Glasvezel Internet via KPN Netwerk

KPN en KPN Netwerk zijn samen verantwoordelijk voor glasvezel in Nederland. KPN Netwerk legt het glasvezelnetwerk aan en KPN levert aantrekkelijke abonnementen die over dit netwerk gaan. Lees hieronder meer over KPN Netwerk glasvezel, de planning, toestemming geven en je adres aansluiten op het netwerk.

Glasvezel van KPN op jouw adres?

Ben je benieuwd of glasvezel van KPN beschikbaar is op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in. Zo weet je precies of je glasvezel hebt of dat je binnenkort aan gesloten wordt.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Glasvezel Internet bestellen van KPN en KPN Netwerk

Is glasvezel beschikbaar?

Hoera! Jij kunt meteen Glasvezel Internet bestellen. Glasvezel internet zit in Hussel Thuis. Met Hussel Thuis kies je zelf je internetsnelheid én of je er televisie wilt.

Krijg je binnenkort glasvezel?

Bestel dan nu alvast Glasvezel Internet van KPN. Dit doe je door de postcodecheck hierboven te doen en te klikken op de pre-orderlink. Je geniet van dit ultrasnelle internet zodra glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Of doe de glasvezelcheck.

Heb jij nog geen glasvezel?

We leveren ons internet ook via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Zo rolt KPN Netwerk glasvezel uit op jouw adres

Stappenplan van de aanleg van glasvezel internet van KPN.

1. Aanmelden voor glasvezel

Hoera, jij krijgt glasvezel! Je krijgt een brief waarin staat dat glasvezel door KPN Netwerk wordt aangelegd in jouw buurt. Geef KPN Netwerk toestemming om dit te doen.

2. Glasvezel aanleggen

Yes! Je krijgt binnen een aantal maanden glasvezelverbinding in je huis! KPN Netwerk gaat aan de slag en laat je weten wat de glasvezelplanning is.

3. Bestel Glasvezel Internet

Geeft de postcodecheck hierboven aan dat je glasvezel vooruit kunt bestellen? Vul dan het formulier in en krijg toegang tot het glasvezelnetwerk zodra je aangesloten bent.

KPN Netwerk: Glasvezel in Nederland

KPN Netwerk Glasvezel

KPN Netwerk sluit dagelijks nieuwe adressen aan op het ultrasnelle glasvezelnetwerk. Jij hoeft hier niets extra's voor te betalen en kunt zonder extra kosten overstappen van standaard Internet naar Glasvezel Internet van KPN. Belangrijk is wel dat je KPN Netwerk toestemming geeft om de aansluiting in orde te maken.

Glasvezeluitrol in Nederland

Hier legt KPN Netwerk de komende tijd glasvezel aan:

Plaatsen met glasvezel in Nederland

Eerder dit jaar zijn de volgende gebieden voorzien van glasvezel: Apeldoorn Zuid Oost, Katwijk Noord, een deel van Utrecht Oost, Purmerend, Spijkenisse en Zwolle Aa-Landen.

Benieuwd naar de status van andere plaatsen in Nederland? Bekijk dan het plaatsenoverzicht.

Daarom zit je goed bij KPN en KPN Netwerk

KPN Netwerk vergelijken

Wil je glasvezel van KPN vergelijken met die van andere aanbieders? Op onze vergelijkpagina tonen we de verschillen tussen Glasvezel Internet van KPN en Internet van Ziggo. Ontdek de prijs- en kwaliteitsverschillen.

KPN Netwerk contact

KPN Netwerk is een losse holding en heeft daarom zijn eigen klantenservice. Als je contact op wilt nemen met KPN Netwerk, verwijzen we je door naar hun contactpagina.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

KPN Netwerk is een losse holding en heeft daarom zijn eigen klantenservice. Als je contact op wilt nemen met KPN Netwerk, verwijzen we je door naar hun contactpagina.
KPN Netwerk heeft glasvezelinformatiepunten in iedere wijk waar zij aan het werk zijn. Hier kun je eenvoudig en snel toestemming geven om jouw adres aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.
Ben je op zoek naar een glasvezel abonnement voor zakelijke doeleinden? Dan kun je terecht bij KPN Glasvezel Zakelijk.
Nee, je kunt met zoveel apparaten op het netwerk als je wilt. Je kunt zelfs op verschillende apparten tergelijkertijd programma's in HD kwaliteit kijken. Zelf als je tegelijk gebruik maakt van het internet, blijf je optimaal genieten van razendsnel internet. Geloof je het niet? Doe dan de speedtest en check je glasvezel snelheid.
Wanneer er op jouw adres glasvezel internet mogelijk is, dan krijg je je internet automatisch via deze verbinding. Vroeger kostte dit geld, inmiddels krijg je van ons gewoon standaard de beste verbinding mogelijk. Glasvezel is dus gratis. Wil je een upgrade in je internetsnelheid (tot 1 Gbit/s)? Dan kun je een extra internetpakket kiezen.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over glasvezel en internet.

Ga naar service internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel Internet

Meer weten over Glasvezel Internet van KPN? En de internetabonnementen die je erbij kunt nemen?

Internet

Nog geen glasvezel op jouw adres? Ook het Internet van KPN is een goede en voordelige keuze!

Glasvezel vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?