Low budget telefoons: welke past bij jou?

Er zijn steeds meer opties voor toffe budget smartphones. Als jij niet te veel wilt of kunt betalen, ben je bij KPN aan het goede adres. Wij hebben een aantal budget telefoons op een rij gezet die jij waarschijnlijk net zo fijn vindt als wij!

Galaxy A51

Dit is een van de bestverkochte telefoons van dit moment, omdat hij veel mogelijkheden heeft tegen een lage prijs. Met een 6.5” FHD+ sAMOLED Infinity-O Display en de 4000 mAh batterij is het een sterke, snelle en mooie telefoon. Hij wordt bij KPN verkocht in de kleur Prism Black. Met een opslagcapaciteit van 128 GB, een achtercamera met 48 megapixels en voorcamera met 32 megapixels kun je niet alleen veel, maar ook hele mooie foto's maken. Deze telefoon heeft alles wat je nodig hebt, voor een scherpe prijs. Check de looks en de specificaties van deze telefoon in onze shop:

  Galaxy A21s

  Bestel hem bij KPN in blauw of zwart: de Galaxy A21s. Deze smartphone heeft een 6,5 inch Infinity-O display en een 5000 mAh batterij. Een fijne telefoon voor een goede prijs! De opslagcapiciteit van 64 GB kun je veel foto's en bestanden opslaan, maar niet zoveel als met de A51. De camera aan de achterzijde heeft maar liefst 48 megapixels en de camera aan de voorkant 13 megapixels. Het fijne aan deze telefoon is de Dual Sim: je werksimkaart en je eigen simkaart in één telefoon. Een budget telefoon met de nodige specificaties.

   Galaxy A52

   Awesome Black, Awesome Blue, Awesome Violet en Awesome White. Dat zijn de vier spectaculaire kleuren waarin je deze Galaxy A52 kunt bestellen bij KPN. Met een geheugen van 128 GB, een batterij met 4500 mAh en de optie tot snelladen zit je nooit meer zonder ruimte of prik. Ideaal voor alle foto's die je wilt maken met de mooie camera's die op deze toptelefoon zitten. Laat je van je meest creatieve kant zien met de eindeloze cameramogelijkheden van de Samsung Galaxy A52. Met vier verschillende camera's heb je veel mogelijkheden. Van intieme close-ups tot adembenemende zonsondergangen. Met de 64MP hoofd-camera en Optical Image Stabilization zijn beelden altijd scherp en stabiel. En met de nieuwe Fun Mode heb je altijd toegang tot de leukste Snapchat-effecten.

   iPhone 8 refurbished

   Apple telefoons vallen niet snel in de low budget categorie. Als je graag een Apple smarthone voor een lagere prijs wilt, kun je kiezen voor een refurbished telefoon. Dit zijn telefoons die zijn teruggestuurd en vervolgens helemaal nagekeken, schoongemaakt en gerepareerd worden. Ze worden goed getest voor ze weer verkocht worden. De iPhone 8 heeft een 4.7" retina display, een 12-megapixelcamera aan de achterkant en 1,8 megapixelcamera aan de voorkant. Met de iOS 11, 64 GB opslag en is geschikt voor Apple AirPods.

   OPPO A72

   Ook de Oppo A72 is een budget smartphone met een grote batterij, vier camera’s en liefst 128GB opslaggeheugen. Met de 5000 mAh batterij kun je wel drie dagen vooruit. Dat is lang! Van de vier camera's zitten er drie op de achterkant. De belangrijkste is een 48 megapixel camera. De andere twee camera's zijn 8 en 2 megapixels. Met de 2 megapixel-camera kun je alleen zwart-witfoto's maken. Goed om te weten: de OPPO A72 heeft Android met een OPPO-sausje. Dit betekent dat het besturingssysteem iets anders werkt dan bijvoorbeeld Samsung.

   Gerelateerde artikelen