De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand februari hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

All the Money in the World

Michelle Williams, Christopher Plummer en Mark Wahlberg in een misdaaddrama van meester-regisseur Ridley Scott over de waargebeurde ontvoering van de kleinzoon van oliemagnaat J.P. Getty in de zomer van 1973 in Rome. All the Money in the World is te zien vanaf 4 februari.

Judy

Renée Zellweger in een Oscarwinnende rol van de legendarische entertainer Judy Garland die eind jaren zestig naar Londen kwam om een reeks uitverkochte concerten te geven. Judy is te zien vanaf  5 februari.

At Eternity’s Gate

Willem Dafoe in een Oscargenomineerde rol van Vincent van Gogh, die zijn laatstes dagen slijt in Arles, waar hij bezoek krijgt van de inspirerende Franse kunstenaar Paul Gauguin. At Eternity’s Gate is te zien vanaf 6 februari.

Jakob’s Wife

Moderne vampierfilm waarin een ongelukkige domineesvrouw moet kiezen voor een opwindend en onsterfelijk maar bloederig bestaan aan de zijde van The Master, of voor haar vrome maar treurige leven als de vrouw van Jakob. Jakob’s Wife is te zien vanaf 11 februari.

The Outpost

Scott Eastwood, Orlando Bloom en Caleb Landry in een waargebeurde oorlogsfilm over de Amerikaanse soldaten die in 2009 in Afghanistan gestationeerd werden om ‘Keating’, de meest gevaarlijke buitenpost ter wereld, te verdedigen. The Outpost is te zien vanaf 12 februari.

Paydirt

Knallende misdaadthriller met Luke Goss en Val Kilmer over een crimineel die na vijf jaar cel de buit komt claimen die hij destijds aan zijn neus voorbij zag gaan. Paydirt is te zien vanaf 18 februari.

Line of Duty

Politiethriller met Aaron Eckhart als een agent die tegen alle bevelen in een kidnapper doodschiet en vervolgens samen met een vlogger een race tegen de klok begint om een ontvoerd meisje terug te vinden. Line of Duty is te zien vanaf 19 februari.

Prooi

Ruim vijfentwintig jaar na Amsterdamned schrikt regisseur Dick Maas opnieuw onze hoofdstad op met deze avontuurlijke thriller waarin een bloeddorstige leeuw de straten onveilig maakt. Prooi is te zien vanaf 25 februari.

Captive State

Futuristische horror film van regisseur Rupert 'Rise of the Planet of the Apes’ Wyatt over een groepje verzetsstrijders dat in Chicago de macht probeert terug te winnen van een buitenaardse bezetter.Captive State is te zien vanaf 26 februari.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Gerelateerde artikelen