11 november 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Grand Prix van Brazilië live kijken bij KPN

Aankomende zondag 17 november gaan om 18.10 uur Nederlandse tijd de lichten op groen voor de F1 Grand Prix van Brazilië. Na de afgelopen race in de Verenigde Staten is het wereldkampioenschap definitief beslist, Lewis Hamilton en Mercedes hebben het kampioenschap verzilverd. Met nog twee races te gaan, kunnen de coureurs dus vol voor de winst van de Grand Prix strijden. Kan Ferrari zijn snelheid terugvinden? Of zet Red Bull de goede trend door en kunnen ze met Mercedes strijden voor de eerste plaats?

Formule 1

Het uitdagende circuit in Brazilië

Autódromo José Carlos Pace, oftewel Interlagos is het decor voor de één na laatste Grand Prix van dit seizoen. De stad São Paulo is sinds 1990 de vaste gastheer van de Braziliaanse Grand Prix. Het circuit in Brazilië staat bekend om de bijzondere hoogteverschillen. Het lange rechte stuk richting de start en finish lijn ligt tientallen meters hoger dan het daaropvolgende gedeelte van de baan. Verder kent het circuit een mooie afwisseling tussen snelle doordraaiers en een aantal uitdagende langzame bochten.

Hoe kijk je Formule 1 bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan zet je via MijnKPN eenvoudig het Ziggo Sport Totaal pakket aan. Hiermee kijk je alle wedstrijden live. Het pakket kan je maandelijks aan- en uit te zetten.

Ziggo Sport Totaal aanzetten


Hoe laat begint de Grand Prix van Brazilië?

Hieronder zie je de Nederlandse tijden waarop de kwalificatie en de race in Brazilie starten. Let op, de race begint later dan je gewend bent! Je kijkt de Formule 1 op kanaal 236.

Vrijdag 15 november
Eerste vrije training: 14:00 - 15:30 uur
Tweede vrije training: 18:00 - 19:30 uur

Zaterdag 16 november
Derde vrije training: 15:00 - 16:00 uur
Kwalificatie: 18:00 - 19:00 uur

Zondag 17 november
Race: 18:10 uur

Wie wint de Grand Prix van Brazilië?

De strijd om het wereldkampioenschap is beslist, maar dat maakt de race er niet minder spannend om. Ferrari was na de wijziging in het reglement in Amerika een stuk langzamer dan voorheen, dit weekend zullen we zien of dit inderdaad te wijten is aan de nieuwe regels. Red Bull haalde in de VS het maximale uit te auto en behaalde het podium, hopelijk kunnen ze ook dit weekend meestrijden om de winst. Als er regen komt, dan komen de herinneringen natuurlijk weer boven aan de imposante regenrace van Verstappen op het circuit Interlagos. Wie weet zien we ook dit weekend weer spektakel.

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Formule 1: data races

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN