14 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN is de beste mobiele provider volgens Tweakers

Hoera! KPN is wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider in de Tweakers Awards 2018/2019. Voor het vierde jaar op een rij mochten wij de award in ontvangst nemen.

Tweakers


Meeste stemmen op KPN in Tweakers Awards

Van 19 december tot en met 20 januari konden Tweakers-leden in 32 categorieën stemmen op producten en diensten die het afgelopen jaar verschenen. En dat deden ze massaal: meer dan een half miljoen werden uitgebracht! Tweakers deelde KPN in bij de categorie Mobiele Provider Nederland. Maar liefst 26,4% van de Tweakers-leden stemde op ons! Daar zijn we superblij mee, want dat betekent dat onze diensten worden gewaardeerd door de tech savvy community.

Tweakers KPN beste mobiele provider

Driedubbel in de prijzen

Deze mooie award van Tweakers past goed in het rijtje waarderingen dat we al kregen van de Consumentenbond: deze beoordeelde ons al als ‘beste mobiele provider’ en de ‘beste alles-in-1 provider’. Lees onze blog over deze waardering van de Consumentenbond. Supertrots zijn we op deze beoordelingen en dit motiveert ons nog meer om de beste van Nederland te blijven!

Tweaker Awards waardig: ons netwerk

Wij stellen alles op alles om heel Nederland te voorzien van een goed werkend mobiel netwerk. Daarom is de landelijke dekking van ons mobiele 4G-netwerk onze topprioriteit. Ook de kwaliteit van het netwerk is belangrijk: wij tweaken continu onze down- en uploadsnelheid en we zorgen dat het netwerk zo stabiel mogelijk is. Want haperend internet, daar heeft niemand wat aan.

Bekijk alle smartphones


Tweaker Awards waardig: onze service

Als je een probleem hebt, wil je zo snel mogelijk een oplossing hebben. Onze KPN klantenservice is daarom altijd bereikbaar via de live chat, social media en telefonisch. Met de MijnKPN app regel je alles eenvoudig zelf: abonnement aanpassen, facturen bekijken en persoonlijke gegevens wijzigen gaat bijnnen een handomdraai.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Het 4G-netwerk van KPN: constante kwaliteit

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Mobiel

Samsung Galaxy S9 versus Apple iPhone X