Supersnel internet op je mobiel met Unlimited Data tot maar liefst 600 Mbit/s

Je favoriete serie checken als je onderweg bent of eindeloos videobellen met je beste vrienden. Vliegen de GB’s er bij jou ook doorheen? Voor je het weet is je bundel leeg, terwijl het einde van de maand nog niet in zicht is. Gelukkig hebben we daar de perfecte oplossing voor. Met onze Unlimited Data abonnementen voor KPN Mobiel zit jij nooit meer zonder internet en geniet je bovendien van een supersnelle verbinding.

Uit welke Unlimited Data abonnementen kan je kiezen?

Kies een Unlimited Data abonnement bij KPN als je op zoek bent naar supersnel en stabiel internet. Bovendien krijg je zoveel GB’s, dat je geen zorgen meer hebt dat ze opraken.

Unlimited50

Gebruik je favoriete apps, check je mail of gewoon om te browsen. Met ons Unlimited50 abonnement heb je genoeg GB’s en snelheid om de dagelijkse dingen op je mobiele telefoon zonder zorgen te doen. Met een snelheid tot 50 mb/s en 40GB om onderling te delen en te gebruiken in de EU.

Unlimited300

Snel internet tot 300 mb/s, korte laadtijden en altijd online. Met een Unlimited300 abonnement kijk je onderweg je favoriete films en series in hoge kwaliteit. Of stream je met gemak je luisterboeken, podcasts of muziek. Je hoeft je geen zorgen maken dat de GB’s er doorheen vliegen. Want je krijgt 50GB om onderling te delen en te gebruiken in de EU.

SuperUnlimited

Ga je voor het allersnelste? Om overal en altijd te gamen, streamen, bingen, videobellen, surfen of wat je ook maar wil doen op je telefoon? Met ons SuperUnlimited abonnement hoef je de telefoon nooit meer weg te leggen. Met dit abonnement krijg je dubbel zoveel snelheid, tot 600 mb/s. En 75GB om te delen en te gebruiken in de EU. Het beste Unlimited abonnement wat je kan kiezen.

Deze mobiele abonnementen hebben we ook

Ben je niet zo’n GB vreter en heb je vaak voldoende aan je internetbundel? Ook in dat geval hebben we een aantal mobiele abonnementen om uit te kiezen.

0GB

Dit abonnement is ideaal als je alleen maar belt of sms’t. Wil je toch internet gebruiken? Dan kan iemand die ook op jouw adres woont MB’s met je delen. Ideaal voor jongeren die beginnen met hun eerste mobiele telefoon.

12GB

Check je e-mail, bekijk video’s of vind de weg met je favoriete navigatie app. Met ons 12GB abonnement ben je overal bereikbaar. Kom je toch niet uit met het aantal GB’s? Je kan elke maand overstappen op een ander mobiel abonnement.

24GB

Wil je ook onderweg internetten zonder zorgen? En genieten van een snelle verbinding? Met ons 24GB abonnement maak je de juiste keuze. Meer GB’s nodig? Kijk dan naar onze Unlimited Data abonnementen. Je kan elke maand makkelijk je mobiele abonnement wijzigen.

Kies jouw favoriete KPN Mobiel abonnement

Of je nou op zoek bent naar een mobiel abonnement voor soepel internetten, vlekkeloze videogesprekken en livestreams, gamen zonder haperingen, efficiënt online werken, vlotte navigatie, snel delen van bestanden of downloaden van apps en updates. Met onze mobiele Unlimited Data en andere abonnementen vind je altijd de beste keuze voor jou. Het maakt je digitale ervaring beter, afhankelijk van wat jij veel doet met je mobiel.

Bekijk mobiel abonnement

Gerelateerde artikelen