De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1-pakket. Voor de maand januari hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

France

Léa Seydoux (Spectre) in een komisch Frans drama over een opportunistische sterverslaggever die haar hele bestaan in twijfel trekt wanneer ze betrokken raakt bij een verkeersongeluk. France is te zien vanaf 8 januari.

American Traitor: The Trial of Axis Sally

Al Pacino speelt in dit oorlogsdrama de advocaat die de reputatie probeert te redden van radiopresentatrice Mildred Elizabeth Gillars, alias Axis Sally, die beschuldigd werd van het verspreiden van propaganda voor de nazi's. American Traitor: The Trial of Axis Sally is te zien vanaf 14 januari.

Speak No Evil

Fedja van Huêt in een psychologische horrorfilm over een Deens gezin dat uitgenodigd wordt door de Nederlanders die ze tijdens de zomervakantie leerden kennen, zonder te kunnen vermoeden dat deze reünie totaal uit de hand loopt. Speak No Evil is te zien vanaf 21 januari.

Dolor Y Gloria

Regisseur Pedro Almodóvar strikte zijn favoriete acteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz voor dit drama over een regisseur die terugdenkt aan het voorbije leven en zijn jeugdjaren. Dolor Y Gloria is te zien vanaf 1 januari.

Drive

Sfeervolle thriller met Ryan Gosling als een zwijgzame bestuurder van vluchtauto's die verliefd wordt op zijn buurvrouw (Carey Mulligan) en zo al snel betrokken bij de onderwereldpraktijken van haar man. Drive is te zien vanaf 7 januari.

Absolutely Anything

De legendarische komieken van Monty Python zijn te horen in deze scifi-komedie van Terry Jones waarin Simon Pegg buitenaardse superkrachten krijgt waarmee hij z'n hond laat praten en bovendien zijn mooie buurvrouw eindelijk kan verleiden. Absolutely Anything is te zien vanaf 13 januari.

The Virtuoso

In deze actiethriller geeft Anthony Hopkins de opdracht aan een professionele huurmoordenaar om een collega uit te schakelen waarop een mysterieus kat-en-muisspel ontstaat en het steeds onduidelijker wordt wie nou eigenlijk het doelwit is. The Virtuoso is te zien vanaf 20 januari.

Rogue Hostage

Tyrese Gibson en John Malkovich in een actiethriller over een ex-marinier die al zijn ervaring nodig heeft om zijn dochter, zijn schoonvader en de andere gijzelaars te redden die door terroristen worden vastgehouden in een warenhuis. Rogue Hostage is te zien vanaf 27 januari.

Revenge

Wanneer de jonge minnares Jen voor dood wordt achterlaten, loopt het weekendje weg voor de drie rijke getrouwde mannen al snel uit de hand en kan Jen nog maar aan een ding denken: het nemen van wraak! Revenge is te zien vanaf 28 januari.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen