1 juni 2018

Glory 54: Rico Verhoeven vs. Brestovac live kijken

01/06/2018 - Wereldkampioen Rico Verhoeven vecht zaterdag 2 juni voor de wereldtitel in Birmingham. Hij staat in de ring tegenover de Kroaat Mladen Brestovac, bijgenaamd ‘The Scorpion Sting’. Of hij zijn wereldtitel behoudt, zie je live bij KPN.

Rico Verhoeven vs. Brestovac


Wereldtitelgevecht

Het boksgevecht tussen Rico Verhoeven en zijn tegenstander Brestovac is de Heavyweight Headline Event van GLORY 54. De wedstrijd is een strijd om de wereldtitel, daarom is er verandering plaatsgevonden in het aantal rondes dat er gevochten wordt. Het gevecht zal bestaan uit vijf rondes in plaats van drie. Dit is in het voordeel van Verhoeven. De wereldkampioen heeft namelijk een ijzersterke conditie. Daarbij heeft Rico al een keer eerder in de ring tegenover Brestovac gestaan. Hij werd door de jury unaniem verkozen als winnaar van het gevecht en behield zijn wereldtitel. Maar Rico heeft niet zomaar gewonnen. Brestovac heeft een goede linkertrap en trapte Hesdy Gerges knock-out. Een slag of stoot kan dus al fataal zijn.

De wedstrijd is eigenlijk een aanloop naar het nieuwe duel met Badr Hari. De wereldkampioen wil in september het opnieuw tegen hem opnemen. Maar voor dit groots gevecht kan plaatsvinden moet Rico eerst winnen van Brestovac.  

Wat kan je nog meer zien op Glory 54?

Het Glory evenement is verdeeld over twee programma’s: Glory 54 en de Superfight series. In totaal zullen er elf gevechten plaats vinden.

GLORY 54 Birmingham

 • Weltergewicht gevecht: Grigorian vs. Nabiyev
 • Vedergewicht gevecht: Sugden vs. Ulianov
 • Vedergewicht gevecht: Maxim vs. Zhang


Superfight

 • Lichtgewicht gevecht: Ilunga vs. Weightman
 • Lichtgewicht gevecht: Baya vs. Jauncey
 • Weltergewicht gevecht: Abraham vs. Hadfield
 • Lichtgewicht gevecht: Grigorian vs. Liu
 • Lichtgewicht gevecht: Gashi vs. Goldie-Galloway
 • Weltergewicht toernooi: Timms vs. Blaszke
 • Weltergewicht toernooi: Bates vs. King

Zo kijk je het gevecht tussen Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac bij KPN

Heb je Ziggo Sport? Dan kijk je zaterdag 2 juni GLORY 54 om 22.30 uur op Ziggo Sport Select op kanaal 233 en in HD op kanaal 239. Hoe laat het titelgevecht is hangt voornamelijk af aan de partijen die voor het kampioensgevecht worden gehouden.

Kijk Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac via een abonnement

Heb je Interactieve TV van KPN? Activeer dan Ziggo Sport Totaal voor de vaste lage prijs van €14,99 /mnd via MijnKPN. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

 1. Ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID.
 2. Klik op Televisie, kies het Ziggo Sport Totaal pakket en klik dan op toevoegen.
 3. Klik rechts op de kassabon op "Volgende", ga akkoord met de voorwaarden door een vinkje te plaatsen en klik op "Plaats bestelling".

Aanzetten in MijnKPN


Nog geen Interactieve TV van KPN?

Maar wil je voortaan wel alle sporten van Ziggo Sport Totaal live kijken? Bestel dan een Internet en TV-abonnement bij KPN. Tijdens je bestelling kan je Ziggo Sport Totaal als extra zenderpakket toevoegen. Bij een Internet en TV pakket krijg je nu tijdelijk een Chromecast cadeau.

Vergelijk Internet en TV pakketten

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Volg met de Goal Alert app de Oranjevrouwen naar het WK

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

Sport

Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd