5 januari 2018

Heb jij deze winter ook mobiel internet op wintersport?

Zoef, zoef: het wintersportseizoen staat weer voor de deur! Trek jij met je gezin binnenkort naar Kaprun, Val Thorens of Gerlos om lekker te skiën? Een heerlijk vooruitzicht: overdag op de latten en ’s avonds samen voor de open haard ultiem opladen. Bijvoorbeeld door knus tegen elkaar aan te kruipen om samen een serie of spannende film te streamen. Wist je dat je hiervoor mobiel internet van KPN voor je tablet of laptop kunt gebruiken? Dit kun je in heel Europa gebruiken!

mobiel internet wintersport


Mobiel internet van KPN in het buitenland voor laptop en tablet

KPN heeft een mobiel internet abonnement voor je laptop of tablet. Dit abonnement werkt niet samen met een telefoon: hij is dus écht speciaal voor andere apparaten waarin je een SIM-kaart kunt plaatsen. Super handig, zo kunnen je kinderen tijdens de lange reis naar de sneeuw lekker naar hun favoriete serie blijven kijken. Of kun je zorgvuldig de route plannen voor als jullie de volgende dag in de sneeuw gaan wandelen. Je bent dan niet afhankelijk van of er wel wifi is. En of die verbinding wel snel genoeg is.

Verdien je vakantie terug met KPN Compleet

Voor het mobiel internet abonnement van KPN voor je laptop en tablet heb je een paar keuzes. Zo bepaal je zelf of je voor een maandelijks opzegbaar abonnement gaat of een jaarcontract afsluit. Er zijn twee bundelformaten waaruit je kunt kiezen: 500 MB of 10 GB per maand. Welke variant je ook kiest: als je al een ander KPN-abonnement hebt, krijg je extra voordeel met KPN Compleet. Zo krijg je iedere maand dubbel zoveel MB’s én 5 euro korting. Zoals 1 GB per maand voor maar 5 euro bij een jaarcontract!

Wat het beste bij je past? We helpen je graag op weg met het maken van een keuze!

Voor welke abonnementsduur zal ik gaan?

Verwacht je het mobiele internet voor je laptop of tablet jaarlijks op verschillende momenten te gebruiken? Dan past een jaarcontract waarschijnlijk het beste bij je. Ga jij het internet alleen gebruiken op wintersport? Dan is een maandelijks opzegbaar abonnement in principe ideaal voor jou. Je zit dan nergens aan vast en betaalt dan niet een volledig jaar voor iets wat je niet of nauwelijks gebruikt.

Ga ik voor 500 MB of 10 GB?

Je mag ook zelf bepalen voor hoeveel GB’s je gaat: 500 MB of 10 GB. Hoe weet je welke bundel het beste bij jouw wintersportvakantie past?

500 MB: handig voor het perfect plannen van je sneeuwexpeditie

Ga je in je knusse bergdorpchalet alleen je mail te checken, wat foto’s versturen en je route voor de volgende dag uit te stippelen? Dan is de bundel van 500 MB jou op het lijf geschreven. Deze bundel is namelijk perfect voor het uitvoeren van de kleine én – soms - noodzakelijke internetactiviteiten.

10 GB: voor streamen en onbezorgd internetten

Wil jij dat je kinderen tijdens de lange reis wat leuks hebben om te kijken? Dan is de bundel met 10 GB een echte aanrader. Met deze gigant van een bundel kun je namelijk zo goed als zorgeloos streamen. Overigens hoef je met beide bundels niet bang te zijn voor extra kosten als ze op zijn en je blijft internetten. We schroeven alleen de internetsnelheid om laag. Zo kun je niet meer streamen, maar blijf je online.

Voor welk abonnement ga jij?

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Koekje erbij? Alles over Android Oreo!

Mobiel

Swingend onderweg met deze muziektips voor je smartphone