De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand maart hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Whiplash

Andrew is een jazzmuzikant. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin. Whiplash is te zien vanaf 2 april.

An Affair

Erotische thriller uit Noorwegen waarin een tweeënveertige gymdocente op haar nieuwe middelbare school een stormachtige affaire begint met een leerling die door haar geobsedeerd is. An Affair is te zien vanaf 3 april.

Let Me In

Amerikaanse remake van de Zweedse horrorfilm Let the Right One In, waarin een gepeste twaalfjarige jongen uit New Mexico bevriend raakt met een mysterieus meisje dat pas in de buurt is komen wonen en een duister geheim met zich meedraagt. Let Me In is te zien vanaf 9 april.

Angel Has Fallen

Gerard Butler is terug als geheim agent Mike Banning die dit keer wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en zijn eigen collega’s en de FBI moet zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren. Angel Has Fallen is te zien vanaf 10 april.

Rambo: Last Blood

Sylvester Stallone keert terug in deze vijfde actiefilm rondom Vietnam-veteraan John Rambo, die opnieuw naar de wapens grijpt wanneer een vriendin hem vraagt om haar kleindochter te redden uit de klauwen van een Mexicaans drugskartel. Rambo: Last Blood is te zien vanaf 17 april.

Monte Carlo

Selena Gomez, Leighton Meester en Katie Cassidy maken in deze komedie teleurstellend tripje door Parijs, totdat een van hen wordt aangezien voor een verwende Britse erfgename waardoor ze in een avontuur belanden in het chique Monte Carlo. Monte Carlo is te zien vanaf 22 april.

Passengers

Romantische sciencefictionfilm waarin Jennifer Lawrence en Chris Pratt tijdens een ruimtereis negentig jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap worden gewekt en de rest van hun leven alleen elkaar hebben aan boord van het luxe ruimteschip. Passengers is te zien vanaf 23 april.

Les Misérables

Frans politiedrama waarin een overgeplaatste agent wordt ingewerkt door twee ervaren leden van een anti-criminaliteitsbrigade in een Parijse buitenwijk waar de politie de controle verliest over rivaliserende bendes. Les Misérables is te zien vanaf 24 april.

Moneyball

Brad Pitt en Jonah Hill in een waargebeurd sportdrama over de manager van een honkbalteam die met een minimaal budget een winnende selectie samenstelt door de statistieken van beschikbare spelers met een computer te laten analyseren. Moneyball is te zien vanaf 30 april.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen