28 september 2017

Tweakers: KPN winnaar mobiele provider

Onze vrienden van Tweakers, Nederlands grootste site voor technologie lovers, hebben hun stem uitgebracht voor de Tweakers Awards 15/16. Wij zijn best trots op het feit dat van de meest 'hardcore' overklokker tot de gewone consument, KPN heeft uitgeroepen tot winnaar mobiele provider. Iedereen bedankt voor

De uitslag
‘KPN heeft duidelijk een inhaalslag gemaakt wat populariteit betreft. Waar Vodafone vorig jaar de winst pakte, is het nu 's lands grootste provider die de lezers van Tweakers ook tot winnaar hebben gekozen. Vodafone en T-Mobile volgen op enige afstand.’

Tweakers: KPN winnaar mobiele provider
Maar liefst 21.615 bezoekers van Tweakers.net verkozen KPN tot winnaar mobiele provider. Met meer den 4 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste consumentenelektronica-en technologieplatform van Nederland.  Dit is niet de minste award: bezoekers van Tweakers worden gezien als een “vakjury” op het gebied van  technologie- en elektronicaproducten.

Betrouwbaar netwerk
Een resultaat waar we erg blij mee zijn. Het Consumentenbond panel beoordeelde ons al eerder met een 8 vanwege ons stabiele betrouwbare netwerk en weinig stroringen. Ook op 4G gebied kwamen we goed uit de bus. KPN heeft voor 99% 4G-dekking en we kunnen daarom met trots zeggen dat we de beste dekkingsgraad van Nederland hebben.

Bevestiging
De uitslag van Tweakers.net bevestigd voor ons nog een keer dat we het bij KPN belangrijk vinden dat je altijd en overal toegang hebt tot het beste netwerk. Dat is wat wij voor mensen willen betekenen; zorgen dat zij altijd en overal met de wereld om hun heen verbonden zijn. Bekijk hier onze Sim Only abonnementen of kijk welk Mobiele abonnement bij jou past.