7 november 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Grand Prix van Brazilië live kijken bij KPN

Autódromo José Carlos Pace, oftewel Interlagos is het decor voor de 20ste Grand Prix van dit seizoen. Opvallend is dat de race tegen de klok in zal worden gereden, dit maakt het voor de coureurs een fysiek zware race. Het circuit staat verder bekend om zijn vele hellingen en hoogte verschillen. Gaan we onze landgenoot wederom op het podium zien? En krijgen we nog wisselingen in het klassement?

Formule 1

Grand Prix van Mexico 

De meeste ogen waren gericht op Lewis Hamilton in Mexico waar de verwachtingen werden waargemaakt en hij als kampioen over de finish ging. Maar de winnaar in Mexico was wederom Max Verstappen die voor het tweede jaar op rij de Grand Prix wist te winnen. Verstappen ging van start vanaf P2 achter zijn teamgenoot Ricciardo. Na een prima start wist Verstappen de koppositie te pakken gevolgd door Hamilton. Mede door deze start en een sterke race wist Verstappen als eerste over de finish te gaan voor de Ferrari’s van Vettel en Raikkonen. Helaas voor het team van Red Bull viel Ricciardo voor de achtste keer dit seizoen uit. Blijft de pechduivel Ricciardo achtervolgen?

Formule 1 stand

Met nog twee wedstrijden zijn er maar 202 punten te verdelen. De kampioen en de nummer twee zijn bekend en de spanning is weg. Of toch niet? Wanneer we de stand erbij pakken zien we dat er nog drie kanshebbers zijn voor de derde plek namelijk, Raikkonen, Bottas en Verstappen. In het middenveld (plek acht tot en met elf) is een verschil van maar acht punten. Conclusie, de coureurs zullen alles geven tijdens de laatste twee races voor een goede eindklassering en dat gaat zorgen voor genoeg spanning.

Constructeurs

In de strijd om de constructeurs titel is het bijna gespeeld, Mercedes gaat aan kop met 585 punten gevolgd door Ferrari met 530 punten. Wil Ferrari als eerst eindigen dan zal het van goede huizen moeten komen en hopen op puntverlies van Mercedes. Spannender is het tussen de plekken zeven (Force India), acht (Sauber) en negen (Torro Rosso). Het gat tussen deze teams betreft veertien punten. Voor deze teams is een hoge klassering van belang want dit zorgt voor meer geld aan het einde van het seizoen.

Formule 1 in Zandvoort of Assen?

Een hoop speculaties die elkaar een hoog tempo opvolgende de afgelopen weken, want komt de Formule 1 terug naar Nederland? Als we de media moeten geloven heeft Zandvoort de beste papieren maar onderschat Assen niet! Eén ding is zeker, de Formule 1 moet terug komen naar Nederland. De Formule 1 is populairder dan ooit te voren en met Max Verstappen hebben wij een fantastische rijder. Het onderwerp zal ongetwijfeld veel besproken worden de aankomende weken en zal zeker vervolgd worden.

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen. Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.


Live Grand Prix van Brazilië kijken

Hieronder zie je de Nederlandse tijden voor de Grand Prix van Brazilië.

  • Op vrijdag 9 november zijn de vrije trainingen. De 1e vrijetraining is vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur en de 2de vrije training is vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur.
  • Op zaterdag 10 november is de 3de vrije training vanaf 15.00 uur tot 16.00 uur. De start van kwalificatie is om 18.00 uur tot 19.00 uur.
  • Op zondag 11 november start de Grand Prix om 18.10 uur.

Bekijk de Formule 1 agenda

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Formule 1: data races

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN