10 augustus 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

GRATIS Hybride Smartwatch bij je Nokia 8 Sirocco!

Je zit op een belangrijke e-mail te wachten, maar je wilt eigenlijk ook wel een stuk hardlopen. Dat is met de Nokia Steel Hybride Smartwatch geen probleem. Deze smartwatch heeft namelijk een ingebouwde activity tracker. Ontvang meldingen van je smartphone, tel je stappen en houd je slaapritme bij met dit prachtig ontworpen stalen klokje. Nog mooier? Je krijgt de Nokia smartwatch t.w.v. € 129,95 tijdelijk helemaal GRATIS bij aankoop van een Nokia 8 Sirocco. Alleen bij KPN!

Krijg een gratis Nokia Steel smartwatch bij aankoop van de Nokia 8 Sirocco.


Nokia 8 Sirocco: slank, shiny, duurzaam

De Nokia 8 Sirocco is gemaakt om te blijven. Hij wordt gemaakt uit één blok inox-staal en vervolgens bewerkt tot een slank en sterk toestel. De Nokia 8 Sirocco heeft een 5,5-inch Gorilla Glass beeldscherm met afgeronde zijkanten. Naast de sterke behuizing is het toestel ook waterdicht, laadt snel op en maakt superscherpe foto’s.

Niet alleen het ontwerp en de materialen zijn duurzaam: ook het besturingssysteem kan lang mee. De Nokia 8 Sirocco wordt namelijk geleverd met Android One. Daarmee krijg je altijd als eerste de nieuwste versie van Android. Zo blijft jouw toestel altijd up-to-date.

Nokia Steel: slim horloge voor stalen spieren

Met de Nokia Steel smartwatch combineer je moeiteloos stijl met functionaliteit. Dit multifunctionele horloge heeft een klassiek en tijdloos ontwerp. Tegelijk meet hij ook je activiteiten: hij heeft een stappenteller, meet afgelegde afstanden en houdt je verbrande calorieën bij. ’s Nachts houdt ‘ie bij hoe goed je slaapt. Eindje zwemmen? Geen probleem, de Nokia Steel is hartstikke waterdicht.

Met de Nokia Steel smartwatch houd je eenvoudig je voortgang bij als je hardloopt

Ideale hulp bij gezond leven met HealthMate

Om al je sportieve activiteiten bij te houden gebruik je de Nokia HealthMate app. Met HealthMate kun je badges halen voor het behalen van sportieve doelen. Dat doen ze op een lekker speelse manier: je kunt bijvoorbeeld een badge halen bij het afleggen van een afstand ter grootte van Loch Ness! Je Nokia Steel en HealthMate app werken op ieder toestel, maar zijn volledig geoptimaliseerd voor Android. En laat je daar nu net de nieuwste, optimale versie van krijgen met Android One op jouw Nokia 8 Sirocco.

HealthMate is verder eenvoudig te koppelen met apps als Runkeeper, Nike+ en MyFitnessPal. Ook Apple’s HealthKit biedt een waardevolle uitbreiding. Met de juiste combi van apps kun je data als je zuurstofniveau en ruststofwisseling doorsturen naar andere apps. Zo vind je makkelijk verbanden tussen die data en haal jij echt alles uit je gezondheidsroutine.

Hebben? Dit moet je doen.

Wil jij ook zo’n toffe smartwatch én smartphone met superstrak ontwerp? Bestel dan in de periode van 2 juli 2018 tot en met 30 september 2018 een Nokia 8 Sirocco met abonnement bij KPN. Vervolgens registreer je je aankoop voor 16 oktober 2018 via de actiepagina van Nokia. En klaar! Je krijgt je Nokia Steel smartwatch t.w.v. € 129,95 snel thuisgestuurd.

Bekijk de Nokia 8 Sirocco Dual-SIM zwart 128 GB.