De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand oktober hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Killerman

Actiethriller met Liam Hemsworth als een crimineel uit New York die in een val loopt van corrupte agenten en na een wilde achtervolging wakker wordt met geheugenverlies, onwetend hoe hij aan een grote lading drugs en geld is gekomen.  Killerman is te zien vanaf 1 oktober.

Valley Girl

Muzikale bewerking van de gelijknamige romkom uit 1983, waarin een meisje uit Los Angeles haar veilige leven in de San Fernando Valley verruilt voor een spannende romance met een Sunset Strip-punkrocker. Valley Girl is te zien vanaf 2 oktober.

Baby Driver

Beeld en muziek smelten samen in deze misdaadfilm over vluchtauto-bestuurder Baby die met zijn eigen muziekmix in zijn oren de politie moeiteloos afschudt, totdat de vrouw van zijn dromen Baby's criminele carrière op pauze zet. Baby Driver is te zien vanaf 9 oktober.

Escape from Pretoria

Daniel Radcliffe in een waargebeurde thriller over twee actievoerders tegen de apartheid in Zuid-Afrika, die als politieke gevangenen belandden in Pretoria Central Prison waar ze een ingenieus plan bedachten om te ontsnappen. Escape from Pretoria is te zien vanaf 15 oktober.

Our Friend

Waargebeurd romantisch drama met Jason Segel, Dakota Johnson en Casey Affleck waarin een journalist en zijn terminaal zieke vrouw onverwacht steun krijgen van hun beste vriend, die bij hen intrekt en voor hun twee dochters zorgt. Our Friend is te zien vanaf 16 oktober.

50 First Dates

Adam Sandler en Drew Barrymore in een romantische komedie, waarin een rokkenjager verliefd wordt op een meisje dat geen kortetermijngeheugen heeft en daardoor iedere dag opnieuw vergeet dat ze elkaar al ontmoet hebben. 50 First Dates is te zien vanaf 22 oktober.

Cosmic Sin

Scifi-actiefilm met Bruce Willis en Frank Grillo waarin een groep van zeven elitesoldaten in het jaar 2524 alles op alles moet zetten om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen. Cosmic Sin is te zien vanaf 23 oktober.

Inferno

Derde verfilming in de Robert Langdon-reeks van Dan Brown, waarin Tom Hanks terugkeert als de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek die dit keer moet voorkomen dat een plaag wordt losgelaten op de mensheid. Inferno is te zien vanaf 29 oktober.

Onze jongens in Miami

Jim Bakkum keert terug in het vervolg op de komedie Onze Jongens, waarin de strippende klussers het plan opvatten om een bouwval in Miami om te toveren tot een nachtclub, waar ze te maken krijgen met stevige concurrentie. Onze jongens in Miami is te zien vanaf 30 oktober.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen