Volg de OranjeLeeuwinnen op W-Sport, exclusief bij KPN!

In april gaat de EK-kwalificatiereeks in het vrouwenvoetbal van start! Het Nederlands elftal neemt het in de kwalificatie voor het UEFA Women's EURO 2025 op tegen Italiƫ, Noorwegen en Finland.

KPN is trotse sponsor

Omcirkel vrijdag 5 april en dinsdag 9 april in je agenda, want dan komen onze Oranje Leeuwinnen voor het eerst in actie. Op 5 april spelen ze uit tegen ItaliĆ« en op 9 april moeten ze het om 20.45 uur thuis opnemen tegen Noorwegen. Dit doen ze in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Met deze 1e thuiswedstrijd kan Oranje een belangrijke stap zetten naar het EK van 2025 in Zwitserland, dat plaatsvindt van 2 ā€“ 27 juli.

Dichter bij Oranje

We houden allemaal van Oranje! Daarom verbindt KPN Nederland met voetbal. Het zit in onze cultuur en onze geschiedenis. Het is de populairste sport van het land. KPN steunt het Nederlandse voetbal in de volle breedte, van het amateurvoetbal tot de Oranje, de KPN eDivisie, als hoofdsponsor van de Eredivisie Ć©n natuurlijk onze OranjeLeeuwinnen! Wij verbinden fans middels technologie met hun idolen. Thuis voor de buis, in het stadion of onderweg met KPN Unlimited. Daar doen we het voor. KPN. Het netwerk Oranje 

W-Sport

W-Sport is dƩ zender die in het teken staat van vrouwensporten. Op deze zender zie je de spelers van het Nederlands elftal ook in actie bij hun eigen clubs. Zo komt Sherida Spitse uit voor Ajax, speelt Lieke Martens bij Paris Saint-Germain en vertoont Vivianne Miedema haar kunsten voor Arsenal. W-Sport kijk je exclusief bij KPN, op kanaal 37.

Gerelateerde artikelen