11 oktober 2017

Zorg dat je deze 7 dingen niet vergeet op vakantie

Het is volop zomervakantie in Nederland. Hoewel het weer nog wat beter kan, geniet je hopelijk wel van je vrije dagen en rust. Misschien lig je wel lekker op je handoek in het zonnige Zuiden van Europa (geluksvogel). Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik op vakantie ga, weet ik het altijd voor elkaar te krijgen om iets te vergeten, mijn tandenborstel staat trouwens met stip op 1. Om ervoor te zorgen dat jij niets vergeet als je nog met vakantie gaat, heb ik de top 7 van de meest vergeten vakantie spullen op een rij gezet.

  1. We hebben tegenwoordig zoveel apparaten tot onze beschikking, dat een kabeltje meer of minder niet zo snel opvalt. Dan toch maar lekker met een boekje op het strand…
  2.  Daar lig je dan, lekker te lezen op je handdoek, totdat je erachter komt dat de zon toch wel heel fel is en je beseft dat de zonnebrand nog op het nachtkastje in Nederland staat. Gelukkig is de zonnebrand olie overal makkelijk te vinden.
  3.  Tja, de avond voor je vakantie wil je toch nog met een frisse mond je bed in kruipen en dan kan het gebeuren dat je tandenborstel in de badkamer achterblijft. Bij mij blijft ie praktisch standaard achter in Nederland, misschien toch maar een extra tandenborstel kopen voor in de toilettas.
  4.  Deze ben je vast ook wel eens vergeten. Heb je speciaal voor de vakantie een schitterende merkbril gekocht in Nederland, blijft hij daar ongebruikt achter. Dan toch maar weer met je zonnebril van € 2,50 over het strand lopen. Ik weet nog wel dat ik de laatste keer in Lloret met een enorm hippe “Raay-Bani” op m’n neus liep…  
  5.  Vooral voor kampeerders ongetwijfeld een herkenbare. Heb je net lekker je kleren in het sop, kom je erachter dat je niets hebt om ze op te hangen en vast te zetten. Meestal lukt het wel om de kleren los over een lijntje te leggen, maar als het hard waait heb je natuurlijk grote kans dat je de hele camping over moet om je ondergoed weer bij elkaar te rapen.
  6.  Nu we het toch over ondergoed hebben, ook dit staat hoog in de lijst met meest vergeten dingen tijdens de vakantie. Hoewel ik er mij weinig bij kan voorstellen, schijnen er genoeg mensen te zijn die niet standaard hun onderbroeken als eerste in de koffer leggen…
  7. Misschien klinkt het een beetje ouderwets, maar het kan heel handig zijn om een boekje bij je te hebben (of in je telefoon) met daarin de adressen van de mensen die je een vakantiegroet wil sturen. Mensen blijven het namelijk geweldig vinden om een kaartje op de deurmat te vinden. Via de website kpnvakantiekaartje.nl kan je ook dit jaar weer gratis een vakantiekaart sturen. Op de website kan je een vakantiefoto inladen, wij zorgen dat het kaartje vervolgens op de plaats van bestemming terecht komt. De website is alleen met je mobiele telefoon te gebruiken.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

11 Social Media Updates waar iedereen blij van wordt

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Innovatie & Techniek

Hoe werkt mobiel bellen nou precies?