Is glasvezel binnenkort beschikbaar op jouw adres? Dan kun je hier een pre-order doen. Bestel via onderstaand formulier je glasvezelabonnement en we sluiten je aan zodra glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

Nu alle abonnementen de eerste 6 maanden 50% korting

In het formulier zie je de prijzen per abonnement zonder korting. Op dit moment is er een actie waarbij je de eerste 6 maanden 50% korting krijgt op Internet en TV. Ongeacht de internetsnelheid. (i.c.m. een 1-jarig abonnement en excl. 25,- eenmalige activatiekosten)

Voorbeeld: Kies je voor de internetsnelheid 200 Mbit/s? Dan betaal je de eerste 6 maanden € 25,- per maand. Daarna betaal je € 50,- per maand.

Kies hier je internetsnelheid en voeg televisie en vast bellen toe aan je abonnement als je dat wilt.
Goed nieuws! Je hoeft niets te doen. Zodra jouw glasvezelverbinding gereed is, krijg je van ons een bericht en stap je gratis over naar glasvezel.
Goed om te weten: extra entertainment zoals zoals FOX Sports Eredivisie en Spotify voeg je later gemakkelijk toe via MijnKPN.
Wil je onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand? Dit voeg je later gemakkelijk toe via MijnKPN
Wil je onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand? Dit voeg je later gemakkelijk toe via MijnKPN

Aansluitkosten op de eerste factuur: €25,-

Veelgestelde vragen

Dit kan alleen als jouw adres binnenkort glasvezel krijgt. Doe de postcodecheck om dit te controleren. Als de uitkomst aangeeft dat je een pre-order kunt plaatsen, dan kun je het formulier invullen.

In het bestelformulier kies je:

  • Je gewenste internetsnelheid
  • Of je televisie bij je abonnement wil en zo ja, hoeveel televisies je wil aansluiten.
  • Of je een vast telefoonnummer wilt: een nieuw nummer of via nummerbehoud.

Andere producten, zoals FOX Sports, Spotify en/of Onbeperkt Bellen voeg je later toe aan je abonnement via MijnKPN.

Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Zodra de glasvezelverbinding op jouw adres gereed is, krijg je van ons een e-mail met de definitieve bevestiging en overeenkomst van je abonnement. Vervolgens versturen we de apparatuur en kun je een afspraak maken met een monteur. Hij of zij sluit je zo snel mogelijk aan op het glasvezelnetwerk van KPN.

Het enige wat we van jou vragen is een beetje geduld.

Nee, dit doe je zelf. Wacht hiermee totdat je glasvezelverbinding is aangesloten. Zo weet je zeker dat je niet zonder internet en wifi komt te zitten.

Ja, dat kan.

Bestelling wijzigen

Het wijzigen van je bestelling kun je het beste later doen via MijnKPN. Want je kunt je abonnement altijd naar beneden of naar boven bijstellen.

Wil je iets wijzigen in je keuze voor het vaste telefoonnummer? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-0402 (geopend tussen 8:00 en 22:00).

Bestelling annuleren

Wil je je pre-order annuleren? Dat kan via onze klantenservice via 0800-0402 (geopend tussen 8:00 en 22:00).

Nee, dat hoeft niet. Je krijgt van ons bericht als jouw glasvezelverbinding gereed is. Daarna stap je gratis over naar het glasvezelnetwerk met behulp van een monteur.

Liever eerst met een medewerker chatten?

Dat kan via de onderstaande button. De Digitale Assistent stelt eerst enkele vragen en vervolgens kun je chatten met een van onze medewerkers.