23 juli 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Ontdek het beste van Bourgondisch Belgie op njam!

Goed nieuws voor jou als klant van KPN: de Vlaamse kookzender njam! is nu ook in Nederland te zien. Njam! is vanaf 23 juli exclusief bij KPN te zien op kanaal 39. Daarbij maak je kans op een kookboekepakket en tickets voor het culinaire festival Lekker Klassiek!

Njam


Het beste van Bourgondisch België

Zin in een echte Belgische wafel of pannenkoek? Het ultieme geheim achter Vlaams stoofvlees met friet ontdekken? Dan zit je gebakken bij het nieuwe Vlaamse kookkanaal njam! De beste patissier ter wereld Roger van Damme, driesterren chef Peter Goossens en chocolade-icoon Dominique Persoone delen hun meest verrassende recepten en ultieme tips & tricks. Kookkanaal njam! is goed voor 13 Michelinsterren en maar liefst 28 chefs. Bij njam! kun je terecht voor de meest uiteenlopende gerechten, van modern tot klassiek.

Win mooie prijzen met njam!

Wil jij de Bourgondisch België écht zelf ervaren? Als klant van KPN hebben we namelijk een unieke winactie. Namens njam! mogen wij 5x een kookboekenpakket weggeven met 3 kookboeken. Ook mogen wij 5x2 tickets weggeven voor het culinaire festival Lekker Klassiek (op 31/8 in De Schorre in Boom).

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Win kaarten voor de première: Diego Maradona

Films, series & TV

Nieuw: Kinder- en familiezender DreamWorks

Films, series & TV

Deze maand gratis te zien: OUTtv