17 juli 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Tv-kijken helemaal op jouw manier

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, tv-kijken doen we allemaal. Vroeger leverde dat wel eens ruzies om de afstandsbediening op. Gelukkig bepaal je vanaf nu heel makkelijk zelf hoe en waar je dat doet. Want bij KPN krijg je standaard gratis een tv-ontvanger bij je televisiepakket. Bovendien kun je met de KPN TV app ook onderweg je favoriete programma’s bekijken.

Tv kijken kan met popcorn op de bank, maar ook op je bed of in de tuin.


Met z’n allen op de bank

Wat is er fijner dan, na een dag hard werken, lekker onderuit zakken bij je favoriete serie? Of na een saaie dag op school even lekker zappen op de bank? Nog niet zo lang geleden deed je tv-kijken alleen thuis. Met de hele familie op de bank naar hetzelfde programma kijken, lekker een chipje erbij. Dat klinkt heel gezellig, maar leverde natuurlijk best wel eens geruzie en gedoe om de afstandsbediening op. Gelukkig zijn de mogelijkheden om met meerdere gezinsleden tv te kijken tegenwoordig een stuk makkelijker geworden.

Het gemak van een 2e tv-ontvanger

Herken je dat? Hij verheugt zich de hele dag al op dat ene natuurprogramma, maar jij kijkt veel liever naar de finale van het WK. En nu? Gelukkig is de tijd van ruziën over wie wat mag kijken op tv nu voorbij. Want bij KPN krijg je gratis een 2e TV-ontvanger (geldt niet bij Internet en TV Basis). Zo kun je dus allebei tegelijk kijken; hij in de woonkamer, jij op de slaapkamer. Wel zo makkelijk!

Verder kijken in de tuin of onderweg

Zit je net halverwege een aflevering van je favoriete serie, moet je weg om je trein te halen. Met de gratis interactieve TV app van KPN hoef je ook onderweg je favoriete programma’s niet te missen. Je kijkt gewoon op je smartphone of tablet via WiFi, 3G of 4G, waar je ook bent. Reuze handig dus als je bijvoorbeeld in de trein verder wilt kijken. Of wat dacht je van gewoon in je eigen achtertuin? Voortaan geniet je gewoon lekker in het zonnetje van je favoriete serie.

Bekijk de voordelen van tv kijken bij KPN

Ook interessant voor jou:

Blijmakers

Zo makkelijk is overstappen van aanbieder!

Blijmakers

MB's delen: met wie deel jij jouw MB's?

Innovatie & Techniek

Spotify Family: genieten met de hele familie