De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand juni hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

The Row

Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de meisjes op de campus, raakt nieuwkomer Riley verwikkelt in een sinister complot met een duister geheim bij het dispuut waar ze lid van is. The Row is te zien vanaf 3 juni.

Stillwater

Spannend misdaaddrama met Matt Damon als een Amerikaanse vader die naar Frankrijk reist om zijn dochter te helpen die beweert dat ze onterecht vastzit voor moord. Stillwater is te zien vanaf 4 juni.

Aquarela

Prijswinnende documentaire waarin water de hoofdrol heeft in al haar schoonheid en gruwelijkheid - van het bevroren water in het Russische Baikalmeer, naar Miami in de greep van orkaan Irma, tot de machtige Angel Falls in Venezuela. Aquarela is te zien vanaf 5 juni.

Great White

Australische horror-thriller waarin een kapot watervliegtuig ertoe leidt dat de vijf passagiers vast komen te zitten op een vlot en midden op zee aangevallen worden door hongerige haaien. Great White is te zien vanaf 10 juni.

Rifkin’s Festival

Amusante komedie in de vertrouwde stijl van Woody Allen over een filmrecensent van de oude stempel wiens huwelijk tijdens het San Sebastian Film Festival onder druk staat omdat zijn vrouw al haar aandacht schenkt aan een jonge regisseur. Rifkin’s Festival is te zien vanaf 11 juni.

Notorious Nick

Sportdrama waarin een MMA-kooivechter met anderhalve arm na jaren van training eindelijk te kans krijgt om tijdens een wedstrijd aan de buitenwereld te bewijzen dat hij harder, sterker en succesvoller is dan zijn tegenstanders. Notorious Nick is te zien vanaf 17 juni.

The Secret We Keep

Spannend drama met Noomi Rapace als een huisvrouw die 15 jaar na WOII vermoedt dat een van haar nieuwe buren (Joel Kinnaman) een voormalige Duitse SS-commandant is, waarop zij besluit hem te ontvoeren naar haar kelder. The Secret We Keep is te zien vanaf 18 juni.

Dark Web: Cicada 3301

Komische tech-thriller waarin een geniale hacker betrokken raakt bij de geheime strijd die de Amerikaanse geheime dienst voert tegen het geheime genootschap Cicada 3301 dat een gigantische macht over de hele wereld heeft. Dark Web: Cicada 3301 is te zien vanaf 24 juni.

The Last Son

Western met Sam Worhtington en rapper Colson ‘Machine Gun Kelly’ Baker over een outlaw die gebukt gaat onder de vervloekte profetie dat een van zijn kinderen hem zal vermoorden, waarop hij jacht maakt op al zijn nakomelingen. The Last Son is te zien vanaf 25 juni.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen