25 april 2018

5 films om dit weekend niet te missen

25/04/2018 - Wij hebben voor dit weekend 5 films klaargezet die jij met korting kunt bekijken. Deze films kunnen gehuurd worden vanaf donderdag 26 april. Lees hieronder welke 5 films het zijn en hoe je deze bekijkt.

Geostorm

Geostorm

Gerard Butler speelt een wetenschapper die de Aarde moet redden van totale verwoesting. In de nabije toekomst leert de mens hoe ze het weer kunnen controleren, maar dat heeft catastrofische gevolgen. Stormen zijn nog nooit zo groot geweest en tsunami's liggen op de loer. Redt de mens het om het weer onder controle te krijgen of bijt Moeder Aarde van zich af?

Harry Potter and the Philosophers Stone

In dit eerste deel van Harry Potter leren we Harry en zijn vrienden kennen. Hij Die Niet Genoemd Mag Worden is teruggekeerd en wil meteen een einde maken aan zijn grootste nachtmerrie. Het is precies 20 jaar geleden dat het eerste deel werd uitgebracht.

Harry Potter


The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit vertelt het oorspronkelijke verhaal van Bilbo Baggins en niet dan van Frodo Baggins. Gandalf keert terug en samen met Thorin keren ze terug naar de Berg. Tevens is Sauron teruggekeerd, maar is hij nog niet op volle kracht.

The Hobbit


Everything, Everything

Dit romantische drama vertelt het verhaal van 2 geliefden die door ziekte niet bij elkaar kunnen zijn. Zij doen er alles aan om bij elkaar te zijn, maar de tijd dringt.. halen ze alles uit het leven of is Vadertje Tijd te streng?

Everything, Everything


The Lego Ninjago Movie

Na het gigantische succes van The Lego Batman movie komt er nu een vervolg met de actiefiguren van Ninjago. Deze film is zowel in het Nederlands als in het Engels te kijken.

The Lego Ninjago Movie


Zo kijk je de films: 

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films voor € 2,50 per stuk via het On Demand menu van je TV.

  1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Ga naar On Demand.
  3. Ga naar Films.
  4. Ga naar Filmweekend.
  5. Reken af met je pincode. 

Alles over On Demand kijken


Wil je ook 
films On Demand kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kies uit een groot aanbod aan films en series die je via je Interactieve TV kunt bekijken.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker