Kijktips Pluspakket april 2024

Meer dan 25 extra zenders en de beste films en series kijken? Dat kan met het Pluspakket van KPN! Elke maand tippen we een aantal titels uit het ruime aanbod. Onze aanraders voor april!

Memory

Liam Neeson is zo’n fijne acteur waarvan je wel weet wat voor soort film je kan verwachten. In Memory speelt hij de huurmoordenaar Alex, die weigert een opdracht uit te voeren omdat die niet past bij zijn erecode. Het gevolg: hij wordt zelf doelwit! Wat volgt is een spannend kat- en muisspel tussen Alex en zijn belagers. Extra spannend element is dat Alex z’n geheugen hem steeds meer in de steek laat, en hij zijn eigen acties dus niet meer kan vertrouwen… 

Top Dog (seizoen 2)

Ook zie je in het Pluspakket het 2e seizoen van de Zweedse serie Top Dog, over advocaat Emily en crimineel Teddy. In dit 2e deel zijn ze een stel en vergroot Emily haar carrièrekansen door te gaan werken voor een rijke ondernemer, terwijl Teddy moeite heeft om zijn criminele leven helemaal achter zich te laten. Niet echt een goede basis om een relatie te beginnen, dus… Zeker niet als hun levens ook op zakelijk vlak nóg meer verstrikt raken.  

Niek de Groot

En de kleintjes kunnen kijken naar de grappige en eigenwijze Niek de Groot, een jongen van 11 die regelmatig in de problemen komt met zijn vrienden. Hij houdt van grapjes uithalen en cartoons tekenen en wil maar wat graag bewijzen aan de wereld hoe cool hij is. Geen uitdaging is te groot voor Niek, of dat nu op school is of thuis. Ook al leidt dat vaak tot problemen, of straf, of allebei... 

Kijk meer met het Pluspakket

Heb je het Pluspakket nog niet, maar wil je wel genieten van nog meer zenders, films en series? Vanaf 6,99per maand voeg je het Pluspakket makkelijk toe. Het pakket kan je maandelijks aan- of uitzetten via MijnKPN of via je tv-menu. Je zit dus nergens aan vast.  

Gerelateerde artikelen