19 oktober 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste series uit het Pluspakket

Elke maand worden er nieuwe series aan het Pluspakket toegevoegd. Maar welke series moet je echt gezien hebben? We hebben de 5 beste series voor jou op een rij gezet.

Black Sails

Black sails

Begin 18e eeuw viert de piraterij hoogtij, met als leider de gevreesde kapitein Clint. Hij wordt van alle kanten bedreigd. De Britse marine zit achter hem aan, de plaatselijke smokkelkoning ook en de jonge zeeman John Silver probeert hem de wind uit de zeilen te nemen. Toch blijft Clint vechten voor het behoud van New Providence Island. Een paradijselijke plek vol piraten, prostituees, dieven en gelukszoekers. Lukt het kapitein Clint om zijn goddeloze paradijs te behouden?

Criminal Minds

Criminal minds

Heb jij wel eens in het brein van een moordenaar willen kijken? De Behavioral Analysis Unit van ‘Criminal Minds’ doet niet anders. Al dertien seizoenen lang onderzoekt dit elite team van ‘profilers’ de meest groteske moordzaken. Met ieders persoonlijke specialiteiten weten ze crimineel gedrag te doorgronden, computernetwerken te kraken en mysteries te ontrafelen.

Desperate Housewives

Desperate housewives

Achter de gesloten deuren in de straat Westeria Lane schuilen geheimen, misdaden en mysteries. Door de ogen van de een overleden buurvrouw leren wij alle intriges van de huisvrouwen uit Westeria Lane kennen. Alles en iedereen krijgt hoe dan ook binnen de verhaallijn met elkaar te maken en de verhalen blijven niet altijd achter gesloten deuren...

Once upon a time

Once upon a time

In het stadje Storybrooke in Maine wonen tal van sprookjesfiguren, al weten zij door een vloek van de boosaardige koningin zelf niet wie ze zijn. Redding is onderweg: Emma Swan is de enige die de vloek kan verbreken. Maar als ze nu alleen zelf eens wist dat ze de dochter is van Sneeuwwitje en Prince Charming…

Gomorra

Gomorra

Houd je van crime series? Dan moet je Gomorra zien. Rauwer dan rauw. Harder dan hard! In deze Italiaanse misdaadserie volgen we het bizarre leven van een Napolitaanse maffia clan. Niks geen glitter&glamour, zoals je dat misschien kent van The Gothfather. Maar vooral list, bedrog, verraad en spijkerhard geweld van louche figuren die je liever niet in een donker steegje tegenkomt.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Meer over On Demand kijken

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De top 5 zenders in het Pluspakket

Films, series & TV

De topfilms voor kinderen in het Pluspakket

Films, series & TV

De topfilms uit het Pluspakket