioscoophits
 • Reclamevrij
 • On Demand op alle devices
 • 4 zenders vol topfilms & -series

Nu 3 maanden € 5,- /mnd
daarna voor € 15,50/mnd

Film1

Zo zet je Film1 aan:

Heb je interactieve TV van KPN? Binnen 15 minuten kijk je jouw favoriete films en series. Kies zelf hoe:

aanzetten extra zenderpakket via MijnKPN
  1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
  2. Klik op Televisie, kies het Film1 en klik dan op toevoegen.
  3. Klik rechts op de kassabon op Volgende, ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op Plaats bestelling.


Ga naar MijnKPN
aanzetten extrazenderpakket via de afstandsbediening
 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Scroll met de pijltjestoesten naar Service en druk op [OK].
 3. Ga naar zenderpakket en druk op [OK].
 4. Voer je pincode voor Interactieve TV in en druk op [OK].
 5. Film1 wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je nog geen Interactieve TV?

Bestel dan Internet en TV van KPN en personaliseer dit met Film1.

Welke extra zenders krijg je bij Film1?

Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je kunt genieten van 4 unieke en reclamevrije filmkanalen, inclusief een groeiende catalogus van meer dan 400 on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

De topfilm van deze maand: La La Land (vanaf 26 oktober)

Een komische, romantische en virtuoze ode aan de klassieke Hollywoodmusical. Dit verhaal over de turbulente liefdesrelatie tussen een ambitieuze actrice (Emma Stone) en een talentvolle pianist (Ryan Gosling) werd overladen met prijzen, waaronder 7 Golden Globes en 6 Oscars.

En jij dacht dat de audities van Idols al hilarisch waren? Dan staat je te wachten met deze vrolijke talentenjacht waarmee koala Buster zijn theater probeert te redden. Onder de finalisten bevinden zich een sluwe muis, een olifant met plankenkoorts en een moeder van 25 biggetjes.
Ieder sprookje heeft een donkere kant. In deze tweede film naar de succesvolle erotische trilogie van E.L. James duiken er duistere figuren uit het verleden van Christian Grey. Ze zijn op die vastbesloten zijn om de droom van een toekomst met Anastasia Steel wreed te verstoren.
In deze nieuwste bioscoophit van M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) speelt James McAvoy een man met ontelbare persoonlijkheden die drie meisjes ontvoert. Ze moeten zien te ontsnappen voordat ze worden geconfronteerd met de enige voor wie ze écht bang moeten zijn: The Beast.
Eat your heart out Magic Mike, wij hebben Onze Jongens! In deze komedie van Costa-regisseur Johan Nijenhuis, schittert Jim Bakkum als een noodlijdende bouwvakker die een gat in de markt ontdekt: zijn gespierde lichaam is een hit bij vrouwelijke opdrachtgevers. En dus stopt hij met klussen en begint hij met strippen!
Wanneer huurling William Garin achter de Chinese Muur belandt, ontdekt hij het mysterie van dit wereldwonder: het meest iconische bouwwerk ter wereld wordt keer op keer belegerd door roofzuchtige beesten. Een zinderende actiefilm van specialist Zhang Yimou met Matt Damon.
Vin Diesel komt terug in actie als Xander Cage, de 'extreme sports'-atleet die gerekruteerd wordt als geheim agent voor de overheid. Hij stelt een team samen van thrillseekers en gaat de strijd aan met de dodelijke Xiang en diens team om een bizar wapen: Pandora's Box.
In deze romantische oorlogsfilm speelt Brad Pitt een officier van de geheime dienst. Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog krijgt hij een affaire met de Franse verzetsstrijder Marion Cotillard. Zal hun relatie bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van de tijd waarin zij leven?

En nog veel meer...

film1 bestellen films