5 films om niet te missen

5 films die je niet wilt missen. Ontdek onze favorieten en waar je ze bij KPN kunt kijken.

The Rental

2020 ‧ 1u 24m

Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht.

Hard Kill

2020 ‧ 1u 34m

Het werk van tech-ontwikkelaar en miljardair Donovan Chalmers is zo kostbaar dat hij een team huurlingen onder leiding van Derek Miller in dienst heeft om het te beschermen. Wanneer een terroristische groepering zijn tech in handen krijgt en zijn dochter Eva kidnapt, moeten Miller en zijn team haar en Chalmers' technologie uit de kwaadaardige handen van de 'The Paradoner' zien te redden.

Come True

2020 ‧ 1u 40m

Op zoek naar een oplossing voor haar constante nachtmerries, schrijft de 18-jarige Sarah zich in voor een slaapstudie op de universiteit. Al snel komt ze erachter dat haar dromen realiteit worden. Haar visioenen verergeren en alvorens de wetenschappers kunnen ingrijpen is Sarah het medium geworden van een angstaanjagende entiteit.

Superintelligence

2020 ‧ 1u 41m

Er gebeurt nooit iets bijzonders in het leven van Carol, dus wanneer haar televisie, telefoon en magnetron ineens geïrriteerd reageren, denkt ze dat iemand haar een streek levert. Of dat ze gek wordt. De waarheid is dat 's werelds eerste superintelligentie Carols poging om het weer goed te maken met haar ex-vriend bestudeert om de mensheid beter te begrijpen. Al snel neemt de almachtige entiteit haar leven over... en heeft vreselijke plannen om hetzelfde te doen met de hele wereld.

Zo kijk je de films: 

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films voor € 4,99 per stuk via het On Demand menu van je TV.

  • Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  • Ga naar On Demand.
  • Ga naar Films.
  • Reken af met je pincode

    Wil je ook films On Demand kijken?

    Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kies uit een groot aanbod aan films en series die je via je Interactieve TV kunt bekijken.

    Gerelateerde artikelen