1 juni 2020 2 min Auteur: Redactie

Versie van Zender van de Maand: RTL Lounge

In juni is RTL Lounge zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

RTL Lounge brengt 24 uur per dag de leukste binnen- en buitenlandse programma’s op het gebied van lifestyle en drama. Ook voor heerlijke soaps, reality- en dramaseries zit je bij RTL Lounge goed!

COSTA!

Met het mooie weer en de zomer in de bol kun je bij RTL Lounge in juni elke werkdag genieten van de comedyserie COSTA! Deze serie is het vervolg op de gelijknamige populaire film uit 2001 en volgt de turbulente levens van de proppers van één van de beste clubs in de Spaanse partystad Salou. De serie zit vol met bekende ‘ex-soapies’ zoals Daan Schuurmans, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Froukje de Both en vele andere bekende gezichten. Geniet elke werkdag maar liefst 2 uur lang van COSTA!, vanaf 18:30 te zien.

RTL Lounge is de hele maand juni vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar RTL Lounge kijken, op kanaal 73.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket