De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand mei hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Elvis & Nixon

De humoristische film brengt het nooit eerder vertelde maar waargebeurde verhaal over de ontmoeting tussen Elvis Presley en president Richard Nixon, die leidde tot de meest opgevraagde foto uit de Amerikaanse archieven. Elvis & Nixon is te zien vanaf 1 mei.

Backcountry

Avontuurlijke thriller over een jong stel dat in de wildernis gaat kamperen, maar zichzelf in gevaar brengen wanneer ze de weg kwijtraken in een gebied waar beren wonen. Backcountry is te zien vanaf 7 mei.

After the Wedding

Isabel is een vrouw die een weeshuis in Calcutta runt en een mysterieuze donatie krijgt van iemand uit de Verenigde Staten. Ze reist vervolgens naar Amerika om deze multimiljonair, Theresa genaamd, te ontmoeten. After the Wedding is te zien vanaf 9 mei.

Wake Up

Actiethriller met Jonathan Rhys Meyers als een man die met geheugenverlies wakker wordt in een ziekenhuis en ontdekt dat hij gezocht wordt door de politie voor een reeks moorden. Wake Up is te zien vanaf 14 mei.

Domino

Christian gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord op zijn partner. Christian krijgt hierbij hulp van Alex, zijn collega en tevens de ex-minnares van zijn partner. Zij spelen een onbewust kat-en-muis-spel met de dubieuze CIA-agent Joe. Domino is te zien vanaf 15 mei.

The Florida Project

Indringend drama over de zesjarige Moonee en haar 22-jarige moeder Halley, die in een motel wonen in de schaduw van Disney World Florida. Terwijl Halley probeert om Moonee zo goed mogelijk op te voeden, wil ze als twintiger ook lol beleven. The Florida Project is te zien vanaf 21 mei.

You Were Never Really Here

Joe (Joaquin Phoenix) is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een privédetective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. You Were Never Really Here is te zien vanaf 22 mei.

The Death of Stalin

Politieke satire waarin iedereen uit de top van de Communistische Partij na het overlijden van Josef Stalin zijn eigen hachje probeert te redden. Een hilarische strijd om de macht is begonnen. The Death of Stalin is te zien vanaf 28 mei.

Wind River

Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI agente (Elisabeth Olson) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. Wind River is te zien vanaf 29 mei.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1


Win een Snackbox met Film1
Een goede film is natuurlijk niet compleet zonder snacks voor de lekkere trek. Ben jij Film1-klant? Dan kun je via Seaters nu exclusief kans maken op een heuse snackbox. Dat maakt een avondje bankhangen onder het genot van een goede film nóg aangenamer.

Doe mee

Gerelateerde artikelen